Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siz hiç dev gördünüz mü ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fakeloper

ilk baktigimda normal iskelet sandim, adamlari sonra gordum ve onlar zaten sonradan konmus gibide duruyor gibi geldi bana biraz ama bu isler belli olmuyo tabi.

[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.

[Bu mesaj tAKA tarafından 04 Ağustos 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kuranda yazıo mu ?[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
eheh ne bilim ya şaşırdım bende. Kitap karıştırıyordum bi baktım arasından bu adresin olduğu eski tarihli bir gazete parçası çıktı. Kitabı alan arkadaşın ilgisini çekmiş kesip koymuş sanırım ama ilgi çekmeyecek gibi de değil ki ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
"This desert region is called Empty Quarter, which means in Arabic "RAB - UL -KHAALEE"; this body has been found by ARAMCO exploration team. This proves what Allah SWT said in QURAN about the people of AAD nation and HOOD nation. " diyor sitede.bakmak lazım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 04 Ağustos 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
Developer mi simdi bu?

igrenc bebe :D
off hahah[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
ya bu ne ya[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Mesaj tarihi:
Biz çok fotoşop gördük ;) Tabi bu tür olaylar yaşanıyor daimi.
Aşağıya tıklayıp fotonun gerçeğini görebilirsiniz. Ancak bunu Kanal D haberlerde vermişti "Dev iskeleti bulundu" gibi bir şeyler saçmalamışlardı.
Tıkla Tıkla!!

Bir de şu var "The image first surfaced as an entry in an October 2002 Photoshop contest run by Worth1000.com. It was created by manipulating an actual photo of a Cornell University excavation of a mastodon skeleton."
Kısaca Photoshop ödülü almış bu resim diyor.
[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 04 Ağustos 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
anatomik olarak da imkansız eheh :) kemiin yapısı o kadar yükü kaldıracak şekilde deil :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
yalan dolan iskelet bu.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
one lem yanarlı dönerli iskelet gibi :P çok bariz yaw sahte olduğu.sizcede insanların o kadar küçük gözükmesi için fotonun yüksekten çekilmesi gerekmezmi ve o yüksekliğe göre iskelet fazla ayrıntılı değil mi?
edik:taka onun birde boy fotoğrafı var deniz kızıymış o[signature][hline]Viva la creativa!!!
ThIs gAmE LoVeS Me

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 04 Ağustos 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

alın size dunyanın en uzun İNSANI

[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler

Mesaj tarihi:
harbi o çinli dünyanın yaşayan en uzun insanıymış.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
İskeletli resmi daha önce görmüştüm bilmemnere fotoşop yarışmasına katılan resimlerden biriymiş minyatür bir şehir de vardı hatta...[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
  • Yeni Oluştur...