Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ya az once fırında borek yapiodum olmuşmu die bakmak için açtım kapağı şu fırının ısıtan dalgasina geldi elim kçk çizgi kirmizi oldu elim bi 5 dakka sonra yayıldı baya büyüdü kırmızı alerji gibi duruyo su an iz kalmaz bu boyle dimi ??:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 soğuk suya tuttun mu ? eğer cidden kötüyse doktora git soğutucu bişey sıkıyolar böyle filan galiba evet.[signature][hline]peace! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 14 Temmuz 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 benim bildiğim yanık izi geçmez.[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 cnm bnm acıdı mı canın bı kere benım altımda patlamıstı sıcak su torbası ewde annemlerde yoktu oyle 2 gun oturamamıstım sonra tanıdık doktora sordum 2. derece dedı sen naaptın sıcak su torbasına mı oturdun dedı :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gecmis olsun. merhem sür. bepantenne falan iyi gelir . o kadar kötü bisi yoktur ya . gecer =) ben yemegin tadina bakcam diye dilimi yakmistim . 3 gün yemek yiyemedim sonra.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ciddi olmayan yanıklarda iz geçiyor da buradan yorum yapamıyoruz tabi yanık hakkında. :)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 of çok kötü olmuştur geçmiş olsun merhem birşey vardır bunun için varsa bildiğin süre daha çabul iyileşir kendi haline bırakmana göre[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 benim elim yanmıstı gecti ama? bilmiyorum , gecmiş olsun tekrar,iyi ol, doktora git ciddi ise[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: vaniLLe, 14 Temmuz 2005 14:30 tarihinde demiş ki: ben yemegin tadina bakcam diye dilimi yakmistim . 3 gün yemek yiyemedim sonra. evet açlğın kurbanı olmamak lazım bazen ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Geçmiş olsun. Tuzlu suya bastır. İyi geliyo diye hatırlıyorum küçükken parmağımı yakmıştım ben de.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Tuzlu su biraz "kocakarı" havası estirdi:)... Tuz ve yanık:D...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: vaniLLe, 14 Temmuz 2005 14:30 tarihinde demiş ki: gecmis olsun. merhem sür. bepantenne falan iyi gelir . o kadar kötü bisi yoktur ya . gecer =) ben yemegin tadina bakcam diye dilimi yakmistim . 3 gün yemek yiyemedim sonra. o iğrenç bişey ya. yago_adam la yemek yapıyoduk geçen gün. direk ocağı açtık çatala sosisi taktık pişirmeye başladık falan. yerken dudaklarım yandı dilim de yandı yemeklerin tadını alamaz oldum berbat bi olay. dile soğutucu sprey sıkmak baya bi etkili olabilir sanırım.. =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 üfff geçmiş olsun çok acır bilirim[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir , ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: SteelBB, 14 Temmuz 2005 14:29 tarihinde demiş ki: benim bildiğim yanık izi geçmez. Bu geçici:D... (ıyykk iğrençti affedin)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 anlasam iğrenecem de anlamadım :P altında derin manalar mı vardı hı ?[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Dövme desem;)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 atlanacak pencere var mı oralarda ? :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Var da çok yüksek burası:). Bu arada elini ağzına sok em, yada en yakınındaki sevdiğin birine git, öpsün üflesin...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 öpüyüm de gecsin lol cok fazla ciddi birşeyse doktora git ama en fazla onlar da merhem verirler..bence ilaç sürüp üzerinde buz tut uyuşana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 geçmiş olsun :/[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 buzluğun içine sok 30 dk çıkarma[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ufak birşeyse abartma, yakında bir eczaneden yardım alabilirsin..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben de dün sabah kahvaltı için superfresh pizza yiyecektim pişmişti elimle aliim dedim :P bi attım elimi benim de elim geldi o naneye işte yandı baktım ufak beyaz ii dedim bişi olmaz 1 saat sonra morardı hiç bi yerden patlamadı etmedi şimdi büyüdü ilk haline nazaran nası geççek la bu[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar