Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Pek bahsedilesi bir konu değil ama kardeşim bir süre önce ameliyat oldu. Beyninden oldukça büyük bir tümör alındı. Bilinci tamamen açık ve zeka düzeyinde kesinlikle bir eksilme yok. Fakat ameliyat sonucu olarak pek düzgün telafuz edemiyor ya da yanlış telafuz ediyor kelimeleri ve hatırlamakta güçlük çekiyor. Tekrardan öğrenmesi lazım. Bilgisayarın başına oturdu az önce ve yapabildiği kadar muhabbet etti arkadaşlarımla. Durumu görünce aklıma bir fikir geldi. Şöyle ki; bir çeşit basit bir oyun hazırlayacağım. Daha önceden mikrofon ile kaydedilmiş sesleri dinleyip doğrusunu yazmaya çalışacak. Bunun için düzgün şekilde okunmuş, tek kelime halinde bir çok ses dosyasına ihtiyacım olacak. Eğer varsa mikrofonunuz ve yapabilirseniz yardımınızı istiyorum. E-Mail adresim : [email protected]. Direk buraya gönderebilirsiniz, ya da sırf bu amaca yönelik bir web alanı açabilirim. İlgilenebilecek olanlara şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 çoook büyük geçmiş olsun...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben ilginç kelimelerle başliyim o zaman yapabilirsem gönderirim msndenden.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 www.seslisozluk.com da birçok kelimenin sesli hali vardı.Ne derece yardımı olur bilemem.Ayrıca kardeşine büyük geçmiş olsun..[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 geçmiş olsun kardeş fakat gerekli alet yok elimde olsa :([signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
umutavci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 cok gecmiş olsun diyorum one... hayata yeniden gülen gözlerle bakması bile bişey sanırım şu an. en kısa zamanda eski sagligina kavusur umarım. bu arada ilk doktorun yaptıkları ve olayların gelismelerinide belirtmekte fayda var gibi. her nekadar gecen gecmişte olsa bence onemli mevzular onlarda. bilmeli herkes. öp gözlerinden benim için:)[signature][hline] http://umutavci.deviantart.com/
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gerçekten çok geçmiş olsun.Eğer ki bi site hazırlarsan ve bunu flash'la böle düşündüğün gibi yapıp daha sonra buna benzer başka hastalıkların tedavisi içinde yer verirsen sırf kardeşine değil bütün bu durumdaki insalara yardımcı olursun hem sevaba girersin hemde ciddi güzel bi iş yaparsın. Kardeşine gerçekten çok geçmiş olsun .. Kendiisne dikkat etsin[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 geçmiş olsun zopik...tez vakitte sağlığına kavuşur.. abi şey dicem..böyle mikrofonlar ''bıldınki hurmalar götümü tırmalar'' tarzı şeyler yapsak almazsın dimi :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 cok gecmıs olsun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Sağolun. Umut olanları az çok biliyor ondan yaz diyor aslında ama inanınki yazılmaz. Ne bileyim yazmayı düşünmedim değil ama elim varmıyor bir türlü. Hayır mandoo almam tabiki. Kontrolden geçecek ilk önce hepsi :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Valeron, 04 Ağustos 2005 13:34 tarihinde demiş ki: gerçekten çok geçmiş olsun.Eğer ki bi site hazırlarsan ve bunu flash'la böle düşündüğün gibi yapıp daha sonra buna benzer başka hastalıkların tedavisi içinde yer verirsen sırf kardeşine değil bütün bu durumdaki insalara yardımcı olursun hem sevaba girersin hemde ciddi güzel bi iş yaparsın. Kardeşine gerçekten çok geçmiş olsun .. Kendiisne dikkat etsin başka kimsenin işine yarar mı bilmem ama şu anda en rahat şekilde php-mysql kullanarak yaparım sanırım. ihtiyaç olduğu takdirde web de yayınlamak hiç sorun olmayacaktır.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Gecmiş olsun..En yakında saglıgına kavuşması dilegiyle..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Çok büyük geçmişler olsun Zopikcim! Fikir şahane bence hemen başlayalım. dedikleri gibi yayımlanırsa bir çok kişiye hizmete sunulursa mükemmel bir projeye imza atmış olursun![signature][hline]
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gecmıs olsun da bole olursa herkes aynı ılkaklına gelen "kalem kıtap" gıbı onları gonderır bole bı kelıme lıstesı yapsan bız burda bolussek ole yollasak?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Geçmiş olsun :([signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Evet liste aklımdaydı yazmayı unuttum. Her türlü kelime olur ama kötü şeyler olmasın tabi : ) 12 yaşında daha kardeşim. Muhallebi'den bunlar geldi. Konuyu açtım 5-10 dk içinde gönderdi adam. Helal olsun valla :) Çok güzel şekilde kelimeleride dosyaların isimleri olarak yazmış. Seside güzelmiş hani arkadaşın. Muhallebi haricinde hepsi çok güzel söylenmiş : ))) ------------------------ balta.wav bilgisayar.wav bıçak.wav cemaat.wav Ekmek.wav gitar.wav hakem.wav hoca.wav iskender.wav kaşık.wav keman.wav kemik.wav Muhallebi.wav piano.wav saksafon.wav sandalye.wav sütlaç.wav tabure.wav telefon.wav topaç.wav tramway.wav çatal.wav öğretmen.wav Şemsiye.wav ------------------------ Bu yazdıklarımın tekrar gönderilmesine gerek yok arkadaşlar. edit : index.htm'i Muhallebi göndermedi tabi. Siliyorum : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 04 Ağustos 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Rica :D. Muhallebi'yi telafuz ederken öyle çıktı bi daha değiştirmedim :-) Hadi yollamaya devam (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kardeş büyük geçmiş olsun.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Geçmiş olsun..[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Çok büyük geçmiş olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 geçmiş olsun Zopik. aklıma şöyle bir fikir geldi. tek tek söyleyip kaydetmek zor olacağından, belki bir stüdyoda, eline bir sözlük alıp kelimeler arasında 5er saniyelik farklarla okusan tek tek a'dan başlayıp, binlerce kelime eder. sanırım en büyük arşivi en kolay yoldan bu şekilde yapabilirsin. sadece bir fikir.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hm sanmıyorum ya. onları kesmek parçalamak vs uzun zaman alır. kısa zamanda hallolması için böyle bir konu açtım zaten. yoksa oturtup annemi oku! şeklinde bir atraksiyona da girebilirdim :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Öne çıkan mesajlar