Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GençSms

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
internet,konu dışı veya mobil cihazlar arasında nereye açsam diye düşünüp durduğum bir konu başlığı idi :)
baktım kimse açmıyor, bari biz açalım. konu sms olup cep telefonlarını ilgilendirdiği için mobil cihazlar sanırım çok daha uygun.

GencSMS
operatör farkı olmadan 1 sms'i 1 kontöre yollayabiliyorsunuz, internetten :) vallahi bu tarz bir projeyi düşünmediysem neyim :) web sitesi çok basit gibi duruyor, hazır template alınmışta yapılmış gibi. şüphelendim doğrusu fake veya o tarz birşey mi diye, fakat değil. superonline'da reklamını görüp, interaktif telekom'dada reklamlarını görünce iyice emin oldum.

fiyatları ise şöyle:
50 kontör 5,85ytl
100 kontör 9,9ytl
250 kontör 22,9ytl
500 kontör 39.9ytl

50 ve 100 kontörde çok fazla birşey fark etmiyor, cep telefonu ile aynı fiyat gibi. fakat 250 ve 500 kontörlerde avantajı daha fazla ortaya çıkıyor. mesaj yolladıkça mesaj kazan bizden tarzı bir kampanya ile çok daha iyi olabilirmiş. hayırlısı :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

mobil ogrenci rule 100 kontor e 100 sms bedava +10 saat konusma imkanı mis.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...