berksank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben cd lik bir oyun indirdim fakat iso formatında..dosya ya hasar görmüş yada bilinmeyen formatta falan filan dio galiba ben bu oyunu çalıştırmak için ne yapabilirim...alcohol %120 diye bir prog falan varmış bi yardım ederseniz çok seinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 boş cdim de var ii akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Guncel bir Winrar ile extract edersin, ya da bilimum cd burning programiyla (Alcohol, Nero vs.) cd'ye yazar oradan kurarsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 veya daemon tool 3.47 kurarsın sanal bi surucu eklersin ordan kurarsın.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla ben netten indirirken iso formatında indiririm ve winrar ile de açarım hiç bir sorun çıkmadı şu ana akdar,winrarı bir dene bence ..[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 winrarı deniyordum zaten olmadı herhangi bir cd yazma programı ile çeksem bi problem olmaz yani eminsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hmm benim indirdiğim iso aşağı yukarı 2 gb. bunu nasıl yazıcam?[signature][hline]Happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 dvd'e yaz 4gb...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cdwriter var bende[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 rarda böl o zaman abi başka çaren yok :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya beyler cdye atıorum bu iso dosyasını fakat cd yi açmaya çalışınca bomboş çıkıo...cdnin arkasına bakınca dolmuş gözüküo..iki tane cd heba oldu deli oldum yardım plsss bu arada cd yazmaa programı olarak nero yu kullanıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Direk atmıycan.Önce winrarla unrar edicen ondan sonra neronun burn image kısmında .cue uzantılı dosyasını yazacaksın.Sanırım bişilerini yanlış yazdım bilen biri düzeltirse sevinirim...[signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Cintonick, 03 Ağustos 2005 23:03 tarihinde demiş ki: veya daemon tool 3.47 kurarsın sanal bi surucu eklersin ordan kurarsın. +1[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ... Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklının ölümüne sebep olan mermi, bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Önce .iso dosyasını winrar ile aç. İçerisindeki dosyaları başka bir klasöre extract et. Sonra o dosyaları tek tek Cd'ye yaz...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Şunuda yapabilirsin : Pc'ye nero kur. Başlat / Programlar / Nero / Nero 6 altın da Nero Image Drive aç. İlk sürücü'yü etkin kıl. Sonra tepede çıkan "İlk Sürücü" sekmesini tıkla Orada sendeki ".iso" dosyasını seç. Yeni bir cd-rom yaratılıp tüm dosyalar onun içerisinde gösterilir. Daemon Tools'ta aynı işlemi yapar ama daemon tools'ta çok fazla spy var ve son derece kullanışsız. Bir çok komutu desteklemiyor...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 başka önerisi olan? rar ile dosyayı extract etmeye çalıştığımda dosya hasar görmüş veya bilinmeyen bir formatta diyor hemde oyunun iki cd si birden indirdiğim oyunu da söyleyeyim bari nfs most wanted...image oluştuduğumda bir pok çıkmıyor içinden ama gayette 700 mb kaplıyor buna ne diceksiniz ? off offf boşu boşuna 2.1 gb indirdiğimi söylemeyin lütfen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 fake[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 biraz daha açık kouşursak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 indirdigin dosya;sahte,yalan dolan ,kandirmislar seni ,silebilirsin atabilirsin, 'ben ne yaptim' falan diyebilirsin ...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 SON SÖZ: Şişirilmiş dosyalarla paylaşım sitelerinin annesiyle yakın ilişkiye girenlerin taaa...Neyse terbiyem müsade etmedi...Kusuruma bakmayın azıcık sinirlendimde..Ama bende de suç neden? Madem bu kada rküfredecen git orijinalini al di mi :P :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar