noface Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Boyle soylentiler var aslını bilen varmıdır.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Söylenti? Oyunda yellden mi duydun bir yerden mi okudun yani okuduğun yer forum ise zaten cevabı vardır yok Yellden falan duyduysan asılsızdır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 askerlik düşüyomuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 US için açıldı,eu için yok öyle bişi diolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 pvp-rp server, ve pvp yapmayanlar aha yeni server diye dalıp rpliini bozmasınlar diye rpsiz pvp serverlar gelicek (eu) edit: bi sn kaynak bulup geliorum edit2: wow europe açılmıyo şu anda ama ben bildiğim kadarını söyliyim, ne zaman açılcağı tam belli değil ama 1.7 peçle gelicek diye söylentiler var, yani zaman olarak söylenti ama serverın geliceği wow-europe da resmi olarak açıklanmıştı, ben pvp-rpyi bekliorum şahsen :p editten yalama oldu: siteye girdim ama forumlar error veriyo yinede ben linkişuraya koyuyorum düzelince açarsınız [signature][hline]trees and i are one... [Bu mesaj Mirluin tarafından 04 Ağustos 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 pvprp süper olur abi bencede.. geçen bi rp serverında (Argent Dawn) bi char açım dedim (evet BL'nin çöktüğü günlerden birinde işte :P ), insanlar orda hakkatten çok daha değişik..genel chatte insan gibi yazı yazılıyor, millet birbiriyle daha düzeyli konuşuyor falan..birde bunları PvP'nin inanılmaz heycanıyla birleştirirsek; çokdaha zevkli olur bence herşey..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 TAbi bi de horde-ally savaşının en ateşli dönemlerinde RP adı altında kolkola undead ile dwarfun dolaşması çok saçma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Evet pvp-rp server gelirse çok güzel olur hatta ben direk oraya geçerim rp serverlarının general chatte çok güzel diyoloklar dönüyor[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 04 Ağustos 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Orda da rp olsun diye level 40 adam level 15'ın adamın tepesine binecek :p. PvP server'larında acıyıp bırakan çok var.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 26 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar