Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklerini yiyen dişiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi de peygamber böceği mi ne vardı o tam olrk ne yapıyodu bileniniz varmı arkadaşlar?

[Bu mesaj Othranx tarafından 03 Ağustos 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Othranx tarafından 03 Ağustos 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Othranx, 03 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
bi de peygamber böceği mi ne vardı o tam olrk ne yapıyodu bileniniz varmı arkadaşlar?

ciftlestikden hemen sonra kendi boyunun yarısı kadar olan erkegini yer kaybettigi ...
Mesaj tarihi:
said:
Zyon, 03 Ağustos 2005 03:30 tarihinde demiş ki:
said:

ciftlestikden hemen sonra kendi boyunun yarısı kadar olan erkegini yer kaybettigi ...

saxofon ?[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@
∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Mesaj tarihi:
evet karadul ismini de ordan aliyor zaten.

Ayrica bazi karinca cesitlerinde erkek ciftlesmeden sonra disiden ayrilamiyor ve disi ciftlesmeden sonra erkegi belinden isirip ikiye bölüyor yani öldürüyor. Yemiyor ama : ) Bu hem populasyonu belli seviyede tutuyor hem de disinin döl yolunu koruyup baska talipleri de önlüyor : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
bi yaban arısı türüde yakaladıgı bir böcegi bir oyuga götürüp böcegin icine yumurtalarını enjekte ediyor ve oyugun girisini kapatıp kendi yoluna gidiyor,bir süre sonra böcegin icindeki yumurtalar lavraya dönüsuyor böcegi icten kemire kemire dısarı cıkıyorlar gelişene kadar öyle besleniyorlar...
Mesaj tarihi:
peygamberdevesi.
ismi çok gudik ama bir o kadar gotik kendisi , lan niye yiyon kocanı.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
said:

Bizde peygamber devesi olarak bilinen mantisin şöyle bir özelliği varmış.

"Bu canlılar doğadaki en kanlı sevişme örneğini sergiliyorlar. Dişi peygamber devesi çiftleşme anında kendisini yiyecek olarak sunan erkeğin kafasını kopararak yemeye başlıyor. Ancak sinir sistemlerinin merkezi kafalarında değil vücutlarında olduğu için çiftleşme devam ediyor."

[spo1=Nerden mi biliyorum?]bkz : fhm temmuz sayısı sayfa 12

cidden orada yazıyor.[/spo][signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...

[Bu mesaj bonfbonf tarafından 03 Ağustos 2005 08:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
karadul doğumdan hemen sonra erkeğin bi işi kalmadığından kelli oturur onu afiyetle yer die biliorum..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
spidermandede vardı karadul[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
  • Yeni Oluştur...