Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Steve Vai'nin de şeytanın gitaristini oynadığı ve karate kid ( ralph macchio ile ) guitar duel yaptığı film crossroads 8 ağustos çarşamba (bu akşam) 9.00 da goldmaxde.. Bende sadece gitar duellosu olan kısmı vardı ve mükemmel.. Filmide uzun zamandır arıyodum umarım bu akşam izleme fırsatı bulabilirim .. Tavsiye[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 izledim bi daha izliycem şimdi hayatımda izlediğim en iyi film 86 yapımı[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 eaglela aramıştık bu filmi, bi tane bulmuştuk o da britney'in "the crossroads"ı çıkmıştı, heh.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bi daha izledim yine süper bide bulsam dvd sini alcam[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bende vardı bunun divx'i ya. ama britney'inki mi bilmiyorum , Crossroads yazıyodu üstünde. bi bakim.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya bu filmin dvd sini nerden satınalabilirim acaba?[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Öne çıkan mesajlar