EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 arkadaşlar ben bugün bir +8 raptor aldım reduceli str yetmediği için ben bune elemental scroll bassam patlama şansı % kaç ? server xigenon[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE [Bu mesaj EviLCrieS tarafından 04 Ağustos 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 reduceden sonra basamıyosun herhangi birşey [Bu mesaj wsadad tarafından 04 Ağustos 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 basamazsın. basabiliosanda emin ol %99 patlıcaktır. keşke erduce basmasaydın ama olsun parlamasın damage fark etmio hatta galiba elemental skill faili artırıyormuş sadece elemental vurabiliomuşsun bence basma ama zaten basılmıyor diye biliyorum.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ooo iyi o zmn ben böle yansın istemiştim ama ok. böle de iyi +8 olduğunu benim bilmem yeterli. eyv.[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bırak ya yanmasın daha ii elemental dmg den nefret ediyom ya 1k dmg koyacakken 65 falan vuruyon ayar oluyom ya zaten warriorum mana yetmiyo bi de ole carcur olunca delleniyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 60 master isen o dediğin damageleri vurmaz. ama zr yaptığın zaman skill artı elemental damage i görebilirsin..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 reduce edilmis bir item'in upgrade edilemeyecegi, elemantel basilamayacagi yanlis bence.. ihtimal dusuk olabilir ama noob zamanlarimda reduce edilmis bi bardishi +4'ten +6 yapip cok guzel elamantel basmistim...[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya saçmalamayın. Anvil fail verir reduce edilmişse. Ben denedim. Başka oyunlardan mı bahsediyoruz acaba ??[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 reduce bir silah için anvile scroll koyamazsınki deneyesin..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: vktk, 04 Ağustos 2005 16:49 tarihinde demiş ki: reduce bir silah için anvile scroll koyamazsınki deneyesin.. Scroll koyarsın. Sadece "bes" veya "nes" koyamazsın. nes = normal elemental scroll :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 valla upgrade ettigimi cok iyi hatirliyorum ama elemantel konusunda yamuluyor olabilirim dediginiz gibiyse..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya anla işte yukarıda mesaja göre cevap verdim.elemental basılır demiş. bende scrollu koyamazsınki dedim. [signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 04 Ağustos 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 walla ben +1 reduceli bardishi +6 yaptığımı çok rahat hatırlıyorum.[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 0 Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff ------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 100/0 :D Level : 51 Açıklama : set chitin +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ?????? Burada bişey anlamamakta ısrar ediyorum lvl 60 dan sonra silah sekip possion damge vurmuyomu ? Yani yaratığa yada playera 1k vuracakken 60 70 gibi saçma damageleri master olduktan sonra vurmuyomu ben master olduktan sonra silahıma possion basmamıştım gene sektiriyo diye bu soruya bi yanıt alabilirsem sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 04 Ağustos 2005 16:58 tarihinde demiş ki: walla ben +1 reduceli bardishi +6 yaptığımı çok rahat hatırlıyorum. Ya haala anlıyamıyosunuz nedense. (yahut ben anlatamıyorum) Upgrade edersiniz. Ama elemantel basamazsınız. Hani melee silahlara posion Stafflara da lightining basıyor ya ondan. Umarım understand yani.. zZz[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: zetro, 04 Ağustos 2005 16:59 tarihinde demiş ki: ?????? Burada bişey anlamamakta ısrar ediyorum lvl 60 dan sonra silah sekip possion damge vurmuyomu ? Yani yaratığa yada playera 1k vuracakken 60 70 gibi saçma damageleri master olduktan sonra vurmuyomu ben master olduktan sonra silahıma possion basmamıştım gene sektiriyo diye bu soruya bi yanıt alabilirsem sevinirim. zetro'cum fail verme olayi bi garip zaten ama 60'tan sonra Sword Dance ve Scream gibi skiller kullanacaksin dogal olarak, bunlarin da olayi fail vermeyen skiller olmasi zaten.. bu acidan bakarsan poison eklemende bi sakinca yok.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 dimi ya, ben hemen gidip raptora elemantal basarken yakıyım silahıda kapak olsun bana :) tosunum paşam çok sağol bu arada, daha dm keseceğiz unutmayalım xD[signature][hline]The_Other El Morad warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya reduce silaha elemental basma olasılığın yokki otomatikman, istesende elemantal basıp yakamazsın. öyle bir şey yok çünkü. ama her zaman lvl 60 dan sonra elemental basılı silahlar daha iyidir. +8 raptor deli bir cihaz ama keşke elemental da olsaydı..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: wsadad, 04 Ağustos 2005 16:36 tarihinde demiş ki: bırak ya yanmasın daha ii elemental dmg den nefret ediyom ya 1k dmg koyacakken 65 falan vuruyon ayar oluyom ya zaten warriorum mana yetmiyo bi de ole carcur olunca delleniyom :D o dedigin artı olarak elemental damage 1 k damage i zaten komussundur.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hayır arkadaşlar yanlış anlıyosunuz olayı warrior oynamayan arkadaşlar bu elemental damagenin adama neler yaptığını bilemez abyys bir priest arkdaşımla ghost warrior kesiyoduk; o heal atyo ben keziyorum vs.. zaten lvl o zamanlar dandik kıçım çıkıyo kesecem diye, benim glave bu ghost warriora 6 - 7 ard arda sadece 60 damage vurdu ve ben orda yattım kaç kere yatıyodum düşünsenize bir yaratığı zaten zor kesiyosun peşimde deli gibi dönüyo senin silah kise 6 kere sekik adama toplam 360 damage vuruyo ama ghost warrior affetmiyo 300-300 vuruyo iş bu sebepten warrior silahlarının sektirmesi çok kötü bi olay paşamın dediği gibi o skiller never failed ama gende 60 -70 gibi saçma gamgelr vurursa olmaz yaş yani o iş hiç elemental basmayın silah reduce kalsın daha iyi bu arada reduce silaha elemental damage basılmıyo denedim çıks olmuyo ama silah yanmadı :) geri veriyo anvil[signature][hline]The_Other El Morad warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu elemental olayında bence yanlış yorumlar yapılıyor... Ben elemental eklenmiş silahın daha fazla fail verdiğine inanmıyorum... Ben okçu olduğum için olayı şöyle anlatayım... Bowuma poison eklemeden misal Lamiaya 10 atışımdan 1 i fail verirken poison ekledikten sonra da oran aynı kaldı...Ancak eskiden herhengi bir damage yazısı görmezken artık bu faillar için 50-60 damage yazısı görüyorum... Yani eskiden olan faillarınız gözünüze batmazken artık gözünüze batıyor olabilir... Misal arrow shower attığımda 150-176-204-128 görürken,posionlı bow ile bu değerler aynen söle bişey oluyor 180-210-240-159-52 Sondaki 52 ilkindeki fail olan yerine gelen poison damageı... Her halukarda fazla damage... Haaa bunun ne zararı var,yine okçu için açıklıyayım,misal Uruk Tronu normalde 3 okla yanınıza gelmeden öldürebiliyorsanız,Posionsız okla attığınız ilk ok fail olursa,yaratık hareketlenmediği için bir zararınız olmuyor,ancak posionlı okla vurduğunuz ilk ok fail olup 50-60 poison damage vursa bile yaratık hareketleniyor,siz de böylece 3. de diil de ancak 4. de öldürebileceğiniz için bir risk unsuru oluşturuyor... Neticede bana kalırsa her halukarda elementallıyı tercih ederim... Hele ki +8 reduced Raptor harbiden çok üzücü,yazıktır günahtır yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dandanakan, 04 Ağustos 2005 18:00 tarihinde demiş ki: Bu elemental olayında bence yanlış yorumlar yapılıyor... Ben elemental eklenmiş silahın daha fazla fail verdiğine inanmıyorum... Ben okçu olduğum için olayı şöyle anlatayım... Bowuma poison eklemeden misal Lamiaya 10 atışımdan 1 i fail verirken poison ekledikten sonra da oran aynı kaldı...Ancak eskiden herhengi bir damage yazısı görmezken artık bu faillar için 50-60 damage yazısı görüyorum... Yani eskiden olan faillarınız gözünüze batmazken artık gözünüze batıyor olabilir... Misal arrow shower attığımda 150-176-204-128 görürken,posionlı bow ile bu değerler aynen söle bişey oluyor 180-210-240-159-52 Sondaki 52 ilkindeki fail olan yerine gelen poison damageı... Her halukarda fazla damage... Haaa bunun ne zararı var,yine okçu için açıklıyayım,misal Uruk Tronu normalde 3 okla yanınıza gelmeden öldürebiliyorsanız,Posionsız okla attığınız ilk ok fail olursa,yaratık hareketlenmediği için bir zararınız olmuyor,ancak posionlı okla vurduğunuz ilk ok fail olup 50-60 poison damage vursa bile yaratık hareketleniyor,siz de böylece 3. de diil de ancak 4. de öldürebileceğiniz için bir risk unsuru oluşturuyor... Neticede bana kalırsa her halukarda elementallıyı tercih ederim... Hele ki +8 reduced Raptor harbiden çok üzücü,yazıktır günahtır yahu... Slide yaparken öyle bir fail veriyor ki tabi sen archersın denk gelemez. Sinlerde bilir posionlu daggerla slide yaparken posion vurduklarını hele birde z,r li vuruken off off o canım no fail skiller öyle bir fail oluyor yada 50-60 gibi komik dmg lar vuruyorlar ki içler acısı :)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Tabi benimki hariçten gazel okumak gibi oldu bu durumda...Archerda böyle olunca diğerleri de öyledir diye yorum yaptık ama... Kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayayım,yazımı Bowlar için Posion eklenmeli mi,eklenmemeli mi stilinde aklında soru olan archer arkadaşlar dikkate alsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1: her zmn elementelsız tercıh edın cok sekıo faıled vermıo tabıı ama gıdıp aposa 5k vurmak varken spıke ıle 60 vuruon komık oluor 2: reduced lu bır ıtem a bes basılıo kendım bastım gerısını bılmem[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: TRibula, 04 Ağustos 2005 18:11 tarihinde demiş ki: 2: reduced lu bır ıtem a bes basılıo kendım bastım gerısını bılmem Hööööö o.O Reducelu +1 itemi +6 yaptım ama bes basabileni, ilk kez duydum deneyim hemen.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar