Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Senin warhammer cucelerinden birini kurban edelim =P Pati = seviyeli geyik + aile ortamı oldugunu anladıktan sora bi de forum kurallarına uydugun surece hicbisi olmaz. Ha bu arada 70-80 post hic de kendini begenmis anlamına gelmez patide, bırak 70-80 bi gecede patlayan topicler vardır. Acaba kac gun sora da "selam" "mrb" diye buraya mesaj atanlar olucak... Sosyoloji okuyan biri icin maden olurdu herhalde burası =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 insanı geldiine pişman ediolar ya...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Angel_85 ve Pink efsaneleri aşılamaz tabiki[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yaa.. hehe daha dewam etcegini sanmiorum sanirim bu son gün fln olur :) artiq insanlarin o kdr abartcagini düsünmüorum yani ortada abartilcak bisiyde yok.... ya aman bu sekilde gündemde olmakta kötü bisi ya:)[signature][hline]heartache every moment.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Şimdi, 1- Fake değil kendileri hayır. 2- Burdan aşık olan zihniyete öpücükler yolluyorum bol bol. 3- Hotornot değil burası, beğenmedim ne abi heh.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 itirafçıların aslında demek istedikleri gibi olmuş :) bu takılmaların olması normal, umarım alışana kadar soğumassın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Alexi_Septimus, 05 Ocak 2005 06:11 tarihinde demiş ki: 2- Burdan aşık olan zihniyete öpücükler yolluyorum bol bol. Bana yollamıcak mısın Alexi ayıp oluyo[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sayfa sayısından belli olduğu gibi forumda zerre kadar iyi yönde bir değişim yok.şahsen insan klonlanmasına karşıyım ama bi emaleth klonlanmalı valla böyle durumlar için, 7/24 kulak çekme amaçlı...[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hazır milletin hormonal enerjisi tükenmişken... hoşgeldin..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Tamamda Arcane Emaleth'ı cloneladın clonelar neden geceleri uymayıp topic gezsinki? Onlarda orjinal olan gibi girer yataklarına mışıl mışıl uyur.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 gecekuşu olsunmuş o clonlar :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: vaniLLe, 04 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: burasi yonja gibi tanisma sitesi diil sonucta.... forum burasi ya.. said: karakedi demiş ki: bizde acacaz janjanlı, kıpır kıpır, tahminen pembiş renklerde ozyonja.paticik.com [signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Infarctus, 03 Ocak 2005 19:25 tarihinde demiş ki: evet biz post kasıoruz :P saka bi yana wtp Welcome to paticik in kısaltılmısıdır :) tekrardan WTP :) o zaman WTF de Welcome to F*ck? sdf[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 GÖRÜN VE İBRET ALIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 LAN IT ESSOLESSEK SÜMÜK!! nostalji yapiyorduk insan gibi niye upliyosun. önemli olan dogru yolu bulmak, ben buldum arkadaslar. siz de elmakromu deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 vazgectim, iyi ki uplamissin. cok güldüm ahjdsfjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sdjkashdflsdfjkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kobe, nerdesin canim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ben de tanışmak istedim arkadaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 NİL HAYATININ HATASINI YAPMIŞ HABERİ YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Yüce İsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ahahaha Kobe - şşş olm sakın içine sıçma bişi deme o kıza :) adam önce kavga edip sonra işi halletmeye kasmış dfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 İBRET ALINACAK Bİ ÖYKÜ LİSTENİZDEKİ 10 KİŞİYE ALLAH RIZASI İÇİN GÖNDERİN ALLAH RIZASI İÇİN DİYORUM ARKADAŞLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 had canim had allah versin. baska kapiya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bookmarkladım yarın okuyacağım bunu, başı çok eğlenceli gibi fklj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar