adonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ışık hızında zamanda yolculuk edilse idi. lambayı açar açmaz gözümüze gelen ışık geçmişe ya da geleceğe gitmezmiydi :).[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 madde nin ısık hızı ile gitmesinden bahsettim :) ole bi olay varı da :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hmm soru bu mu emin olamadım ama x ilk platformsa onun hızı x'dir, üstünde giden şeylerin hızı x'i etkilemez. Ama büyük olasıkla soru bu değil, o durumda ise emin değilim açıkçası. Onun dışında ışık hızıyla bir platformun etrafında dönen birşeyin, dairesel hareketini sağlayabilecek kadar güçlü bir merkez kaç kuvveti olabilir mi ondan da emin değilim :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben Ardeth'in bir arkadaşıyım. Soru herhalde z'nin ucunun hızının ışık hızına ulaşıp ulaşmadığını soruyor. Ben de gözümde nasıl bir olay olduğunu canlandıramadım, ama kesinlikle hayır diyebilirim, çünkü hiçbir madde ışık hızında gidemez. Burada diğer iki sistem değil de en çok dönen sistem kafa karıştırabilir. Bir şey dönüyorsa bükülür, maddenin yetersizliğinden falan değil hem de. Çünkü çok uzun ve çok sağlam bir çubuğumuz olsa ve bunu bir çivi etrafında döndürsek, bizim kuvvetimiz dışarı doğru atom atom iletilir. Ancak bu iletim ışık hızında gerçekleşir. Dolayısıyla madde dışarı doğru bükük bir spiral şeklindedir (özellikle uzunsa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi ne ışık hızı yhaa onlar aşılmış konular da size yansımadı.. UZAY HIZI diye bişey var. (bkz: dünyayı kurtaran adam):P[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar