Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DURUya KARDEŞ geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
allah analı babalı büyütsün :tebrikz:
benimkilere uyup sap gibi bırakmamışın kızını iyi olmuş:) gerçi halimden memnunum da bir kardeş fena olmazdı heralde.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun

aman bunların gazına gelip sayıyı arttırma,

cok cekiceğiniz var...[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun.. :) mutluluklar yeni doğacak bebişle..[signature][hline]¿ lé³t «

[Bu mesaj odchu tarafından 07 Ocak 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Amannnn bebiş geliyo :) . Çok tebrik ederim Abso baba . Allah analı babalı büyütür işallah Duru gibi . :) Sizin adınıza gerçekten çok sevindim .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:

ay ne çikin şey bu böyle aman aman yesinler seni gugucuku oy oy[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aney... Duru geleli 1 yıl oldumu... Bana hala o topic dün açılmış gibi geliyo... Zaman çok hızlı geçiyo bea...

Hayırlısı olsun Abso...
2 yeter abi şimdi çok güzeller ama bak 14'lerini geçsinler çok zorlanıcan emin ol =)

Fikrin ne bilmem ama umarım erkek olur bu =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
Helal olsun Abso abi walla tek cocuk zaten kesınlıkle kotu olurdu cok ıyı olmus cok sewındım Allah analı babalı buyutsun[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
Üç Üç Üç Üç

Okuldan yeni geldim, şimdi gördüm tebrik ederim abso,

ama Duru hanıma sordunuz mu hiç kardeş istiyormusun sen diye? Bu kadar aralıklı abla kardeş ilişkisi iyidir ama

tekrar tebrikler
  • Yeni Oluştur...