sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 vaniLLe said: mrb.. ben gördüüünüs gibi yeni üye oluormm... kankam kerem sayesinde buldum bu siteyi fln filann... orjinal bi giri$ yapiyim die kasmicam hic =) neyse görüsmek üzere.. mutlu yillar bide hepinise:P $EL@M :s :s HO$qELDiN EHEheheHEh :D :D :AD ::I:P:):):)P)
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ehehe yine mi bu topik asdfksdafkksadfk
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sipeyskeyk said: vaniLLe said: mrb.. ben gördüüünüs gibi yeni üye oluormm... kankam kerem sayesinde buldum bu siteyi fln filann... orjinal bi giri$ yapiyim die kasmicam hic =) neyse görüsmek üzere.. mutlu yillar bide hepinise:P $EL@M :s :s HO$qELDiN EHEheheHEh :D :D :AD ::I:P:):):)P) ehehe. insan harbiden değişiyor ya. benim ilk nickim Ozan007 idi mesela. ahahah. ohahah. ühühüh
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 vaniLLe said: :)) farketmez hic... sonucta hepsinin anlami ayni tesekkürler falan diye kibarligimi gösteriyim ben:) ama yinede hosgeldin gibi anlasilir biseyi tercih ederim.. soora öle mal gibi kaliyorum ''o ne ya'' falan gibilerinden:) :)
dj_tata Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 air soft gun satan arkadaslar varmi? yada taniyomusunuz?
dj_tata Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 daha sistemealisamadim oyuzden....
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 YETER LAN. alala. bu kadar cok uplanan yeni gelenler topigi görmedim. Sevgili Nefr, kit plx.
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bak hala. et tu selin? abv. sdfhg
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Kit yerine sticky iyi gider..Böyle yapmayın diye bi başlıkta yazılabilir.
trix Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vaniLLe said: mrb.. ben gördüüünüs gibi yeni üye oluormm... kankam kerem sayesinde buldum bu siteyi fln filann... orjinal bi giri$ yapiyim die kasmicam hic =) neyse görüsmek üzere.. mutlu yillar bide hepinise:P eskiden sevgi dolu bir alamancıymışsın, paticik bozmuş seni.
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 trix said: vaniLLe said: mrb.. ben gördüüünüs gibi yeni üye oluormm... kankam kerem sayesinde buldum bu siteyi fln filann... orjinal bi giri$ yapiyim die kasmicam hic =) neyse görüsmek üzere.. mutlu yillar bide hepinise:P eskiden sevgi dolu bir alamancıymışsın, paticik bozmuş seni. beni paticik degil hayat yordu :(:(:(
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vaniLLe said: mrb.. ben gördüüünüs gibi yeni üye oluormm... kankam kerem sayesinde buldum bu siteyi fln filann... orjinal bi giri$ yapiyim die kasmicam hic =) neyse görüsmek üzere.. mutlu yillar bide hepinise:P bu iyiymis lol
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vaniLLe said: YETER LAN. alala. bu kadar cok uplanan yeni gelenler topigi görmedim. Sevgili Nefr, kit plx. bak bak, içten içe de nası sevinmiş topiği uplanıyor diye.
Öne çıkan mesajlar