Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ahanda[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yıllardır geziyo nette bu, fake fotoş inanmayın...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Developer mi simdi bu?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gerçek gibi duruyor.Kuran da yazıyormuş[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 fakeloper ilk baktigimda normal iskelet sandim, adamlari sonra gordum ve onlar zaten sonradan konmus gibide duruyor gibi geldi bana biraz ama bu isler belli olmuyo tabi. [signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. [Bu mesaj tAKA tarafından 04 Ağustos 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kuranda yazıo mu ?[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eheh ne bilim ya şaşırdım bende. Kitap karıştırıyordum bi baktım arasından bu adresin olduğu eski tarihli bir gazete parçası çıktı. Kitabı alan arkadaşın ilgisini çekmiş kesip koymuş sanırım ama ilgi çekmeyecek gibi de değil ki ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yüzyıllar önce ormanda kaybolan büyük(*50) dedem galiba bu..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Christoph_Vassel, 04 Ağustos 2005 16:52 tarihinde demiş ki: yüzyıllar önce ormanda kaybolan büyük(*50) dedem galiba bu.. lafı ağzımdan aldın =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 "This desert region is called Empty Quarter, which means in Arabic "RAB - UL -KHAALEE"; this body has been found by ARAMCO exploration team. This proves what Allah SWT said in QURAN about the people of AAD nation and HOOD nation. " diyor sitede.bakmak lazım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Penthesilea, 04 Ağustos 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Developer mi simdi bu? igrenc bebe :D off hahah[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 inanmayın böyle saçmalıklar =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya bu ne ya[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Biz çok fotoşop gördük ;) Tabi bu tür olaylar yaşanıyor daimi. Aşağıya tıklayıp fotonun gerçeğini görebilirsiniz. Ancak bunu Kanal D haberlerde vermişti "Dev iskeleti bulundu" gibi bir şeyler saçmalamışlardı. Tıkla Tıkla!! Bir de şu var "The image first surfaced as an entry in an October 2002 Photoshop contest run by Worth1000.com. It was created by manipulating an actual photo of a Cornell University excavation of a mastodon skeleton." Kısaca Photoshop ödülü almış bu resim diyor. [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 04 Ağustos 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 anatomik olarak da imkansız eheh :) kemiin yapısı o kadar yükü kaldıracak şekilde deil :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yalan dolan iskelet bu.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 buda garip[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 one lem yanarlı dönerli iskelet gibi :P çok bariz yaw sahte olduğu.sizcede insanların o kadar küçük gözükmesi için fotonun yüksekten çekilmesi gerekmezmi ve o yüksekliğe göre iskelet fazla ayrıntılı değil mi? edik:taka onun birde boy fotoğrafı var deniz kızıymış o[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 04 Ağustos 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 alın size dunyanın en uzun İNSANI [signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Devler kuranda yazıyormu nerde yazıyor=?[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kolpa[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben her sabah aynaya baktigimda goruyorum yazan oldu mu?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 harbi o çinli dünyanın yaşayan en uzun insanıymış.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 İskeletli resmi daha önce görmüştüm bilmemnere fotoşop yarışmasına katılan resimlerden biriymiş minyatür bir şehir de vardı hatta...[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 @unaccompanied kaç cm bu adam[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar