Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karnim agrio :'(

Anelor

Öne çıkan mesajlar

ya az once cok aciktim tabi saat gec kekikli sucuk olmaz bu saate annem uyanirsa kafa atar bende dolabi actim orda sabah KFC den aldigimiz bucket wardi actim onu 3 tane but wardi ama butlarin yaglari donmus buz gibi falan sora giristim 2 sini yedim ama igrenc tadi tabiki sora gene actim buzdolabini bal zeytin peynir ekmek cikardim onlarida yedim falan simdi cok pis karnim agrio buz gibi butlardan mi?yoksa yemeyip yemeyip birden essolesek gibi yemekten mi kaynaklanio yada baska bi sebeb yardim edin ahhh...![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

kus dicem de.. iğrenç lan, öeğk. tavuktandır heralde, donmuş yağ filan etki etmiştir. yat uyu valla bence.

ha slayer soda demiş bi de, iyi gider soda evet. eritir bitirir valla.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 03 Ağustos 2005 05:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nane-limon o iş için miydi hatırlamıyorum ama sen bi iç , ferahlatır olmadı.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

KFC'deki tavuklar kızartma hep.kızartmalar mideyi bozar zaten fazla yenirse.sen hem zamansız hemde soğuk ymeişsin.miden baya bi rezil olmuştur.git bi kus.en temizi ve rahatı o olur.

edik: en son KFC'den baharatlı hotwings ymeiştim o gece midem bok gibiydi.ölücem sanmıştım ynai o derece,ne kusabiliyorum ne de midemdeki ağrı geçiyordu.hiç tavsiye etmiyorum.uzak durulmalı.

[Bu mesaj Mosquito tarafından 03 Ağustos 2005 11:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evde soda varsa onu iç bi süre sonra düzeliceksindir,kek suyu varsa irenç tadına ve kokusuna dayanıp bir kahve fincanı(küçük) ile bi dikişte içmeyi dene o cok daha iyi gelicektir.Geçmiş olsun bu arada[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım zehirlenmişti KFC'den , rapor almıştı 1 hafta okula gelmemişti filan.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...