-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hayırlı olsun.. kaygısızlara dönemede sonra :)[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hehe hadi bakalım ne mutlu sana,tek çocuk bırakmamakla iyi yaptınız bak ben tke çocuum :( :p[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 allah analı babalı büyütsün :tebrikz: benimkilere uyup sap gibi bırakmamışın kızını iyi olmuş:) gerçi halimden memnunum da bir kardeş fena olmazdı heralde.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Çok sevindim Absolut. Yeni gelenin :) Duru gibi çok tatlı bi çocuk olacagından eminim.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hepimiz öyle umuyoruz. Ama yeni gelen eskiyi aratır derler hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hayırlı olsun aman bunların gazına gelip sayıyı arttırma, cok cekiceğiniz var...[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Şimdilik 2 yeter diye düşünüyoruz. Yani ilerde birbirilerine destek olurlar malum bizler gidiciyiz bir gün :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
odchu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hayırlı olsun.. :) mutluluklar yeni doğacak bebişle..[signature][hline]¿ lé³t « [Bu mesaj odchu tarafından 07 Ocak 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hoppaaa.. çok sevindim yaa..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Star Wars dünyasında bir duvarda görülmüş yazıdır Bunu yazan Tosun Güç seninle olsun Chris Metcalf
Core Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 baba dur ya.. Duru bir yasini tamamlasaymis bi.. :) sende massallah bu ne hiz? :-P neyse.. tabi hayirli olsun! insallah Duru gibi sagligi sihati yerinde olsun..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 07 Ocak 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Amanın abso kardeş.. tebrikler.. allah analı babalı büyütsün.. Her bebek kısmetiyle gelir demişler :) Hayırlısı...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Amannnn bebiş geliyo :) . Çok tebrik ederim Abso baba . Allah analı babalı büyütür işallah Duru gibi . :) Sizin adınıza gerçekten çok sevindim .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler :) sağlıklı ve analı babalı büyüsün. şans getirsin size.[signature][hline]May the horse pee with you.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ay ne çikin şey bu böyle aman aman yesinler seni gugucuku oy oy[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hayırlı olsun çok sevindim[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
dory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler :)[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Aney... Duru geleli 1 yıl oldumu... Bana hala o topic dün açılmış gibi geliyo... Zaman çok hızlı geçiyo bea... Hayırlısı olsun Abso... 2 yeter abi şimdi çok güzeller ama bak 14'lerini geçsinler çok zorlanıcan emin ol =) Fikrin ne bilmem ama umarım erkek olur bu =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Helal olsun Abso abi walla tek cocuk zaten kesınlıkle kotu olurdu cok ıyı olmus cok sewındım Allah analı babalı buyutsun[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hoşgeliyor =)[signature][hline]Beş Hececiler
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ne güzel ya...Hayırlı olsun...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Berk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Üç Üç Üç Üç Okuldan yeni geldim, şimdi gördüm tebrik ederim abso, ama Duru hanıma sordunuz mu hiç kardeş istiyormusun sen diye? Bu kadar aralıklı abla kardeş ilişkisi iyidir ama tekrar tebrikler
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu da kız olursa artık bir hat-trick yakışır :P[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
uncla Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hayırlı olsun.. :tebrikz:[signature][hline]R+
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Anaa ne güzel :) Analı babalı büyüsün, allah sahibine bağışlasın.. Başka varmı böle şey.. Öpüyorum![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Öne çıkan mesajlar