Dev Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 :lol: heyecana geldi :lol: sereg sende hep benne dalga geçion ha düşman kesilcem bu gidişle :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Dev, 03 Ağustos 2005 16:52 tarihinde demiş ki: :lol: heyecana geldi :lol: sereg sende hep benne dalga geçion ha düşman kesilcem bu gidişle :lol: too sory[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 :lol: konu iyice geyiğe döndü ha[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Dev, 03 Ağustos 2005 16:54 tarihinde demiş ki: :lol: konu iyice geyiğe döndü ha :D +1[signature][hline]--Borgır--
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 konu iyice sapıttı lock plss[signature][hline]
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 banada dilara dıe bı kız yolladı anlamadım gıt ıstersen msnın resmı sıtesıne bak fılan dedı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bence sabıtlenmelı bu topıc :D..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 "bu şaka değil!51 ağustos'tan itibaren msn paralı olacak!!! www.daniska.org a girip üye olursan bunun dışında kalıcaksın." bunlar da var tabi=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yerim o msni...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 balon baloooon!!! balonlarım vaaarrr[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 öle bişi olursa, hemen gmessenger çıkar (by google) gibi geliyo. bence hatta öle bişi olmasada akında çıkıcak.
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 auhuaeh postları okumadan attım yorumu. konu sapmış gitmiş=) beni aldırmayın
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bunu zmnıunda icqdada soyluolardı sallama yani...[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu topiğin screen shotını cekip 35 kişiye gönderip gönderdiğim mailler bölümünü print edip yakmaszsanız internet kapancak :)[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gerizekalılığın bir hastalık değil de normal bir insan durumu olduğuna inanmaya başladım.. şu zincirleme mektuplar bitti bir de bu başladı.. insnaların daha zeki olduğu seirn ülkelere gitmek istiyorum![signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 . edik: boşverin gereksiz bi yorumdu[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 04 Ağustos 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Lamerize, 31 Temmuz 2005 11:07 tarihinde demiş ki: Chain maillerden nefret ediyorum. Banada bi tweety resmi yollamışlar bunu bilmem kaç kişiye gönder şöle olucak diolar nedir bu ya. Bende ya Plate mail rules [: geyikse geyik kardeşim[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Öne çıkan mesajlar