Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya ben bu konuda hicbisi bilmiyorum ama ogrenmek istiyorum nasil yazilir ne yapalir en basitten baslayip kendimi ilerletecem bana yardim edebilecek war mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
George00 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya bir arama yaparak topic açsanız diyorum, diyorum ama bu son diyişim artık ben demicem. Çünkü demekten bıktım. Dmx arkadaşımızın yazmış olduğu Script'inge giriş adlı metni okuyarak scripting'e giriş yapabilirsin. http://forum.paticik.com/view.php?id=72672 Kolay Gelsin.[signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan... Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz: [Bu mesaj George00 tarafından 03 Ağustos 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj George00 tarafından 03 Ağustos 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hiç başlama bence illa bir programlama yapacam diyosan başka dillere başla visual basic gibi...[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 taz +1[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 İlla ultima serveri scp leri yazıcam diosan RunUo ya başla en azından C bilgin olur[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Buraların Adamı || DIEMASTER || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 C diil C# baya farklılar...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar