Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 BG2 de underdark'ın tam çözümünü türkçe olarak arıyorum nerde bulurum acaba (Level da yok oraya baktım. Bide nerde takıldıysan sorabilirsin de istemiyorum.Çünkü o zaman hem size hem bana eziyet olur)[hline]It Is A Good Day To Die
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 turkce cozum zor ama istersen tabi dlh var www.dlh.net[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
neter Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 http://www.gamebanshee.com[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder [Bu mesaj neterrorist tarafından 25 June 2003 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 tam çözümü ehe ben 1 kere bitiriyim bir daha oynayacak vaktim yok diyorsanız kullanin bence bütün questleri oynamak için ki o da zor bayağı[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 level yada gameshow da vardı (dergıde kagıt uzerınde) tam cozumler ... sen derdını anlat bılen bırılerı cıkabılır ... ben 7 defa bıtırdım exp. sız halını belkı hatırlarım yapmadıgım nadır quest vardı ...
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yav ben sadece Underdark'ın tam çözümünü istiyorum. Biliyorum tam çözümsüz zevki çıkmaz ama ben bütün questleri yapmak istiyorum. Bi de süper silahların parçaları var orda. Mid Flayer city de ya da Beholder City de falan[hline]It Is A Good Day To Die
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 o parçalar gözden kaçcak yerde değil aslında. hele hele parçaların orda olduğunu biliyorsan.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hata yaparsın BG II gibi bir oyunu, hatta underdark gibi mükemmel bir bölümü kendin uğraşarak bitir bence.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght.
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yav işte ben hiç bi questi kaçırmamak için istiyorum[hline]It Is A Good Day To Die
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 takıldıgın yerleri söyle yardımcı olayım ama tam çözümle zevki çıkmaz.Sen orada quest kaçırmassın herkesle konusursan zaten.
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 O zaman siz yazsanız buraya çözümü? Çok iyi olur valla Ama olmaz derseniz takıldığım yerleri sormakan başka çarem yok[hline]It Is A Good Day To Die
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Level in sitesinde bir bolumu var. strateji bolumunde.[hline]blinded by fear of life
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ya aslında orada çok zor birşey yok.Biraz ingilizcen varsa drow şehri çok basit.Girmeyi becermediysen underdark'ta gezerken dev bir delik göreceksin.Ona tıklayıp gelen dev yaratığı kes.Ondan sonra oradaki gnomlarla konuş.Sana bir ışık vericekler o ışık sayesinde girdiğin yerde gümüş ejderha grubu drowa çevirecek.Ondan sonra Usth Natha şehrinde gezersin.Oradaki questler basit sayılır.Soluafein ve Phaen(sanırım Phaen)arasındamekik dokuyacaksın.Sana tek bir öneri vereyim burada.Soluafein'i öldürme.Onunla konuş.Bu sayede daha rahat geçersin bölümü[hline]İnsanlar dehşet icinde.Elfler ormanlarina çekilmis dış dünyayala baglantialrini kesmisler.Cüceler dağlarinda baltalarini bileyerek vakit geciriyor.Tum ırklar korku içinde bekliyorlar.Sadece bir drow bu karmaşanın ortasinda kilicini kaldirmis büyücü dostunun emrini bekliyor.Bu savaş gercekten kayda değer olacak.Belkide bu son savaş olacak.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 İlla çözü istersen buyur.Bu siteyi yapan kim bilmiyorum ama benim baya işime yaramıştı(Arayıp bulmuştum bende.Keşke böyle siteler olsa yaa.) http://www.geocities.com/spellf/bg_index.htm[hline]İnsanlar dehşet icinde.Elfler ormanlarina çekilmis dış dünyayala baglantialrini kesmisler.Cüceler dağlarinda baltalarini bileyerek vakit geciriyor.Tum ırklar korku içinde bekliyorlar.Sadece bir drow bu karmaşanın ortasinda kilicini kaldirmis büyücü dostunun emrini bekliyor.Bu savaş gercekten kayda değer olacak.Belkide bu son savaş olacak.
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Teşekkürler çözüme gerek kalmadı. Kendim yaptım herşeyi, gerçekten de daha zevkli oldu çözümsüz. Şimdi Suldanessellar dayım. Bundan sonrasını yaparım artık. Sorun sadece Underdark'tı. (Site için ayrıca sağol)
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Tam çözümmü? Buyrun benim(?) Ordaki sıradan birkaç görevi kendin zaten bulursun mesela freedom scrolunu al haritanın ortasında çek büyücü çıkıyo onla konuş fln filan. En mühim olan; Sol taraftan garip mağaralar zincirine giriyorsun orda bir oda var mind flayer heykelleri fln. Bide tepede bi demogorgon(iblis) heykeli var onun önüne monster summon yada animal summon çak çıkan yaratık anındaölecek ve 5 tane demon knight çıkacak ve en önemlisi bu demon knightların liderinden sadece evilların kullandığı +4 two-handed sw, mükemmel bir plate(sanırım -2ac) ve girdle of frost giant strength çıakcak. Bu girdle oyundaki en güçlü sanırım 2.silah olan Crom Faeyr(str 25 yapıyo) için gerekli. Drow şehrinde 2-3 drowla işler çevireceksin.Orda gümüş ejderin yumurtalarını çalacaksın ejdere götüreceksin vs. Oyundaki en güçlü silah Holy Avenger(adı daha farklıydı galiba) varmı itirazı olan:)
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Var :) Celestial Fury yönetir :) Buarada ordaki mind flayer mağrasındanda crom-fehrin bi parçası çıkıyodu galba[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 www.sorcerers.net[hline]Dimi Cevat abi (evet)
Öne çıkan mesajlar