Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spongebob Squarepants

karpuz

Öne çıkan mesajlar

benım en sevdiğim olayı beklenmedik şeylerin oluyor olması. herhangi bir film olsun çizgifilm olsun konuyu anladıkdan sonra nerde ne olacagını az çok kestirebiliyorsun ama spongebob da oyle değil deniz kestanesi , hamsi , palamut , balina , yengec , sünger vs.. den oluşan bir koro futbol stadyumunun ortasına çıkıo falan hiç beklemedığim bir sondu :)[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solufain, 10 Temmuz 2004 00:48 tarihinde demiş ki:
(Bu arada Ren&Stimpy kadar iğrenç bir çizgi film izlemedim. Berbattı. Hangi çocuk eğlenerek izliyordu merak ederim)

yahu bence güzeldi be yahu bir zamanlar. sponge bob ın Graveyardshift ve big pink loser bölümlerini de tavsiye ederim :) bir de bir bölüm vardı.ahtapot eleman (adını pek yazmakla kasamayacağım sıkipbört müdür nedir :D) sanat kursu veriyordu ve tek öğrencisi sponge bob dı. sponge bob a bir daire çizmesini söylüyordu. sponge bob önce bir adam kafası çiziyor sonra etrafını siliyor içinde bir daire üzerine iki kesişik dik çizgi oluyoru. onları da silip süper bir daire yaratıyordu. yarılmıştım orda hatta her defasında orda yarıldığım için hala o bölümü tam olarak izleyebilmiş değilim :D
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesajı okudum ve ona cevap veriyorum:

oha iğrenç düblaj mı? o düblaj çok kaliteli ve kullanılan sesler kanımca orjinalininkinden kat ve kat iyi. bu kadar önyargılı olmayın yahu, türkiye'de düblaj sektörü deli gelişti ve çok kaliteli işler yapıyorlar.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca bu kadar sevilmesine karşı, "sevileni sevmeyen furyası" tarafından yine sevilmemiş. ben keşke çocuk olsaydım diyorum şu çizgifilmi her izlediğimde. çocukla yetişkin arasını bulmuşlar resmen adamlar, hem birçok komiklik/espri çok ince, hem de kendi içinde bir yenilik. sürekli bir yaratıcılık var. bizim zamanımızda neydi? sürekli tom'un jerry'i yiyemeyişini izlerdik, pavır rencırs kimi dövecek, he-man she-ra ne türlü şaklabanlıklar yapacak diye bakardık. şeker kız candy'nin dallasa dönmüş hikayesini takip ederdik.

bu ise her şeyi harmanlamış, hem tatlı, hem zekice, hem yaratıcı, hem de şiddet yok. çocuğum olacaktı şimdi, tvnin başından kalkmadan, saatler geçirirdim onunla be ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LiquiD, 01 Ağustos 2005 22:51 tarihinde demiş ki:

oha iğrenç düblaj mı? o düblaj çok kaliteli ve kullanılan sesler kanımca orjinalininkinden kat ve kat iyi.

kusura bakma orjinal patrick'in sesini hiç bir şeye değişmem türkçe dublaj iyi olabilir ama orjinali kadar olamaz.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

bende orjinal tercih ediyorum am seslendirme yuzunden değil espriler kayboluyor dublajda yoksa seslendirme cok başarılı burun nick cizgi filmleri gibi, bu arada deli sarmış durumda nick butun gun izliyorum nerdeyse.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...