SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Sparkcaster, 04 Ağustos 2005 15:50 tarihinde demiş ki: said: Dela, 04 Ağustos 2005 15:45 tarihinde demiş ki: honda jazz yollasa tanri bana, dinden imandan cikarim o an. evet honda jazz die bir model olmadığı düşünülürse :-P o araba honda jaz ya anamdada vardı 6 ay önce hyundai deil ... ;-)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: bLackcha0s, 04 Ağustos 2005 19:33 tarihinde demiş ki: Ya yedek anahtarı alıp gitti herhalde e şimdi ben bu anahtarı napıcam ? eheuue arabanın plakasını biliosan yanında taşı anahtarı bulduun yerde bin git..[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Honda mı hyundai mi :=) hangisi jazz ama araba jazz da eheueu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 honda jazz , hatta o resmi koyan arkadaşın resmine bakın honda ..[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 honda jazz[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 öyle link veripte ayar çekmiyelim ala ala yazıyla anlıyoruz ! bu arada parmak izi bilerek bırakmadım. Ya bu ülke yozlaşmış güpegündüz evimin önünden arabamı çalıyorlar ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 boks eldivenli anahtarlıgın hayrını gör hade bakaılm.. =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 dimi =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ahaha arabamı calıolar :) wlala ben hiç muattab olmazdım.bi dolanır sora geri parkederdim.anahtarıda gene bırakırdm[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hediye olabilir ama çalıntıda olabilir. bilmiyorum, risk alma derim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Fistan, 05 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: boks eldivenli anahtarlıgın hayrını gör hade bakaılm.. =P harbi bak anahtarlık güzel :=)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben plaka konusunda ısrarlıyım =P[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 noldu ses yokmu hala[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yok ama anahtarlık böyle kocaman olduğuna göre bi hatun çünkü bu anahtarlık cepte taşınmaz.Ancak çantada... Ayrıca hatun boksu seviyor. Ve uzun boylu çünkü arabanın koltuğu en gerideydi.. Çokta güzel parfüm kokuyordu. Sanırım sarışın koltukta sarı saç teli vardı. üfff nasıl bi insanım ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 jazza pek erkek binmez zaten uzun ve box seven bir hatun sa no comment.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 black fazla hayaller kurdun be :) kesin herifin biridir.bel çantası falan taşıodur.saçıda sarı olabilir nie olmasın.belki ibnemsidir hafif kadın parfumu kullanıodur.boyuda uzundur[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 araştırma ruhu olan bir insansın[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Diablo, 05 Ağustos 2005 00:58 tarihinde demiş ki: black fazla hayaller kurdun be :) kesin herifin biridir.bel çantası falan taşıodur.saçıda sarı olabilir nie olmasın.belki ibnemsidir hafif kadın parfumu kullanıodur.boyuda uzundur defol hayatımdan :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
loop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Çok cins insanlar var ülkemizde. Sahibi gelipte iyilik yaptığınızı düşünmeden şikayetçi bile olabilir[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 döverim ki o zaman harbi döverim atarım bi yerden anahtarı bul bulabilirse.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ee black efendi haydan gelen huya gider[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Öne çıkan mesajlar