caitiff Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yahu istanbulda nereleri kaldı adam akıllı makarna yiyip guzel bir odada frp oynayabilecegimiz bir yer.. en son kayıpta idim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ben aciyordum öss ile brz asim belaya girdi ondan önceliklerimi degistirdim fakat korkma istanbula döndügümde büyük ihtimal acarim hatta bu konuyla ilgili eski bi topic bile vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kadıköy de gitar var..harika ötesi bir yer...yani tamam abartmayım ama çok rahat..oda parası almıyorlar...sessiz..önceden belirtmeniz lazım geleceğinizi çünkü dolu olma ihtimali var...çok güzel çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 tam olarak nerde bu gitar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 rexx'in yanında bi sokak var, rexxin baktığı dört yol ağzı. orda yokuş aşağı inerkene sağda. spor salonunun ikamet ettiği sokağın girişini geçtikten hemen sonra. gitar iyidir güzeldir, odası rahattır sessizdir, çalışanları samimidir kafadır, ama içecekler pahalıdır :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 e oda parası almıyorlar abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 saklikent vardi ne oldu ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kapandı, sahibiyle sohbet ettiğimizde yıllarca zarar etmeme rağmen çok uğraştım ama artık gücüm kalmadı kapattım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bi de kadıköyde saklı kent var..ismine kanıp gitmeyin...çok boktan bir yer...(bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 dün gittim dediğin yere, hakikaten boktan bi yer. su istedik, 45 dakikada geldi öyle diyim. başka şeyler de istenmişti ama en teferruatlısı ice teaydi öyle diyim. gitar kafeye kasmayın bu arada, 20 ağustosa kadar tadilatta olacakmış. kadıköy gitardan bahsediyorum taksimdekini bilemem.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 biz ancalagani bekliyoruz...[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 trip frp cafe varmış ama çok doluymuş oraları hiç gitmedik ondan[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Gerekli Şeyler in üst katı var frp için dizayn edildi..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hımmm gitarın 20 ağustosa kadar kapalı olması iyi biz bu hafta sonu hayal kırıklığına uğrtadık kapalı olduğunu görünce hepten kapandı sandık....Gerekli şeylerin üst katı gerçekten sevimli uygun ama biraz sessiz olmayı şart koyuyorlar.Hiç bir ücret talep etmiyorlar.Trip ise bildiğim kadarıyla frp cafe değil internet cafe(hiç gitmedim ama arkadaşlardan biliyorum sadece sihirli kulenin bir standı var zar fln satıyorlar o kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Hamatula, 30 Temmuz 2005 09:17 tarihinde demiş ki: Bi de kadıköyde saklı kent var..ismine kanıp gitmeyin...çok boktan bir yer...(bence) Ya bu is Yusuf un yaptigi gibi zevk icin yapacaksin ama Yerin kira oldumu yapacak bisey yok sürekli zarar... Kendi yerin olcak fazla kazanc ummuycaksin[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 taksimin oralarda da varmı frp cafe[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 FRP cafe kaldı mı istanbulda?En son Kadim vardı o da kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 frp cafede masaj ve seks skandalı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Damn Necromancers. http://img718.imageshack.us/img718/7347/necrothread.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Hazır topic varmış eskiden açılmış, sorumu burada sorayım dedim ne var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 8 sene lan tpiği nerden buldunda canlandırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 satanist yuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Pegasus var besiktasta, eski sakli kent yusufun mekani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 pegasus şey deil mi dukkan yane var mı oyun oynancak felan yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Sağol revangelis bakıcam oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar