Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parayla Program Yazdırcz.Yazabilck olan war mı?

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

insanlar 200 dolara uo connectoru satarken kimsenin bu paraya yapacağını da sanmıyorum.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence o sevabına yapmaya devam etsin. O kendini değiştireceğine connector'a 200 dolar veren gerzekler akıllansın. Ne itelersem kârdır zihniyetiyle dolaşanlar aç kalsın. Daha iyi olur bence.

edit: kusura bakmayın konu dışına çıktı biraz ama yazmadan edemedim.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...

[Bu mesaj Zopik tarafından 03 Ağustos 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence problem sizde arkadaşlar. Konuyu açanın ya da 200 dolar çok diyenlerde bir sorun yok. Konuyu açan kalkıpta binlerce dolar dökecek olsa hiç buralara uğramadan bilindik bir yere/kişiye gider. Bastırır parasını alır programını paşa paşa kullanır. Ama bakmış ki dökecek binlerce doları yok, programda çok karmaşık gelmemiştir gözüne. İşini bile rahatça yazar bunu demiştir. Gelip açmıştır konusunu. Ha çıkarsa birileri her iki tarafında işi görülür. Programı isteyenin işi hallolur, yazanında cebi fazladan para görür.

Paticik'in alayı programcıymış, hepsi çok yüksek yerlerde çalışıyormuş, 20bin dolardan aşşa proje kabul etmiyormuş gibi konuşuyorsunuz.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş aşırı detaylı içini dısını gosterecek bi, program istiyor ki o fiyata o emegi verecek biri zor gibi kaçar direk ben almıyım die.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 03 Ağustos 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
isi iyi bilen 30$ 50$ a calisan kim var ya?

ufuruk bir linux tamirine 75$ /saat veriyorum ozel indirimle icim gidiyor.

ohooo onlar programcı değil ki...
sen onlara ayda 10000$mı ödüyorsun ?! ödemiyorsun... geldi tamir etti, gitti...
biraz aratın google'da ndis driver developer fiyatları 50$ civarı yaklaşık bir proje 6 ay sürüyor ayda 7500$ civarı kazanıyorlar...
İşte bir "bu işi çok ii bilen"'ini ücreti..

[Bu mesaj Maleboge tarafından 04 Ağustos 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...