Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Yok olmuyo Kazaa Lite'dan Imesh'den filan çekmek. Zorluyo. En temizi sitelerden çekmek. Sabit bir download hızıyla hemen çekiveriyosun. Fakat siteleri bulması ölüm. 2-3 gündür şöyle güzel bir MP3 sitesi arıyorum ama bulamadım. Sizin bildikleriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum. Hem bir nevi arşiv yapmıis oluruz güzel olur. Şimdiden teşekkürler.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 tükçe mp3 mp3 diye araştır paticikte. bulduklarını da buraya yaz. üşengecim şu an, yoksa sana hem paticikten hem webden bir dolu site bulurdum[hline][b]Don't make me destroy you. - Darth Vader[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Peh peh üşengeçmiş. Paintball oynarken kabına sığmıyodun :)) Neyse dostum, araştırmak sorun değil de çıkan sitelerin hepsi güzel olmuyo çoğu link kırık. Yoksa araştırma yaptıında karşına yığınla site çıkıo.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 abijim kazaa indiriyo cok hoş yani lite ı denemedim ama...[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Kazaa kablo oldumu süpper oluyo o doğru ama bende kablo yok. (gerçi modemi aldım başvuruyu yaptım herşey hazır 1hafta içinde gelirler sanırım) Dial-Up için en iyisi sitelerden indirmek.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 hımızz bende cable var ewde ucuruyo kazaa ama onun dısında bi siteden indirmen icin bisiler indirmen lasım siteden ben onlara guvenmiyorum mesela ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mp3 Sound -> Yabancı Mp3 Dünyası -> Türkçe Mp3 Yükle -> Türkçe İstanbul Mp3 -> Türkçe ( Sitedeki java uygulaması dialler vs değil, fakat güvenlide değil(!) ) Birde google'dan arat, yabancı ve(ya) türkçe[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 tartışılmaz burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 mp3sounda ultimatr yazmışsın[hline][b]Don't make me destroy you. - Darth Vader[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 hehehe copy paste yapmıstımda :P neyse , Doğrusu; Mp3 Sound -> Yabancı[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar