Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Colayla yapilabilcek isler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilmiyorum burda daha önce böyle bi topic acildi mi ama bi kez de benden duyun istedim

1- Tuvalet Temizliginde:
1 kutu kolayi klozet içine döküp yarim saat bekledikten sonra sifonu çekin koladaki sitrik asit lekeleri yok edicektir

2-Akü kutup baslarindaki çapag1 temizlemek için:
Bir kutu kolayi kutup baslarina dökmek yeterli olcaktir

3-Paslanmis Civatayi Sökmek için:
Cola batirilmis bir bezi pasli civata üzerine uygulayiniz bir kaç dakika sonra rahatlikla dönüp çikacaktir

4-Elbisedeki Yag Lekesi için:
Bir kutu kolayi lekeli giycegin üstüne bosaltin ve deterjani ekleyin her zaman yikadiginiz gibi yikayin yag lekesi hemen cikacaktir

5-Crom Tamponlarindaki Pas Lekelerini Yok etmek için:
Arabanin tamponunu colaya batirilmis bir sigara paketi içindeki aliminyum folyosuyla iyice ovun pas lekeleri gidecektir

Hadi Canim diyorsaniz denemesi bir cola parasidir[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim

[Bu mesaj Wanqhinox tarafından 30 Temmuz 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cola bu kadar cok işe yariyormuydu be..

ben sadece mide yikama işlemini biliyordum..[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Mesaj tarihi:
içilebilir mesela? ha ne dersin?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Eğer hayatına renk gelsin diyorsan kola iç dişlerin sarılaşsın biraz :D[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late

Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own

Muse - Muscle Museum
Mesaj tarihi:
said:
Wanqhinox, 30 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
Bir kutu kolayi lekeli giycegin üstüne bosaltin ve deterjani ekleyin her zaman yikadiginiz gibi yikayin yag lekesi hemen cikacaktir

kolanın lekesini kim cıkaracak[signature][hline]Live In Flames..
Mesaj tarihi:
Dikkat edersen deterjanla birlikte diyor deterjanin kola lekesini cikardini biliyorsundur herhalde ama yag lekesi kolay cikmaz[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
said:
Jester, 30 Temmuz 2005 15:08 tarihinde demiş ki:
said:
Wanqhinox, 30 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki:

kolanın lekesini kim cıkaracak

+1 :D Koptum yaf[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late

Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own

Muse - Muscle Museum
Mesaj tarihi:
zaten heryer kola lekesi olucağı için dier lekeler gözükmücek. sanki lekesiz gibi olucak yada kola lekeli bi giysi?[signature][hline]Üşüyorum...
Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Mesaj tarihi:
bende öyle bişey duymuştum.
güneş kremi yerine vücuduna kola döküp yayıyosun.
bronlaşma işlemi daha çabuk oluyomuş yani daha çabuk yanıyomuşsunuz. bilemicem tabi deneme fırsatım olmadı.

şu kolayı karalama kampanyalarına felaket kıl oluyorum.
kardeşim normal bi insan gibi günlük kola sınırlarını aşmadan içen , ve kola yüzünden ölmüş bi adam varmı?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
Olabilir Bende Gazetede Okudum ve Yazdim Sizle paylasmak icin adamlarin bi bildi vardir herhalde[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
said:
dory, 30 Temmuz 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
denemedim ama kafandan assagı kola dokunce kısa surede cok guzel bir yanık ten elde ediyormussun :D

var böyle bişey.

kolalanıp güneşlenince çok kısa sürede kararıyorsun.

(kola üstüne yapışıyor heralde :-p)[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Mesaj tarihi:
said:
Cermy, 30 Temmuz 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
kardeşim normal bi insan gibi günlük kola sınırlarını aşmadan içen , ve kola yüzünden ölmüş bi adam varmı?

belki de kemik erimesi ya da sen bul bir hastalık, onun sebebi koladır da haberimiz yoktur? yakında cep telefonlarının zararlarının ortaya çıkacağı gibi kolanınkiler de çıkar. hatta çıkmıştır saklanıyor bile olabilir.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
yaa şööle yok kolanın yapabilecekleri yok sigaranın içindekiler lafları falan çok saçma gelio bana. Kolada ne olabilir ki? gıda boyası maddesi büyük miktarda su kola bitkisi özütü falan bol CO2... sigarada ne olucak kouryucu madde yine tütün kağıt. yok ddtymiş yok bilmem neymiş adamlar rahatsız mı yaa ddt, fare zehiri ne arıyo sigarada?!? ama zararsızlar mı? kesinlikle hayır. Bence bunlar sadece abartı+hurafe vb şeyler..
(evet içmiorum ikisini de eheh)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
Hurafe Olan Ne ben kolayi karalama amacli yazmadim bunlari sadece ilginize cekebilir diye yazdim size gidin kola icmeyin diyen yokki[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
Eah bu mail 1 sene önce geldi. Aynen devam kola tüketimine :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
@wanq aman yaa ne üstüne alınıyosun ki? bunu zaten sen yazmadın, etmedin... bi yerden c/p yaptın. kimseye iç/içme demedin, eee?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 30 Temmuz 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Cermy, 30 Temmuz 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
bende öyle bişey duymuştum.
güneş kremi yerine vücuduna kola döküp yayıyosun.
bronlaşma işlemi daha çabuk oluyomuş yani daha çabuk yanıyomuşsunuz. bilemicem tabi deneme fırsatım olmadı.

kardeşim normal bi insan gibi günlük kola sınırlarını aşmadan içen , ve kola yüzünden ölmüş bi adam varmı?

ya eywallah kola çabuk karartıoda bu açık tenliler için geçerli degil yani bi beyaz tenlinin ilk güneşlendiği zamn kola sürmesi bi feleket olur yani benden solemesi .ilk once koruyucu kremlerle biraz bronzlaşıp dahada kararmak istiosa kola sürsün.ama cidden cola çok hızlı we acayip bronzlaştırıo[signature][hline]Kadınlar ne yapmaları gerektini bilirler ve yapmazlar yapmayarakta mesaj verirler :P
Mesaj tarihi:
bu topic daha önce acilmisti sanqi yanniz tekrarlanmasi iyi oldu evet bu dogru ve biz bu seyi iciyoruz özelikle ben eskiden günde 2.5 lt icerdim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Hand, 30 Temmuz 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
@wanq aman yaa ne üstüne alınıyosun ki? bunu zaten sen yazmadın, etmedin... bi yerden c/p yaptın. kimseye iç/içme demedin, eee?

No Problem[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
sicak havada serinletmesi ile
alkollerei kamofule etmesinden baska bir özelligini bilmiyordum saol

birde şey vardi kolayi birgün acik biraktiktan sonra saça sürünce jöle görevi yapmasi

[Bu mesaj OneWayStreet tarafından 30 Temmuz 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...