Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ne sorunlu bir gündür yahu. Msn'de şifremi yanlış gireyim doğru gireyim hep aynı mesajı alıyorum : Üzgünüz, sizi msn e kaydedemedik. Şifren yanlış cart curt da demiyor yani. Ip adresimi değiştirdim falan fistan işe yaramadı. Sadece eve geldiğimde msn i kaldırıp yeni sürümünü kurdum (eski sürüm olduğu için güncellemeden bağlanmıyordu) sonrasında ise hiç bağlanamadım. Nedir bu sorun bilen var mı ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nayır...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Çok düzgün şu anda[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 benim mesajlar gitmedi bir ara ama kendi bağlantımdan dolayı sanırım.[signature][hline];;suitfly
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hayır[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sorunum yok[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 var arkadaşımla tartısıorum[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sizi kaydedemedik bağlanamayınca veriyo bikaç güne kadar bende de vardı msn betayı çekmiştim son sürüm onda oluyodu proxy ile baglanabiliyordum cok uyuz bir olaydı baktım yedek klasorume msn 6.2 gördüm onu kurdum giriorum su an :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Vah vah yazık :) atar mısın sen bana laf diğer topicte bak uf oldu işte ;)[signature][hline]
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 çatır çatır[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 7.5 beta'da türkiye ipleri banlanmis durumda ben kullaniyorum ama yurtdisinda oldugum icin problem yok 7.5 beta varsa sil eskisini kur...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Türkiye IP leri banlenmişmi? niye?[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ne salak iştir bu yahu.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Sorun pek yok :d[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ya son zamanlarda bende hatalar artmaya başladı. Eski sürüm kullanıyorum 6.2 Başka sorun yaşayan varmı?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: insight, 02 Ağustos 2005 22:06 tarihinde demiş ki: Ya son zamanlarda bende hatalar artmaya başladı. Eski sürüm kullanıyorum 6.2 Başka sorun yaşayan varmı? 7.0 kullanmanı tavsiye ederim hatasız çalışıyo bende[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ya 6.2de resim falan büyütüyorum. O hoşuma gidiyo. 7.0 kullandımda pek beğenmedim. Titreşim olayı beni bozuyo...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet titreşim benide kıl ediyo ama hatasız yakında resim büyütme plugini çıkar 7.0 için[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ehehe bide kusura bakmayın lamer diye tabir ettiğimiz kişilikler var sınırsız titreşim diye bi bug bulmuşlar Hackeriz lannn diye gönderiyolar.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 mode'u busy yaparsanız hiç bişey olmaz. dahası onları kapatabiliyorsunuz. abartırsa da koyun block'u gitsin... bahane değil yani : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yahu deli olacam. Nasıl eski sürümle devam edebiliyorsunuz siz? 7.0 buldum az önce onu yükledim güncelleştirmen lazım diyor gavur evladı ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 2 haftadır devam ediyo o sorun bende.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hehehe ben 6.2'den caymam arkadaş! 7.0 aşmadı Affet zopik abi. Allam bahane değil diyo. -Abi kusura bakma tamam yenisini senden alacaz.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hayda bendede başladı şimdi aynı sorun ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya kafayı yicem çok saçma ? diğer bütün maillarım ile bağlanabiliyorum, asıl önemli olanla bağlanamıyorum ? nedir ya bu ???????[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Öne çıkan mesajlar