Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi MP3 siteleri?

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Yok olmuyo Kazaa Lite'dan Imesh'den filan çekmek. Zorluyo. En temizi sitelerden çekmek. Sabit bir download hızıyla hemen çekiveriyosun. Fakat siteleri bulması ölüm. 2-3 gündür şöyle güzel bir MP3 sitesi arıyorum ama bulamadım. Sizin bildikleriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum. Hem bir nevi arşiv yapmıis oluruz güzel olur. Şimdiden teşekkürler.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Peh peh üşengeçmiş. Paintball oynarken kabına sığmıyodun :)) Neyse dostum, araştırmak sorun değil de çıkan sitelerin hepsi güzel olmuyo çoğu link kırık. Yoksa araştırma yaptıında karşına yığınla site çıkıo.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Kazaa kablo oldumu süpper oluyo o doğru ama bende kablo yok. (gerçi modemi aldım başvuruyu yaptım herşey hazır 1hafta içinde gelirler sanırım) Dial-Up için en iyisi sitelerden indirmek.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

hımızz bende cable var ewde ucuruyo kazaa ama onun dısında bi siteden indirmen icin bisiler indirmen lasım siteden ben onlara guvenmiyorum mesela ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...