Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rekor kırarak kurtuluyorum sanırım

Voys

Öne çıkan mesajlar

said:
Mosquito, 29 Temmuz 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
sadece meraktan soruyorum,trafik kazası demişsin acaba kemerin takılı mıydı?

arkada oturuyordum takmamıştım ne yazıkki. siz siz olun uzun yolculuklarda arkadada olsanız takın kemerinizi.

ayrıca teşekkürler herkese. basit bir amelyat bu zaten amelyat oldugum gun kalıcam ertesi gün çıkıcam 3 gün ağrı olcakmış sonra bitcek.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 29 Temmuz 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
8 ameliyat gecıren adama bır$ey olmaz bu saatten sonra sende =)
*!kıvırmaya calı$ır*
ehm voik ferepe diyordu bu ak$am noldu?

*!Ayrıca mesajını edtilemeyi de unutmaz*

Ferepe güzeldir, aynı zamanda özeldir vsvsvs[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun kardeş..
femur kemiği yüzünden bir senem gitti bilenler bilir...
dünya üzerinde binde 1 rastlanan bi hastalık yüzünden neyse açmiyim bu konuları
(bkz: anlatsam film olur)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmis olsun. Babannemin de kirilmisti. Egirdir'de kemik hastal1klari hastanesinde tedavi gördüydü. 15 gün sonra taburcu oldu. Simdi masallah baya iyi. Bisey soracam platin çivi filan çaktilar mi kemige?[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Half_Cow, 30 Temmuz 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Geçmis olsun. Babannemin de kirilmisti. Egirdir'de kemik hastal1klari hastanesinde tedavi gördüydü. 15 gün sonra taburcu oldu. Simdi masallah baya iyi. Bisey soracam platin çivi filan çaktilar mi kemige?

3 tane platin takıldı, bi tanesini azmi hamzaoğlu adında bir doktor çıkarttı, hesapda adam türkiyenin en büyük ortopedistlerinden ama çıkarttığı çivi yüzünden ben hala çekiyorum.[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

yok gazi antepde bir doktorum var şu ana kadar karşımıza çıkan en iyi doktor heralde. o ilgilenıyor. henüz doktor olmasına rağmen filmleri profesörlere götürdüğümüzde ''hangi profesör yaptı bunu'' diyorlar. inanamıyorlar dr olduguna[signature][hline]Voic3

Sosyal ağlarda paylaş

geldim
durum:

kırık kemiğin bozuk şeklini çekiç ve keserle düzeltti. amelyat başarılı geçti ama kırık ağrısı yaşayacağım uzun süre şu an bacak oynamıyor ama hayırlısıyla okullar açılana kadar düzelicem.

bide 6260 aldım hehe[signature][hline]Voic3

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...