Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'nın en iyileri İstanbul'da

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Avrupa'nın en iyileri İstanbul'da
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'nin tanıtımına yönelik yaptığı tanıtım faaliyetleri sonucunda İstanbul, Avrupa'nın ilk 10 seyahat destinasyonu sıralamasında 3. sırada yar aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul, ABD'de yayınlanmakta olan Travel and Leisure Dergisi'nin ilk 10 seyahat destinasyonu sıralamasında, New York'un ardından 7. sırada, Avrupa'nın ilk 10 destinasyonu sıralamasında ise 3. sırada yer aldı. Destinasyon hizmeti, yurt dışındaki firmalara, Türkiye sınırları içindeki özellikle tanıtıcı organizasyonlarında danışmanlık ve yürütme hizmeti verilmesini içeriyor.

Öte yandan, Avrupa'da en iyi 10 otel arasında İstanbul Four Seosons Oteli 2'nci sırada, İstanbul Çırağan Kempinski ise 7. sırada yer aldı. Bu arada Marilyn Bridges adlı fotoğraf sanatçısının yüksek tirajlı Conde Nast Traveller Dergisi'nin Ağustos sayısında yer alan 11 sayfalık makalesinde, Türkiye'deki arkeolojik alanların havadan çekilmiş fotoğrafları da yer aldı. Bunun yanında California bölgesinde yayınlanan

Kaynak: Tıklayın
04.08.2005 17:26 - Bu haber 13.004 kişi, Mynet Haber bugün 610.004 kişi tarafından okundu

pati'de arattım fakat bulamadım. genelde mynet'te yayınlanan değişik ve önemli konu başlıkları paticik'ede açılıyor. çikolata banyosu vb. şeyler gibi. turizmden büyük bir biçimde kalkınan ve büyük bir pay alan ülkemizin vatandaşları olarak bu tarz şeyler duymak gerçektende sevindirici.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Ne güzel artık caddebosandaki kırolarımız daha fazla turiste yawşayacak :([signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
Constantinople yazsalardı bi' de tam olurdu...[signature][hline][Bob Marley]
Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...

[Bu mesaj Cd- tarafından 05 Ağustos 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
namesiz, 05 Ağustos 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
Ne güzel artık caddebosandaki kırolarımız daha fazla turiste yawşayacak :(

+1..yılbaşındaki o taksim olayından sonra isterlerse 1. seçsinler[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Hobarey bir anlık yükselişimiz süper korcanlarımız sayesinde sonunculuga demir atma vaziyetine geçer yaw başımıza gelenler.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
destinasyon, kültür bakanlığımızın bir zırvalığı. seçim dense daha uygun olurmuş. şehirlerimizdeki gidip / görülebilecek yerler adına kullanılıyor. mynet'te sanırım o amaçla kullanmış.

Kültür Bakanlığı / Destinasyonlar

acaba ingilizce'deki destination (seçim)'den mi yola çıkarak böyle birşey yaptılar bilmiyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimal seçimden dolayı olsa gerekte neden türkçe deil onu anlamadım ben.Tüm site türkçe arada bi o laf var ilginç :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
  • Yeni Oluştur...