tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 dasaaa sağolsun bulmus arabayi, bu aleti alipda bi 10-15 milyar harcayarak canavar gibi modifiye edebilirmiyim acaba fikriniz varmi.burada[signature][hline]gamers.gen.trkarakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 fena değil. modifiye işlerinden çok fazla anlamam fakat rengi değiştirilip, o hali ile kullanılabilir. sarı biraz parlıyorda :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 fazla travesti rengi olmuş ama fiyatı güzel da benzin parası var işte onu nasıl yetiştiriceksin bide onun masrafı vardır[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Araba 78 li bence salla, biçok teknolojiden yoksundur bu bea, klima olduğundan şüpheliyim yani..Benden 10 yaş büyük maşallah :D
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 15-20 milyara hallolur teknoloji lpg de takariz sonra geri alirlar yenisini verirler[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Valla verdiğim linklerden birinde o otomobile bakım yapılırsa neye benzeyeceğini görebilirsin. Alabiliyorsan al. Ama gözüme gözükme!! Plakasını ezberledim bile!!!Döverim yakalarsam! :D Ben alabilsem, anında alırım düşünmem bile! Bakımını yaparsan çok hoş bir araç olur. Ama gidip birebir görmek lazım aracı...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu 944 serisi mi, ucuz yollu Porsche zamanının? Eğer öyleyse, arabayı adam etmek biraz masraflı olur, ama 15 milyar da üstüne koyarım diyorsan bu arabadan bir canavar çıkartılır bence. Bostancı otosanın oralarda da kırmızı bir tane geziyor, onu düzeltmişler gerçekten canavar gibi duruyor araba. Tek problem motorun eskimiş olması, benzin sarfiyatı açısından sakıncalı olabilir, ama 15 milyar harcıyorsan bunun problem olacağını sanmam. Severim ben bu seriyi, güzeldir. Edit: 924müş mal, ilana bakınca gördüm. O paraya 94 model BMW 5 kasa da alabilirsin, daha çılgın olabilir :) [signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. [Bu mesaj Cafein tarafından 02 Ağustos 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 birkaç modifiye ile güzel olabilir yani..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 94 model 5 kasa bmw ler guzel degilki[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Alıp rektifiye yapsan yeter gibime geliyor. İlla performans istiyorsan tabi ki alınır yalnız bu araca özgün modifiye parçası kolay bulunur mu o da soru işareti.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 adam gibi jantlar + renk degisse ve farlari degistirsem bile buyuk bir fark yaratir.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: tAKA, 02 Ağustos 2005 19:04 tarihinde demiş ki: dasaaa sağolsun bulmus arabayi, bu aleti alipda bi 10-15 milyar harcayarak canavar gibi modifiye edebilirmiyim acaba fikriniz varmi.burada herhalde alınır kaçarmı taş gibi araba görüntüde süper[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Güzel değiller ama bu aleti de döverler. Modifiyesi de daha kolay olur buna göre, kocaman araba, karizman olur. Gerçi tamam 924 spor araba diyeceksin. O zaman benim düşüncem, 924e en fazla 3 kız sığar, 5 kasaya ben 6 tane sığdırırım :D[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hahah ikna edicisin arastirayim su 5 kasayi bi ben[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 "Bonuscard'a 6 taksit olur. Nakitte pazarlık payı mevcut. Hardtop mevcut. " abi bu nedir :D gulesim geldi ya[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Misal şu 5 kasa. Tipi de fena değildir, fiyatı 11.000 YTL civarı. Modiflemeye de gelir kanımca. Kırmızı bir 5 kasayım ben Ha bu araba bence de eski, şöyle 94-95 model bir şey olsa, şunun gibi fiyat biraz daha yüksek ama değer. Bu arabalar 200-250 bin kmyi tık demeden deviriyor, benim var bir kaç tanıdıkta. Misal, bir arkadaşımda hem 2002 5 kasa var hem 1994 model. 2002 daha 20.000 kmde çünkü inatla 94ü kullanmaya devam ediyor, araba 220.000kmde, motor hala sapasağlam ve arkadaş da genelde 240la falan gider, buna rağmen eskisini bitirip yeni arabaya geçemedi. Tabii kişisel tercih. Bana kalsa ben 5 yaş üstü araba almam.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eskisini bitirmek de iyiymis be abi hehe dis macunu mu bu naaptin neettin[signature][hline]TOiO
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben bilmem eskisini bitirmek, ben kendi arabam bitmesin diye uğraşıyorum çünkü :) Arkadaşın takıntısı "Şöyle güzelinden bir bozulsa direk hurdaya çıkartacağım, araba inat yaptı tık demeden gidiyor" diyor. "Bitirmekten" kastı o yani.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 su ana kadarkilerin dısında almayi dusunduklerim: MG Cabriolet 3.20 Ci 3.18 is (M3 Modifiye) MG 1.8 acaba hangisi..[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben olsam BMW derim, siyah olanı iyiydi. MGler küçük geliyor bana, ben belirttiğim gibi büyük araba seviyorum. Bir de modif olan arabayı almak (kırmızı BMW) ne kadar akıl karıdır bilmem.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet siyah olan 3.20 cok karizma, agır ve temiz bencede onda kaldım ben[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kanat karizmayi batiriyor ama, onu söküp deliklerden kurtulma sansi varmi?[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Cafein benim bi arkadaşımda bu kasa 5.20i var otomatik vites ve km de 350bin yakıyo![signature][hline]Atahost.net Web Hosting
schaker777 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: tAKA, 02 Ağustos 2005 19:40 tarihinde demiş ki: 15-20 milyara hallolur teknoloji lpg de takariz sonra geri alirlar yenisini verirler o olay cok komik yaa yenisini vermiyorlar ama, ve o porche degil ferrariydi :)[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 biliyorum ama porsche verir belki daha kimse denemedi :D[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Öne çıkan mesajlar