Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam Çaırma

Hardter

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar daha demın bı topıc okudum kavga ıle ılgılı her neyse su sunu dover o adam caırır sonra oda adam caırır fılan herneyse hiç böle bısey oldumu yanı dayak yesenızde adam caırdınızmı caırdıysanız nıe caırdınız pekı nıe kavgaya gırdınız arkanızda adam oldugu ıcınmı kavga edıorsunuz bunları ogrenmek ıstıorum tesekurler(ben hıc caırmadım)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 03 Ağustos 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
adam çağırmak bi yana dursun, hiç kavga etmedim. hocalardan bir iki dayak yediğim olmuştur.küçükken de arkadaşlarımın kolunu bükerdim, üzerlerinde tepinirdim falan ama, şaka onlar şaka :)

bende öleydimde lıseye ılk basladıgımda sınıftan bırıyle kavga etmıstım cocugu gercekten dovdum cıkısı bekle fılan dedı bana herney bı baktım okulun önunde beklıorlar adam toplamıs cocuk bana laf fılan soluorlar cantayı yere bıraktım tam vuruyorlar okul cevresınden arkadaslar fılan geldıler sorunmu var fılan dıe yanı gereksız ben dovdum dıyelım gelıp o benı dovsun adama ne gerek var[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Hardter +1 dayak yemişin dövebileceksen gel adam çağırma fln nedir ki... Ben çağırdım bu arada ama adam çağırma olayı uzamıyor o kadar ben çağırdığımda kavga olmadı öyle konuşmalar fln anlaşma sonra genelde o olur o muhitin büyüğü çağrılırsa genelde tatlıya bağlanır dövenin yanına kar kalır :D
Sosyal ağlarda paylaş

mesela arkadasşların basına gelen bı olay var beraberdık ama ben 1 gun once izmire dpndum onlar yazlıkta kaldılar kızın tekı bızım arkın eskı cıktıgı oluor kız gıtmıs erkek arkına bana asılıor demıs ama o kızın kuzenıde ıste ıclerınde 4 kısıler bızım arkadaslar özderede oluor bu olay bızımkılerın onunu kesıor abılerı fılan gelmıs bu kıza kım asılıor fılan demıs kızın kuzenı demıs sana ne oluor ben varım burada demıs cocuk banane demıs fılan yanı gelde bu adamı dovme sımdı orada kızın kuzenı dururken sana ne oluor bıde gıdıp 25 26 yasında adam caırıorsun yazık yazık[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 03 Ağustos 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
biz dayak yedik adam falanda çağırmadık.Zaten sonra gelip özür dilediler.Kavga etmek kadar aptal,gereksiz bişey yok.

aynen zaten kavga cıakranların aptal olduklarını düşünürum(gereksiz yere)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

kavga etmemeye calısırım.ztn beni tanıyan adam benle kavga etmez.he oldu diyelim teke tek dayak yesemde herturlu sonuna kadar kavga ederim işin içine bıçak silah veya 5vs1 2vs1 gibi durumlar girerse.sorasını allah bilir.arkama güvenme diye bişi yok.ama bişi olursa sorasını bildigim için genelde uzak duruyorum öle şeylerden.bişilere guvenerek ona buna sataşmam asla[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

çok dayak yedim çok dayak attım . yediim dayaklar yüzünden dayak atmayı öğrendim . 1 e 1 kavga dışında yediim bütün dayaklara karşılık verdim ve son noktayı ben koydum . Delikanlı adam dayağını yer oturur ama birden fazla kişiden yiyince oturmuyor insan .

Adam çağırırım , hatta çok bağlantınız varsa büyük mevzularda siz bile benim yanıma gelebilirsiniz o derece =)[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Sosyal ağlarda paylaş

Kavgayı sadece kendimi korumak için ederim diger türlü konusarak anlaşmayı tercih ederim ama kavgaya geldimi sıra hiçte küçümsenicek bir rakip sayılmam.Adam cagırmak ancak cok tehlikede oldugum zamanlarda olur zamanında onuda yaptık :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya dewir deişti ztn şimdi moda 1vs1 .

3 -4 yıl önce mevzular 300vs300 olurdu hatırlıorm bi mevzuda minimum 60 70 kişi olurduk . son iki senedir bu 20vs20 oldu son aylardada 1vs1 oluo . en mantıklısıda bu ztn . mevzusu olan alıyo 4 arkadaş yanına gidiyo tek çıkıo kavgalı olduuyla temiz temiz bitio =)[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth, 03 Ağustos 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
çok merak ediyorum.Birini dövünce madalya takıyorlar mı ? Adam döveceğine burda post kas bak nası takıyorlar madalyanı

Çok güzel arkadasım gerçekten güzel şöylemişşin ama son günlerde bi ton kavga topivi açılıyor bizde eskiden yaptıgımız cocukluklardan bahsediyoruz artık olgunlaşması gerek bazılamızın benimde :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 sene önce sataşan bi herif vardı güçlüydü baya.
yaz olduğu için de bütün arkadaşlar tatile gitmişti , ben herifi her gördüğümde topukluyodum filan.
sonra eylül geldi , bi iki arkadaşımı aradım ve olay bitti eheh.

kavga etmedim , dayak yemişliğim vardır 1-2 kere.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

harbi boş işler:) Ama kaçamıyorsun böyle şeylerden. bir yerden patlak veriyor. en son 10 kişi arkımla bana dalmıştı sonra adam çağırmıştık ama özür dilediler abi çektiler. birşey yapmadık yedimizle kaldık. aklıma geldikçe sinir oluyorum.

Böyle kavga etmemizin sebebide oturduğunuz yerde sürekli göze batmanız popüler olmanızdan dolayı oluyor. en azından benim ki böyle. ;)

Edit: Msj ı gönderdikten sonra okudumda "adam çağırmıştık" lafları falan çok komik gelmeye başladı şu yaştan sonra :)

[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

[Bu mesaj SteelBB tarafından 04 Ağustos 2005 10:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bızım bı arkadasta bole konusuyım dedı bız daha kalbalıktık wede cogu kısı "emanet" lıydı o yzuden bebe tırstı alttan aldı sona bızımkıler bısı yok deyıp yawas yawas dagılmaya baslayınca dayaa yedık , sona attık tekrar ama ıs ısten gecmıs.
ama teke tekte dayak yersem adam caırmam bende o adılık olur ayrıca bkz; sıkılmıs gotun davası olmaz

[Bu mesaj tashmoo tarafından 04 Ağustos 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...