Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan 1 gecede nasıl katil olur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
use shotgun
kill them all.

bulaşmaya değmez, zaten bi kaç tanesini öldürene kadar bence en az bir içki şişesi isabet ederdi kafana :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Absolut boşver abi değmez bnlarla uğraşmaya.Hem çoluk çocuk sahibi adamsn bide öle düşn.Allah korusn senin başına bişi gelse eşin ve çocuğuna ne olr? bnları da göz önüne almk lazm bazı şeylerde.Bu sırf senin içn değil herkes için geçerli.
Sakinliğimizi herzamn koruyalm;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
iyi ki inmemişsin 99 yılında öyle bir gaflet anında 6-7 ingilizin arasına dalmıştım 3 ingilizle beraber önce hastaneye sonra nezarete en son da mahkemeye çıktık.

Sonuç : ağır para cezasına çevirilen 6 ay hapis(o zaman ceza kanunları eskiydi şimdinin parasıyla 20-30ytl vermiştim), patlak bi kaş, 12 dikiş atılan bir kalça oldu

Sakin olmak lazım[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Mesaj tarihi:
Aman abi sakin, bu yaratıklar insan değil. Dövsen, 2 gün sonra adam toplayıp ev mev basıyorlar, başıma geldi. Bu yaratıklar ne yapsalar kendilerini haklı gördükleri için "Allaa allaa azıcık eğleniyorduk biraz da içki almışız eğlenmek için, herifin yaptığına bak, döveceksin bunu" diye düşündükleri için, ne yapsan para etmez.

Çağır sen paşa paşa polisini, memurun başının etini ye, emin ol onun acısını karşı taraftan çıkarırlar. Bulaşmaya gelmez bunlara, ben iki gereksiz olaydan sonra bunu anladım.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
ya boşverin abi
alkollü insanla tartışmayacaksın
sonra boşuna başın ağrır
adam ne yaptığını bilmiyor
alkolün etkisiyle kafasına silah da dayasan laylaylom gelecek ona
o yüzden gel in lan hede hödö çekiyor. ayık kafayla olsa yapmazlardı büyük ihtimal.
böyle durumlarda en iyi şey soğukkanlılığı korumak.
Mesaj tarihi:
imzamdaki şahsın bir sözü daha vardır sevdiğim, herşeyin sonunu düşünen asla kahraman olamaz. bi temiz dövseydin iki elde arabalarına ateş etseydin. bişey olmazdı...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Mesaj tarihi:
said:
khas, 04 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
imzamdaki şahsın bir sözü daha vardır sevdiğim, herşeyin sonunu düşünen asla kahraman olamaz. bi temiz dövseydin iki elde arabalarına ateş etseydin. bişey olmazdı...

abi telefon vallah seninkinden diil ya.. estağfrullah abey..
beni oynatcanız mı kurtlar da[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Crossroads Blues
My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri
Paticikteki süper manyak buton
Mesaj tarihi:
Böyle durumlarda en etkili silah patatesdir. Tabi yeterli mesafe varsa. Patatesleri saydırmaya başladığında adamlarda ne araba kalır ne de kafa. Bizim mahallede yapmışlardı 3 sene evvel falan.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
dediğin kişileri tanıyor sayılırım. sanırım or/an ve atatürk sitesi çevresinde bir yerlerde oturuyorsun absolute, oralarda o tarz bir grup var. geceleri o tarz şeyler yapıyorlar ne yazık ki, polise şikayet etmek lazım ki akılları başlarına gelsinler. ben daha çok sabahlarken tanık oluyorum..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
  • Yeni Oluştur...