Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Steve Vai'nin de şeytanın gitaristini oynadığı ve karate kid ( ralph macchio ile ) guitar duel yaptığı film crossroads 8 ağustos çarşamba (bu akşam) 9.00 da goldmaxde.. Bende sadece gitar duellosu olan kısmı vardı ve mükemmel.. Filmide uzun zamandır arıyodum umarım bu akşam izleme fırsatı bulabilirim .. Tavsiye[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 izledim bi daha izliycem şimdi hayatımda izlediğim en iyi film 86 yapımı[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 eaglela aramıştık bu filmi, bi tane bulmuştuk o da britney'in "the crossroads"ı çıkmıştı, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bi daha izledim yine süper bide bulsam dvd sini alcam[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bende vardı bunun divx'i ya. ama britney'inki mi bilmiyorum , Crossroads yazıyodu üstünde. bi bakim.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya bu filmin dvd sini nerden satınalabilirim acaba?[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar