Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi grubumdan (Colony) In Flames cover kayıtları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
elvyn, 24 Haziran 2005 03:39 tarihinde demiş ki:
Doğuda da vardır belki böle In Flames coverlayan gençler. Vardır yani.

Evet geçen urfa çiğköfte geçesinde gardaşlarımızla December Flower çalıp, Lunar Strain album dinletisi yaptık güzel oldu.

Bu arada kayıtta vokalleri begenmedım gercekten jester, kayıtında etkısı olabılır ama hoş cıkmamıs yanı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Ne ki bu. Dalga geçmeye mi çalıştın? Eskişehirli grupları bil de konuş. Çiğ köfteymiş....[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi.

bunu çok düşündüm ve su içiyorum.
Mesaj tarihi:
ne alakası var şimdi, eskişehir doğu mu?[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face
The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..."
In Flames - The Jester Race
Mesaj tarihi:
Doğudan kastın artvin, kars mı?[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi.

bunu çok düşündüm ve su içiyorum.
Mesaj tarihi:
burdaki gereksiz muhabbete cevap olarak yazılmış black'in mesajı, yani doğu derken en doğudaki şehirler kastediliyor.
said:
Jester, 24 Haziran 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
biliyorum onları ya gitaristleriyle baya takışmıştık In Flames Turk forumunda :)

zaten 4 tane grup var In Flames coverlayan 3 istanbul, 1 ankara.

said:
elvyn, 24 Haziran 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
Nerden biliyosun In Flames coverlayanlar parmak mı kaldırıyor o_O
Potpuri yapıp In Flames koyan da vardır illa ki

said:
Jester, 24 Haziran 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
ya vardır tabi arada in flames coverlayan, ama sadece in flames coverlamak için kurulmuş 4 tane var.

said:
elvyn, 24 Haziran 2005 03:39 tarihinde demiş ki:
Doğuda da vardır belki böle In Flames coverlayan gençler. Vardır yani.
[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face
The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..."
In Flames - The Jester Race
Mesaj tarihi:
said:
Nimloth, 24 Haziran 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
Ne ki bu. Dalga geçmeye mi çalıştın? Eskişehirli grupları bil de konuş. Çiğ köfteymiş....

Eskisehirde Çiğköfte gecesi yapıldıgını duyduysan ozaman evet eskisehirden bahsettım

töbee.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
said:
elvyn, 24 Haziran 2005 02:05 tarihinde demiş ki:
Ahahaha lol dijital kamera phuhuahuaha. Böyle bişey olamaz ya ahahah.

Takma kafana jester. Grubun kalitesini anlamak için kayıtların mükemmel olması çok ta önemli bir etken değildir bana göre.. Kulak olduktan sonra bu kayıtlardaki vocalin smd için gayet iyi bir vokal olduğunu anlayabilirsin. Tabi elvyn gibi bir müzik profesörü, Guru, Üstat, Aranjör, Menajer, Müzisyen, Fan, Distortion, Vah Vah pedalı, tomtom gibi sıfatların hepsine sahip olan bir insanın bunu anlayamamasına şaşırdım..

Birazda eleştiri yapiyim..

Colony :Clean vokaller fena değil ama brutallerde fazla gereksiz uzatmışsın vokali bazı yerlerde şarkının gidişhatını dağıtmış azıcık. Davullarda biraz temiz çalınsaymış daha iyi olurmuş. Gitarlarda biraz karambol gidiyo :)

Gyropscope : Davul colony kaydına göre daha doğru ve temiz çalmış. Gitarlarda colony e göre daha iyi. Vokal yaparken kendini çok sıkıp bağırıyorsun sanırım. Bu hem sesine çok zarar verir. Hemde detone olmana daha çok olanak verir. Mikrofonun sesini biraz daha açıp kendini biraz daha az yorarak vokal yapmanı tavsiye ediyim ben.. Bu sayede istediğin ses tonunu ve tarzını daha kolay yakalar ve bozmadan sürdürebilirsin.

Cloud Connected : Demin sölediğim vokalle alakalı eleştirinin sonucu olmuş. Kontrolsüz bir vokal olmuş. "Kontrolsüz güç güç değildir" demiş atalarımız :P. Aslında senden kaynaklanan bir şey değil bu. Cloud Connected ı Swedish Death sölemeye çalışmışsın olmamış tabi. Cloud Connected Smd adına hüsran yaratan bir şarkı. Cleanlerde şarkının cleanlerine benzetmeye çalışmışsın biraz konuşur gibi olmuş melodiden uzak.. ama bilirim stüdyo kayıtlarında hemde iyi bir stüdyo değilse kendi sesini zor duyarsın. Sentenced - Farewell coverladığımızda mortis bilir bir keresine şarkıya öyle bir girdimki Vokal yapmaktan vazgeçtim bir an. Pek iyi olmamış bu şarkı ama bunun bence şarkının sizin tarzınıza uymamasından kaynaklandığını söyleyebilirim.

Tavsiye veriyim size bitanede nacizane. Çok fazla çalmadığınız daha dorusu hatmetmediğiniz, 4/4 lük çalmadığınız bir şarkıyı insanlara dinletmeyin. Türk halkı biraz at gözlüklü ve bilip bilmemesine rağmen her konuda eleştirmekten çok hoşlanan bir toplum.
"Bu şarkıyı bundan daha iyi çalamayız abi" dediğinizde kayıt yapın bence. Eğer bu şarkı için öyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Biraz daha çalışırsanız daha iyisini yaparsınız eminim.

Başarılar hocam..

Jester Race coverınızıda acaip merakla dinlemek istiyorum haberiniz ola.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Karqa Corte nickli oyuncuyu tanıyan biri varsa bana mesaj atsın lütfen öms den

[Bu mesaj Einherjer tarafından 24 Haziran 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:

Türk halkı biraz at gözlüklü ve bilip bilmemesine rağmen her konuda eleştirmekten çok hoşlanan bir toplum.
haberiniz ola.

Ha bunu derken saygıdeğer elvyn beyi kastetmedim tabiki. Onun Pink Floyd ve Doom metal konusundaki deneyimlerinden çok şey öğrendim. İllaki melodic deathin isveç akımı ile alakalı engin bir bilgiye sahiptir. Ona taş atmak ne haddime.
Kınıyorum kendimi.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Karqa Corte nickli oyuncuyu tanıyan biri varsa bana mesaj atsın lütfen öms den
Mesaj tarihi:
ben de diyorum niye davullar bidon gibi geliyor. meğer kamerayla çekilmiş :p

biraz daha çalışıp daha iyi bir kayıt yaparsanız güzel olacağına hiç şüphem yok.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler ii kötü yorumlar için teşekkür edicem de benim bu kayıtların verileceğinden haberim bile yoktu ciddne kamera ile kayıt yapmak saçma aslında biz onu öylesine kayıt ettik hatta çalaerken gayet özensiz dik geyik yapıyorduk bu yaramaz jester efendi salmış nete sakın indirmeyin :) cidden alakasız kayıtlar ama yakında yeni elemanlar ile grup daha sağlam adam gibi devam edicek ben davul bu arada aranızdan gitarist varsa ankarada inflames cover grubu için aramaktayız gitar ve bassçı...
Mesaj tarihi:
@einherjer

dijital makineyle kayıt yaparsan, hele ki in flames kaydı yaparsan dinleyenlerin beyni kopar. studyo kaydı olmadıgı surece de dinlenmez. dijital makineyle kayıt yapılmasını anlamsız buldugum icin de gulmusum, evet biraz abartmısım ama benim cizdiklerimi fotograf makinesiyle cekmem gibi olmus.

ayrıca dijital kayıtla elde edilebilecek kayıt kalitesi ortada, bir muzik gurusu, bir muzik profosoru (ne demekse) olmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
Öncelikle tebrik etmek isterim. Tribute band işi oldukça zor bi iştir. Mesela okuldan arkadaşlarım sorgespel bunu gayet iyi beceriyordu. Tabii sanırım onlar sizden daha eski, siz de başarırsınız sanırım. Biraz çalışmanız lazım tabii. Bir de onların vokali nin sahne karizması var o bile kurtarıyor. Adam aynı anders yani. Neyse.

Kayıtlara gelince sadece gyroscope u dinledim. Vokal daha iyi olabilir ama genel olarak iyi çalıyorsunuz, biraz daha çalışmayla gayet başarılı bir grup olabilirsiniz kanımca. Yalnız bişey dikkatimi çekmedi değil. Sanırım gitarlarınız standard ama yanılıyor olabilirim. Eğer C ya düşürmediyseniz düşürmenizi tavsiye edicem. Çok fark eder. Aklınızda bulunsun diye diyorum.[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
solonor yapıcı eleştirileirn için çok teşekkürler kesinlikle hakısın gitarlar dan bende memnun değilim tuning olayını birerbir yapmak onun ötesi 2 gitarın tonlarının iyi uyum yakalaması derdindeyim bu nedenle zaten 2 gitarcı da değişti şu anda inflames olayında 2 gitarın ses ve performans uyumu çok önemli kilit noktalardan biride bu gibi geldi oo olay üzerine baya bi çalışılacak onun dışında vokal de kendini gleiştiriyor şu aralar davullara bakmayın ben eğleniyoruz diye sallamamıştım bile birebir çalmadım çoğu yeri zaten 1 ay sonra sanırım tüm ekip ankarada olucak yenilenmiş bir şekilde devam edicez ilk fırsatta da adam gibi kanal kayıt yapmayı düşünüyoruz destekleyenelere çok teşekkürler
Mesaj tarihi:
yada netten iblis isimlerine bakın jestera en benzer ozellikler gostereni seçin.biz arkadasların grubuna oyle yapmıstık ama black metaldi ayrı konu genelde black metal grubu için uygun isimler çıkıyodu.genede deneyebilrsiniz=)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
  • Yeni Oluştur...