DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 p2p programlarında bolca bulunuyor ama yabanci dil.[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Simpsons South park Sponge bob derim Rocko da iyidir bi de korsan jack de güzeldi[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: kingpin, 26 Temmuz 2005 02:40 tarihinde demiş ki: patrick üzerine bölüm var mı bildiğiniz ben bir tane izlemiştim ama ??[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hangi bölümüydü ya spongebob loserpants ahahaha spongebob loserpants repliği yarmıştı beni :)[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu bölüm tırtlamış kimsenin yardım ettiği yok utanın :p[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 işte o Spongebob Loserpants var ama adını bilmiyorum bölümün. Patrick'in ailesi geliyor. Herhalde en alakalı bölüm o patrixk ile :D Ayrıca mükemmel bir sona sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 izlediğim bölüm derken onu kast etmiştim zaten tam adı yok sponge bob loserpants değil heralde bölümün adı :p bir daha olsa izlerim süper komikti.[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 benım en sevdiğim olayı beklenmedik şeylerin oluyor olması. herhangi bir film olsun çizgifilm olsun konuyu anladıkdan sonra nerde ne olacagını az çok kestirebiliyorsun ama spongebob da oyle değil deniz kestanesi , hamsi , palamut , balina , yengec , sünger vs.. den oluşan bir koro futbol stadyumunun ortasına çıkıo falan hiç beklemedığim bir sondu :)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bunun oyuncakalrı var bir de yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya ortalığı sildi süpürdü resmen.. Bence ortada ne Simpsons ne South Park kaldı. Ya süper bea =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Otraju, 30 Temmuz 2005 14:05 tarihinde demiş ki: Ya ortalığı sildi süpürdü resmen.. Bence ortada ne Simpsons ne South Park kaldı. Ya süper bea =)) 3 ünün de yeri ayrı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ev arkadasimla hastasiyiz hatta oyuncaklarini almak için burger kingde deli gibi cocuk menusu yemistik. haftasonu 1o da kalkmam icin tek neden !!!!!!!!.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende çok seviyorum ve patricke zuhahahahaha diyorum :D[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakarotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Solufain, 10 Temmuz 2004 00:48 tarihinde demiş ki: (Bu arada Ren&Stimpy kadar iğrenç bir çizgi film izlemedim. Berbattı. Hangi çocuk eğlenerek izliyordu merak ederim) yahu bence güzeldi be yahu bir zamanlar. sponge bob ın Graveyardshift ve big pink loser bölümlerini de tavsiye ederim :) bir de bir bölüm vardı.ahtapot eleman (adını pek yazmakla kasamayacağım sıkipbört müdür nedir :D) sanat kursu veriyordu ve tek öğrencisi sponge bob dı. sponge bob a bir daire çizmesini söylüyordu. sponge bob önce bir adam kafası çiziyor sonra etrafını siliyor içinde bir daire üzerine iki kesişik dik çizgi oluyoru. onları da silip süper bir daire yaratıyordu. yarılmıştım orda hatta her defasında orda yarıldığım için hala o bölümü tam olarak izleyebilmiş değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakarotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: paparnoz, 27 Temmuz 2005 03:21 tarihinde demiş ki: hangi bölümüydü ya spongebob loserpants ahahaha spongebob loserpants repliği yarmıştı beni :) eheh bir de bir bölüm vardı. Spongebob Scarypants o da süpedi. en sonu yarıyordu insanı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 4 parmagı varmıs cizerken farkettim :D[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben valla dublaj lısınıda cok sevıyorum ama bencede sesı bırbırıne yakın.Ben en fazla aglarken cekıyo sonra o cektıgı goz yaslarıyla tekrar aglıyo o bolume bıtıyorum...[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ilk mesajı okudum ve ona cevap veriyorum: oha iğrenç düblaj mı? o düblaj çok kaliteli ve kullanılan sesler kanımca orjinalininkinden kat ve kat iyi. bu kadar önyargılı olmayın yahu, türkiye'de düblaj sektörü deli gelişti ve çok kaliteli işler yapıyorlar.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ayrıca bu kadar sevilmesine karşı, "sevileni sevmeyen furyası" tarafından yine sevilmemiş. ben keşke çocuk olsaydım diyorum şu çizgifilmi her izlediğimde. çocukla yetişkin arasını bulmuşlar resmen adamlar, hem birçok komiklik/espri çok ince, hem de kendi içinde bir yenilik. sürekli bir yaratıcılık var. bizim zamanımızda neydi? sürekli tom'un jerry'i yiyemeyişini izlerdik, pavır rencırs kimi dövecek, he-man she-ra ne türlü şaklabanlıklar yapacak diye bakardık. şeker kız candy'nin dallasa dönmüş hikayesini takip ederdik. bu ise her şeyi harmanlamış, hem tatlı, hem zekice, hem yaratıcı, hem de şiddet yok. çocuğum olacaktı şimdi, tvnin başından kalkmadan, saatler geçirirdim onunla be ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: LiquiD, 01 Ağustos 2005 22:51 tarihinde demiş ki: oha iğrenç düblaj mı? o düblaj çok kaliteli ve kullanılan sesler kanımca orjinalininkinden kat ve kat iyi. kusura bakma orjinal patrick'in sesini hiç bir şeye değişmem türkçe dublaj iyi olabilir ama orjinali kadar olamaz.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet o konuda haklı olabilirsin ama ben de düblajdaki spongebobun sesini, orjinaline tercih ederim. ehe[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende orjinal tercih ediyorum am seslendirme yuzunden değil espriler kayboluyor dublajda yoksa seslendirme cok başarılı burun nick cizgi filmleri gibi, bu arada deli sarmış durumda nick butun gun izliyorum nerdeyse.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben cnbc-e de izliorum abartilcak kadar gulmuorum ama yine de seviorum yanee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hastasıyım :d[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.trwww.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar