merakli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Arkadaşlar ben nebula scriptlerini kullanıyorum ve moongate işini ve page sistemindeki hatayı çözemedim bir türlü page atılsada page yok diyor nedenini örenebilirmiyim ha birde büyü sözleri bi orjinal şeklinde bide nebuladaki gibi beyaz olarak yazınca attığım büyünün ismi üstümde 2şekildede yazıyo bunada bi çare bulabilirmiyiz :) Şimdiden Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Arama yapmadin. arasaydin bulurdun.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merakli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Tövbe tövbe neyi aramdım sölesene bi? page sistemini diyosan nerde olduğunu biliyorum ama düzgün çalışmıyo bu 1 2.eyer büyü sözlerini söylüyosan onunda yerini biliyorum ama orjinal sözlerin yazdığı dosya yok! 3.sü moongate menüsü vs de açılıyo fakat hangi moongate i koyucağımı veya moongate i nasıl ayarlayıpta o menüyü çıkartıcağımı çözemedim. Şimdi hala nereyi araştırmamışım sölesene bi? Buraya gelip millete laf sokmaya çalışmak nekadar hoşunuza gidiyo ya böyle insanlar deli ediyo beni umarım şimdi neyi araştırmadığımı anlamışsındır...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Bir ve uc daha once forumlarda tartisildi. Ikinciyi ise scripts bolumunde sphere.ini'de bile bulabilirsin, wopplayer'i 0 yapacaksin. Umarim simdi neyi arastirmadigini anlamissindir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar