irin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aa kardes turkulerden ''feryal oney''i unutmusum.[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Matt Davies- Funeral For a Friend Brian Molko- Placebo Şebnem Ferah aklıma daha gelmiyor.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Matthew Barlow - eski Iced Earth solisti Bobby Blitz - Overkill Bruce Dickinson - Iron Maiden Hansi Kürsch - Blind Guardian[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ibrahim tatlıses :):):)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bon Jovi tabiki...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
bastetbastet Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ronie James Dio Janis Joplin Ve istisnasız tüm Hear n Aid üyeleri... O çığırmalarına hastayım. (Bu arada Dio da Hear n Aid'in içerisinde (Hatta başında;)); fakat Dio ve Janis'in bende çok özel bir yeri olduğu için onları ayrı yazma gereği duydum ifinim (: Ve yine çığırmalarına hasta olduğum biri daha: Sebastian Bach
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Yazıldımı bilmiyorum ama Frank Sinatra Tony Bennett Billie Holiday Ella Fitzgerald Lisa Ono Astrud Gilberto Jane Monheit Al Jeraru George Benson vs vs vs
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ella Fitzgerald'a ek olarak Dinah Washington. İkisi de epic.
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abbey lincoln steven wilson mikael akerfeldt
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 shapshal said: Matthew Barlow - eski Iced Earth solisti Bobby Blitz - Overkill Bruce Dickinson - Iron Maiden Hansi Kürsch - Blind Guardian[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Dorek'in sesi çok güzel arkadaşlar
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vaniLLe said: sebnem ferah tabiiki..! ve bide ville valo (HIM).. simdilik bunlar geldi aklima... allah belani versin.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vaniLLe said: vaniLLe said: sebnem ferah tabiiki..! ve bide ville valo (HIM).. simdilik bunlar geldi aklima... allah belani versin. evet gençken bende çok salaklıklar yaptım ama ville valo...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Viktoria Tolstoy, Dhafer Youssef, Cristina Branco, Mafalda Arnauth falan :P
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 obacan said: Hansi Kürsch - Blind Guardian Tarja Turunen - Nightwish Freddie Mercury - Queen Bunların yanında diğer hepsi hikaye , tabe Bg yada Nw için iddalı diğilim tabiki daha iyileri vardır , zaten bunlarda zevk meselesi ama Freddie Mercuryden iyisi olmadını idda ediyorum :)[signature][hline]Blind GuardainEğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...[Bu mesaj obacan tarafından 02 Ocak 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] diğerleri gider efsanenin resmi hala kalır lololol bi tek fredi abininki kalmıs USTAMSIN !
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 vaniLLe said: sebnem ferah tabiiki..! ve bide ville valo (HIM).. simdilik bunlar geldi aklima... her insan hata yapabilir
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sophie milman ulan. nası unuturum sadf
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Blackie Lawless yazilmamissa asrin hatasi yapilmistir.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Sparkcaster said: vaniLLe said: sebnem ferah tabiiki..! ve bide ville valo (HIM).. simdilik bunlar geldi aklima... her insan hata yapabilir önemli olan o hatadan dönmektir, degil mi?
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 gaeta aka Alessandro Juliani gerci kendisi solist degil ama ossun.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Angela Gossow var vokali-brutal-her kesime hitap etmeyebilir belki ama kendisi pek bi guzeldir
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dio denmiştir umarım. öyle ahım şahım bir sesi olmasa da jim morrison'un sesine hastayımdır ben.
Öne çıkan mesajlar