Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Senin warhammer cucelerinden birini kurban edelim =P Pati = seviyeli geyik + aile ortamı oldugunu anladıktan sora bi de forum kurallarına uydugun surece hicbisi olmaz. Ha bu arada 70-80 post hic de kendini begenmis anlamına gelmez patide, bırak 70-80 bi gecede patlayan topicler vardır. Acaba kac gun sora da "selam" "mrb" diye buraya mesaj atanlar olucak... Sosyoloji okuyan biri icin maden olurdu herhalde burası =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 insanı geldiine pişman ediolar ya...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Angel_85 ve Pink efsaneleri aşılamaz tabiki[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yaa.. hehe daha dewam etcegini sanmiorum sanirim bu son gün fln olur :) artiq insanlarin o kdr abartcagini düsünmüorum yani ortada abartilcak bisiyde yok.... ya aman bu sekilde gündemde olmakta kötü bisi ya:)[signature][hline]heartache every moment..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Şimdi, 1- Fake değil kendileri hayır. 2- Burdan aşık olan zihniyete öpücükler yolluyorum bol bol. 3- Hotornot değil burası, beğenmedim ne abi heh.[signature][hline]Simply death...
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 itirafçıların aslında demek istedikleri gibi olmuş :) bu takılmaların olması normal, umarım alışana kadar soğumassın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Alexi_Septimus, 05 Ocak 2005 06:11 tarihinde demiş ki: 2- Burdan aşık olan zihniyete öpücükler yolluyorum bol bol. Bana yollamıcak mısın Alexi ayıp oluyo[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sayfa sayısından belli olduğu gibi forumda zerre kadar iyi yönde bir değişim yok.şahsen insan klonlanmasına karşıyım ama bi emaleth klonlanmalı valla böyle durumlar için, 7/24 kulak çekme amaçlı...[signature][hline]Word Up!
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hazır milletin hormonal enerjisi tükenmişken... hoşgeldin..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Tamamda Arcane Emaleth'ı cloneladın clonelar neden geceleri uymayıp topic gezsinki? Onlarda orjinal olan gibi girer yataklarına mışıl mışıl uyur.[signature][hline]Beş Hececiler
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 gecekuşu olsunmuş o clonlar :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: vaniLLe, 04 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: burasi yonja gibi tanisma sitesi diil sonucta.... forum burasi ya.. said: karakedi demiş ki: bizde acacaz janjanlı, kıpır kıpır, tahminen pembiş renklerde ozyonja.paticik.com [signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Infarctus, 03 Ocak 2005 19:25 tarihinde demiş ki: evet biz post kasıoruz :P saka bi yana wtp Welcome to paticik in kısaltılmısıdır :) tekrardan WTP :) o zaman WTF de Welcome to F*ck? sdf[signature][hline]These open doors...
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 LAN IT ESSOLESSEK SÜMÜK!! nostalji yapiyorduk insan gibi niye upliyosun. önemli olan dogru yolu bulmak, ben buldum arkadaslar. siz de elmakromu deneyin.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 vazgectim, iyi ki uplamissin. cok güldüm ahjdsfjdf
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 NİL HAYATININ HATASINI YAPMIŞ HABERİ YOK
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ahahaha Kobe - şşş olm sakın içine sıçma bişi deme o kıza :) adam önce kavga edip sonra işi halletmeye kasmış dfdsfsd
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 İBRET ALINACAK Bİ ÖYKÜ LİSTENİZDEKİ 10 KİŞİYE ALLAH RIZASI İÇİN GÖNDERİN ALLAH RIZASI İÇİN DİYORUM ARKADAŞLAR.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 had canim had allah versin. baska kapiya.
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bookmarkladım yarın okuyacağım bunu, başı çok eğlenceli gibi fklj.
Öne çıkan mesajlar