FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 [spo1=+18 ][/spo] ne kadar masumane degil mi arkadaslar.[Bu mesaj FallenAngeL tarafından 03 Ağustos 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ACıllmıyor.[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Buradan[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
che Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 eet açılmıyo. direk resmi koysan?[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ehue herif sapık cıktı :horace: süper yazı.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 koptum :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 çakal lan bunu yazan muahahaha[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 çok komik ya "mermer gibi oldu" da koptum zaten.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 adam efsane muahahhahahahahahha.. savulun kızlar[signature][hline]önce Allah sonra yallah
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ilginc :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 süper bişeydi bu ya, geçen yıl raslamıştım alakasız bi sitede. ilerde kitap çıkarırsam muhakkak yer vericem buna.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 pati günlüğe ibret olsun diye koyalım :)[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya ge.en gunku 14 guzin abla muhabbetini okudum bari bunu ibret olsun diye koyiyim dedim ne kadar gercek orasi tartisilir ama birbirimizi gulumsetmek icin guzel bi yazi[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 komdi :D gerçekmidir acba[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bu cocuk seytan valla koptum yaa o yasta kızlarla munasebetı baya ılgınc dorusu.Hos ben o zamanlar ole bır organım oldugunu bıle bılmıyodum bırakın ne ıse yaradagını[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gerçek olurmu ya mermer diyor anasınıfı diyor.Hşşt pipi,pıtı falan diyor bu kızmasın adminler[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aman dıkkat bu cocuk sımdı 18 yasında[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ha sende bunu yedin? güzel..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya içimizden biriyse bu arkadas dusunsenize olm mermer adam aramızda...[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 süper benımde böyle seylerim var duruyo hatta ama böyle acık ve gercekci degil :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 allahım kptum pıtısını gordum zuhhahaa[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu gerçekse ben de eşcinselim[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aaklıma şey geldi acaba imzadaki supermarKet teki K ile sahin k nın bi küçüklük alakası olabilirmi :D[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: jacabo, 03 Ağustos 2005 18:14 tarihinde demiş ki: aman dıkkat bu cocuk sımdı 18 yasında tabi dogdugu gün yazdi o yaziyi :P vay bea ne cocuklar varmi$ ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi [Bu mesaj Sixoms tarafından 03 Ağustos 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 oha oha öldürdü. Ayrıca ipnetor'u imla hatası yapmaksızın yazması düşündürücü :-)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Öne çıkan mesajlar