Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bir cocugun günlüğü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eet açılmıyo. direk resmi koysan?[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Mesaj tarihi:
çok komik ya "mermer gibi oldu" da koptum zaten.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
süper bişeydi bu ya, geçen yıl raslamıştım alakasız bi sitede. ilerde kitap çıkarırsam muhakkak yer vericem buna.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
pati günlüğe ibret olsun diye koyalım :)[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
ya ge.en gunku 14 guzin abla muhabbetini okudum bari bunu ibret olsun diye koyiyim dedim ne kadar gercek orasi tartisilir ama birbirimizi gulumsetmek icin guzel bi yazi[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Mesaj tarihi:
Bu cocuk seytan valla koptum yaa o yasta kızlarla munasebetı baya ılgınc dorusu.Hos ben o zamanlar ole bır organım oldugunu bıle bılmıyodum bırakın ne ıse yaradagını[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 03 Ağustos 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
aman dıkkat bu cocuk sımdı 18 yasında

tabi dogdugu gün yazdi o yaziyi :P

vay bea ne cocuklar varmi$ ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi

[Bu mesaj Sixoms tarafından 03 Ağustos 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oha oha öldürdü. Ayrıca ipnetor'u imla hatası yapmaksızın yazması düşündürücü :-)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
  • Yeni Oluştur...