Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya az once cok aciktim tabi saat gec kekikli sucuk olmaz bu saate annem uyanirsa kafa atar bende dolabi actim orda sabah KFC den aldigimiz bucket wardi actim onu 3 tane but wardi ama butlarin yaglari donmus buz gibi falan sora giristim 2 sini yedim ama igrenc tadi tabiki sora gene actim buzdolabini bal zeytin peynir ekmek cikardim onlarida yedim falan simdi cok pis karnim agrio buz gibi butlardan mi?yoksa yemeyip yemeyip birden essolesek gibi yemekten mi kaynaklanio yada baska bi sebeb yardim edin ahhh...![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hazımsızlıktır[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 benimde mide asidiğimde bi dengesizlik var bide uyku tutmadı yoğurt yesem dengeler mi ?[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 caresi varmidir?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 eğer varsa kola yada soda iç yada uyumaya calış[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu karin agrisiyla zor yaziom sen uyu dion uyuyamamki neyse ben gideyim yatayim artik uyuyalim aaaark!!!! offfff cok pis[signature][hline] [Bu mesaj Anelor tarafından 03 Ağustos 2005 05:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kus dicem de.. iğrenç lan, öeğk. tavuktandır heralde, donmuş yağ filan etki etmiştir. yat uyu valla bence. ha slayer soda demiş bi de, iyi gider soda evet. eritir bitirir valla.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 03 Ağustos 2005 05:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 git wc'de otur bi kaç dk gerlise çıkar gemesede sen zorla :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 nane-limon o iş için miydi hatırlamıyorum ama sen bi iç , ferahlatır olmadı.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 maden suyu iç sonra kusmayı bekle nasıl kfc yiyebiliyo insanlar anlamış diilim =//[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 KFC'deki tavuklar kızartma hep.kızartmalar mideyi bozar zaten fazla yenirse.sen hem zamansız hemde soğuk ymeişsin.miden baya bi rezil olmuştur.git bi kus.en temizi ve rahatı o olur. edik: en son KFC'den baharatlı hotwings ymeiştim o gece midem bok gibiydi.ölücem sanmıştım ynai o derece,ne kusabiliyorum ne de midemdeki ağrı geçiyordu.hiç tavsiye etmiyorum.uzak durulmalı. [Bu mesaj Mosquito tarafından 03 Ağustos 2005 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Evde soda varsa onu iç bi süre sonra düzeliceksindir,kek suyu varsa irenç tadına ve kokusuna dayanıp bir kahve fincanı(küçük) ile bi dikişte içmeyi dene o cok daha iyi gelicektir.Geçmiş olsun bu arada[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 arkadaşım zehirlenmişti KFC'den , rapor almıştı 1 hafta okula gelmemişti filan.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mikrodalga fırın olmazsa kıvranırsın öyle işte.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya micro dalga wardida saat gecenin 5iydi simdi annem uyanacak kafa atacak dusundum KFC den ne cikarsa yerim donmus olsada yerim die girisitim ilk baslarda guzeldi sonra ööörk! girdim yataga yorgani rulo yaptim ustume 20 dakka sora uyudum =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 annem kafa atmasın diye karın ağrısı çekmeye değer miydi? ..ya da ben bunu bi daha düşüneyim. şimdi kendi annemin kafaları aklıma geldi de.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Saeros, 03 Ağustos 2005 13:19 tarihinde demiş ki: annem kafa atmasın diye karın ağrısı çekmeye değer miydi? ..ya da ben bunu bi daha düşüneyim. şimdi kendi annemin kafaları aklıma geldi de. pzuhahdsadsadsadsa =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 maden suyu,bol osur yada sıç..bi şeyciğin kalmaz heralde.:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 haram para ile almışsındır o tavukları enaeuhauea :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gecti gecti karnim miss gibi oldu hepinize ilginizden dolayi cooooooook tesekur ediyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 geçmiş olsun arkadaş ısıtmadan donmuş yağları yememeyi öğrenmiştir artık umarım[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 midem eritti nihayet o donuk yağları sanırım euheu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bucket yiyip fenalık geçirmeyen insan görmedim zaten[signature][hline]valandil ownz j0o! ağzına vururum. WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 aklınızda bulunsun havlu tarzı kalın ve yumuşak yüzeyli bir şeyi kaloriferin üstüne bırakıp iyice ısıttıktan sonra karnınıza koyun. faydalı oluyor.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar