Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate 2 Underdark Çözümü nerde bulunur?


Neveziah

Öne çıkan mesajlar

Ya aslında orada çok zor birşey yok.Biraz ingilizcen varsa drow şehri çok basit.Girmeyi becermediysen underdark'ta gezerken dev bir delik göreceksin.Ona tıklayıp gelen dev yaratığı kes.Ondan sonra oradaki gnomlarla konuş.Sana bir ışık vericekler o ışık sayesinde girdiğin yerde gümüş ejderha grubu drowa çevirecek.Ondan sonra Usth Natha şehrinde gezersin.Oradaki questler basit sayılır.Soluafein ve Phaen(sanırım Phaen)arasındamekik dokuyacaksın.Sana tek bir öneri vereyim burada.Soluafein'i öldürme.Onunla konuş.Bu sayede daha rahat geçersin bölümü[hline]İnsanlar dehşet icinde.Elfler ormanlarina çekilmis dış dünyayala baglantialrini kesmisler.Cüceler dağlarinda baltalarini bileyerek vakit geciriyor.Tum ırklar korku içinde bekliyorlar.Sadece bir drow bu karmaşanın ortasinda kilicini kaldirmis büyücü dostunun emrini bekliyor.Bu savaş gercekten kayda değer olacak.Belkide bu son savaş olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlla çözü istersen buyur.Bu siteyi yapan kim bilmiyorum ama benim baya işime yaramıştı(Arayıp bulmuştum bende.Keşke böyle siteler olsa yaa.)
http://www.geocities.com/spellf/bg_index.htm[hline]İnsanlar dehşet icinde.Elfler ormanlarina çekilmis dış dünyayala baglantialrini kesmisler.Cüceler dağlarinda baltalarini bileyerek vakit geciriyor.Tum ırklar korku içinde bekliyorlar.Sadece bir drow bu karmaşanın ortasinda kilicini kaldirmis büyücü dostunun emrini bekliyor.Bu savaş gercekten kayda değer olacak.Belkide bu son savaş olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tam çözümmü? Buyrun benim(?)

Ordaki sıradan birkaç görevi kendin zaten bulursun mesela freedom scrolunu al haritanın ortasında çek büyücü çıkıyo onla konuş fln filan.
En mühim olan;
Sol taraftan garip mağaralar zincirine giriyorsun orda bir oda var mind flayer heykelleri fln. Bide tepede bi demogorgon(iblis) heykeli var onun önüne monster summon yada animal summon çak çıkan yaratık anındaölecek ve 5 tane demon knight çıkacak ve en önemlisi bu demon knightların liderinden sadece evilların kullandığı +4 two-handed sw, mükemmel bir plate(sanırım -2ac) ve girdle of frost giant strength çıakcak. Bu girdle oyundaki en güçlü sanırım 2.silah olan Crom Faeyr(str 25 yapıyo) için gerekli. Drow şehrinde 2-3 drowla işler çevireceksin.Orda gümüş ejderin yumurtalarını çalacaksın ejdere götüreceksin vs.
Oyundaki en güçlü silah Holy Avenger(adı daha farklıydı galiba)
varmı itirazı olan:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Var :) Celestial Fury yönetir :) Buarada ordaki mind flayer mağrasındanda crom-fehrin bi parçası çıkıyodu galba[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...