Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AH'da Dikkatli Olun

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Çarşamba günü Orgrimmar AH'dan bir adet Runecloth Bag'i buy out yapmıştım. Hemen arkasına gittiğimde posta kutumda olmadığını gördüm. Bunun üzerine satınaldığıma dair çıkan yazıyının SS'ini aldım. Belki yeni patch sonrası normal postalar gibi onlarında gelmesi biraz vakit alıyordur diyerek 3-4 saat bekledim ama hiç bir şey gidip gelmeyince ticket ile durumu bildirdim. Çantanın item kodundan (AH'Dan alınca şu kod listeden çıkartıldı filan yazıyor) tutunda işlemin yapıldığı saate kadar her bir şeyi yazdım. İlk yolladığım ticket'a lütfen daha fazla bilgi yollayın dediler, istedikleri her şeyi yazdım. Hatta isterseniz SS'ini yollayabilirim dedim. Ayrıca derdimin bir çanta ve kaybettiğim 2.3 altın olmadığını, normalde 2-3 item'ı bir seferde alıp 4-5 tanesini bidleyen ve aynı anda 4-5 item'ı da satan bir kişi olarak bugüne kadar arada kaç şeyin kaynadığını artık bilemediğimi ve bu sorunun çözülmesinin daha önemli olduğunu söyledim.

Gelen cevap ne oldu dersiniz. Durumu araştırdık ama kaybettiğiniz item ile ilgili bir şey bulamadık lütfen bize yazmaktan çekinmeyin oldu. Kısaca ya blizz'in yeterli logu yok yada bir taraflarında değil.

Bu durumu blizz forumlarında yazdığım an silindi.

Sonuç olarak AH'da bug var ve yaptığınız bütün işlemlerde çok dikkatli olun, aynı anda elli değişik iş yapmayın.

[Bu mesaj fedaykin tarafından 05 Ağustos 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlama olmasın benim derdim çantayı geri almak filan değil çok önemli bir şey değil o. Önemli olan her AH'dan item aldığımda acaba bu gelecek mi diye düşünmemek. Bugüne kadar hiç dikkat etmeden ellibin tane iş yapıyordum orada, artık çok daha dikkatli olacağım. Sorun adamların bu derece önemli bir bug ile ilgilenmemesi.
Sosyal ağlarda paylaş

bende dün gece ah da garip bir durum gördüm ama bugmı yoksa benim bilgisizliğimmi cıkaramadım.kullandıgım legs ın aynısını ah da gördüm(isimleri-renkleri aynı),yeşil itemlerden pantalon;ve ne göreyim benim pantalon 8 int verirken ah daki 10 veriyo?bu mümkünmü?aynı renl(yeşil)aynı lvl,aynı armor ve aynı isme sahip 2 item arasında statlar farklı olabilirmi
Sosyal ağlarda paylaş

evet mümkün bazı itemler random stat veriyor.[signature][hline]yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx
Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

item duplicate var oyunda hala ah bug filan diyorsunuz

adam üzerindeki tüm ekipmanı arkadaşına veriyor (soulbound olmayanları) server restart ından sonra bir bug bulmuşlar üzerindekileri verdikten sonra instance a girip block out oluyor. instance tan hs yle dışarı atılıyor geldiğinde verdiği itemler üzerinde

salağın teki bu şekilde 4 tane aynı epicten yapıp ah a koyunca bug ı bulmuşlar yoksa bulacakları filan da yok salakların

blizzard ın allah belasını versin diyorum ve wow a dönüyorum ben siz takılın alterac valley de sıra var yine ffs[signature][hline]a new harrasment has begun

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...