Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sır kapısındaki gibin ansızın gelen araba ... =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Sparkcaster, 04 Ağustos 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
said:
Dela, 04 Ağustos 2005 15:45 tarihinde demiş ki:
honda jazz yollasa tanri bana, dinden imandan cikarim o an.

evet honda jazz die bir model olmadığı düşünülürse :-P

o araba honda jaz ya anamdada vardı 6 ay önce hyundai deil ... ;-)[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 04 Ağustos 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
Ya yedek anahtarı alıp gitti herhalde

e şimdi ben bu anahtarı napıcam ? eheuue

arabanın plakasını biliosan yanında taşı anahtarı bulduun yerde bin git..[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
Honda mı hyundai mi :=)
hangisi jazz

ama araba jazz da eheueu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
honda jazz , hatta o resmi koyan arkadaşın resmine bakın honda ..[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
öyle link veripte ayar çekmiyelim ala ala yazıyla anlıyoruz !

bu arada parmak izi bilerek bırakmadım.

Ya bu ülke yozlaşmış güpegündüz evimin önünden arabamı çalıyorlar ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
dimi =)[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
ahaha arabamı calıolar :)

wlala ben hiç muattab olmazdım.bi dolanır sora geri parkederdim.anahtarıda gene bırakırdm[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 05 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
boks eldivenli anahtarlıgın hayrını gör hade bakaılm.. =P

harbi bak anahtarlık güzel :=)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
ben plaka konusunda ısrarlıyım =P[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
yok ama anahtarlık böyle kocaman olduğuna göre bi hatun çünkü bu anahtarlık cepte taşınmaz.Ancak çantada...
Ayrıca hatun boksu seviyor.
Ve uzun boylu çünkü arabanın koltuğu en gerideydi..
Çokta güzel parfüm kokuyordu.
Sanırım sarışın koltukta sarı saç teli vardı.

üfff nasıl bi insanım ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
jazza pek erkek binmez zaten uzun ve box seven bir hatun sa no comment.[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
black fazla hayaller kurdun be :)

kesin herifin biridir.bel çantası falan taşıodur.saçıda sarı olabilir nie olmasın.belki ibnemsidir hafif kadın parfumu kullanıodur.boyuda uzundur[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
araştırma ruhu olan bir insansın[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 05 Ağustos 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
black fazla hayaller kurdun be :)

kesin herifin biridir.bel çantası falan taşıodur.saçıda sarı olabilir nie olmasın.belki ibnemsidir hafif kadın parfumu kullanıodur.boyuda uzundur

defol hayatımdan :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Çok cins insanlar var ülkemizde. Sahibi gelipte iyilik yaptığınızı düşünmeden şikayetçi bile olabilir[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
döverim ki o zaman harbi döverim atarım bi yerden anahtarı bul bulabilirse.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
  • Yeni Oluştur...