Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 @dyna: haklısın =P p.s:tmm konuyu dagıttım sorry,gecmı$ olsun tekrardan voikim.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 29 Temmuz 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 biliyorum pyro ama pot kırmamak için ameliyata girecek olan birisine bu tip birşeyi burda yazmak abes oldugundan yazmamıştım ben hani ameliyata girecek kişilere moral verilir güven aşılanır[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Mosquito, 29 Temmuz 2005 21:21 tarihinde demiş ki: sadece meraktan soruyorum,trafik kazası demişsin acaba kemerin takılı mıydı? arkada oturuyordum takmamıştım ne yazıkki. siz siz olun uzun yolculuklarda arkadada olsanız takın kemerinizi. ayrıca teşekkürler herkese. basit bir amelyat bu zaten amelyat oldugum gun kalıcam ertesi gün çıkıcam 3 gün ağrı olcakmış sonra bitcek.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 8 ameliyat gecıren adama bır$ey olmaz bu saatten sonra sende =) *!kıvırmaya calı$ır* ehm voik ferepe diyordu bu ak$am noldu?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Pyro, 29 Temmuz 2005 21:56 tarihinde demiş ki: 8 ameliyat gecıren adama bır$ey olmaz bu saatten sonra sende =) *!kıvırmaya calı$ır* ehm voik ferepe diyordu bu ak$am noldu? *!Ayrıca mesajını edtilemeyi de unutmaz* Ferepe güzeldir, aynı zamanda özeldir vsvsvs[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 geçmiş olsun kardeş.. femur kemiği yüzünden bir senem gitti bilenler bilir... dünya üzerinde binde 1 rastlanan bi hastalık yüzünden neyse açmiyim bu konuları (bkz: anlatsam film olur)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ay çok kötü yaa...çok geçmiş olsun...3 kere bi tarafını kırmış biri olarak anlıorum ama seninki çok daa kötü..çok geçmiş olsunn... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 geçmiş olsun ya...çok üzüldüm..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Geçmis olsun. Babannemin de kirilmisti. Egirdir'de kemik hastal1klari hastanesinde tedavi gördüydü. 15 gün sonra taburcu oldu. Simdi masallah baya iyi. Bisey soracam platin çivi filan çaktilar mi kemige?[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 geçmiş olsun en kısa zamanda düzelmen dilegiyle ve bir daha bu tur olaylarla karşılaşmaman dilegiyle[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Half_Cow, 30 Temmuz 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Geçmis olsun. Babannemin de kirilmisti. Egirdir'de kemik hastal1klari hastanesinde tedavi gördüydü. 15 gün sonra taburcu oldu. Simdi masallah baya iyi. Bisey soracam platin çivi filan çaktilar mi kemige? 3 tane platin takıldı, bi tanesini azmi hamzaoğlu adında bir doktor çıkarttı, hesapda adam türkiyenin en büyük ortopedistlerinden ama çıkarttığı çivi yüzünden ben hala çekiyorum.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Eger çok sikinti çekersen Egirdir'e gel iyi hekimler var[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kardeşim cok geçmiş olsun acil şifalar sana[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yok gazi antepde bir doktorum var şu ana kadar karşımıza çıkan en iyi doktor heralde. o ilgilenıyor. henüz doktor olmasına rağmen filmleri profesörlere götürdüğümüzde ''hangi profesör yaptı bunu'' diyorlar. inanamıyorlar dr olduguna[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Maykıl Jeksını geçmişin tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Geçmiş olsun. Deyneklerden kurtulabilmen çok iyi. Tekrar deyneksiz yürümek seni çok mutlu etmiş olsa gerek.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Deactivated... Arma orc sin olarak deimos da doğacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Rıdvan Dilmen gibisin lan Voys. Geçmiş olsun.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Geçmiş olsun, hiç dayanamam ben böyle şeylere, nasıl katlaınyosunuz? Gerçi başka çare de yok..[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gecmis olsun,tam anlamiyla iyilesmen dilegiyle[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kötüymüş ya geçmiş olsun..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Cok gecmıs olsun ..[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sıkıntılı günlerinin bitmesine az kalmış hayırlısıyla yakında hepsi bitecekmiş geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 geçmiş olsun ve Allah sabır versin[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kardes cok gecmıs olsun ya :( ınsallah eskısıne doner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 geldim durum: kırık kemiğin bozuk şeklini çekiç ve keserle düzeltti. amelyat başarılı geçti ama kırık ağrısı yaşayacağım uzun süre şu an bacak oynamıyor ama hayırlısıyla okullar açılana kadar düzelicem. bide 6260 aldım hehe[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar