Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya böyle bazı hayvanlar vardı erkeklerini yerdi ya da üremek için uğrunda heba ederdi hatırlayamıyorum, bir kaç tane vardı ama...
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 akrepler[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 insan[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 parklarda görebilirsin erkeğini yiyen dişi insanları[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 eheheh yok ben insan dışındaki hayvanlar aleminden sormuştum ama güzel bi cvp yani=)
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bi de peygamber böceği mi ne vardı o tam olrk ne yapıyodu bileniniz varmı arkadaşlar? [Bu mesaj Othranx tarafından 03 Ağustos 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Othranx tarafından 03 Ağustos 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Zyon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Othranx, 03 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: bi de peygamber böceği mi ne vardı o tam olrk ne yapıyodu bileniniz varmı arkadaşlar? ciftlestikden hemen sonra kendi boyunun yarısı kadar olan erkegini yer kaybettigi ... anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Zyon, 03 Ağustos 2005 03:30 tarihinde demiş ki: said: Othranx, 03 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: bi de peygamber böceği mi ne vardı o tam olrk ne yapıyodu bileniniz varmı arkadaşlar? ciftlestikden hemen sonra kendi boyunun yarısı kadar olan erkegini yer kaybettigi ... saxofon ?[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ok tmm çok saol bunu arıodum çok takılmıştı kafama=) CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: ucanadam, 03 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki: insan zahuha[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 karadul-black widow en unlusu... orumcektır kendılerı Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 evet karadul ismini de ordan aliyor zaten. Ayrica bazi karinca cesitlerinde erkek ciftlesmeden sonra disiden ayrilamiyor ve disi ciftlesmeden sonra erkegi belinden isirip ikiye bölüyor yani öldürüyor. Yemiyor ama : ) Bu hem populasyonu belli seviyede tutuyor hem de disinin döl yolunu koruyup baska talipleri de önlüyor : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Zyon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bi yaban arısı türüde yakaladıgı bir böcegi bir oyuga götürüp böcegin icine yumurtalarını enjekte ediyor ve oyugun girisini kapatıp kendi yoluna gidiyor,bir süre sonra böcegin icindeki yumurtalar lavraya dönüsuyor böcegi icten kemire kemire dısarı cıkıyorlar gelişene kadar öyle besleniyorlar... SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben genellikle yerim.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 chiptech i unutmamak lzm.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 peygamberdevesi. ismi çok gudik ama bir o kadar gotik kendisi , lan niye yiyon kocanı.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 karıncalar daha barbarmış.Kocasıyla tıkıyor şeysini :yapma:[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Othranx, 03 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: bi de peygamber böceği mi ne vardı o tam olrk ne yapıyodu bileniniz varmı arkadaşlar? Bizde peygamber devesi olarak bilinen mantisin şöyle bir özelliği varmış. "Bu canlılar doğadaki en kanlı sevişme örneğini sergiliyorlar. Dişi peygamber devesi çiftleşme anında kendisini yiyecek olarak sunan erkeğin kafasını kopararak yemeye başlıyor. Ancak sinir sistemlerinin merkezi kafalarında değil vücutlarında olduğu için çiftleşme devam ediyor." [spo1=Nerden mi biliyorum?]bkz : fhm temmuz sayısı sayfa 12 cidden orada yazıyor.[/spo][signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... [Bu mesaj bonfbonf tarafından 03 Ağustos 2005 08:56 tarihinde değiştirilmiştir] b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 karadul doğumdan hemen sonra erkeğin bi işi kalmadığından kelli oturur onu afiyetle yer die biliorum..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu böcekler çılgın ya kara sineklerde birbirinin üstüne binip yapışık uçuyolar[signature][hline]trees and i are one... Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Pyro, 03 Ağustos 2005 04:28 tarihinde demiş ki: chiptech i unutmamak lzm. puddy ye şunu.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 beni yiycek ısırcak dişi arıyorum :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 spidermandede vardı karadul[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: SteelBB, 03 Ağustos 2005 04:22 tarihinde demiş ki: Ben genellikle yerim. Dişi misin?[signature][hline]These open doors... Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1155334-erkeklerini-yiyen-di%25c3%25beiler/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Zyon, 03 Ağustos 2005 03:30 tarihinde demiş ki: said: Othranx, 03 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: bi de peygamber böceği mi ne vardı o tam olrk ne yapıyodu bileniniz varmı arkadaşlar? ciftlestikden hemen sonra kendi boyunun yarısı kadar olan erkegini yer kaybettigi ... saxofon ?[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ok tmm çok saol bunu arıodum çok takılmıştı kafama=) CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: ucanadam, 03 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki: insan zahuha[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 karadul-black widow en unlusu... orumcektır kendılerı Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 evet karadul ismini de ordan aliyor zaten. Ayrica bazi karinca cesitlerinde erkek ciftlesmeden sonra disiden ayrilamiyor ve disi ciftlesmeden sonra erkegi belinden isirip ikiye bölüyor yani öldürüyor. Yemiyor ama : ) Bu hem populasyonu belli seviyede tutuyor hem de disinin döl yolunu koruyup baska talipleri de önlüyor : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Zyon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bi yaban arısı türüde yakaladıgı bir böcegi bir oyuga götürüp böcegin icine yumurtalarını enjekte ediyor ve oyugun girisini kapatıp kendi yoluna gidiyor,bir süre sonra böcegin icindeki yumurtalar lavraya dönüsuyor böcegi icten kemire kemire dısarı cıkıyorlar gelişene kadar öyle besleniyorlar... SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben genellikle yerim.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 chiptech i unutmamak lzm.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 peygamberdevesi. ismi çok gudik ama bir o kadar gotik kendisi , lan niye yiyon kocanı.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 karıncalar daha barbarmış.Kocasıyla tıkıyor şeysini :yapma:[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Othranx, 03 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: bi de peygamber böceği mi ne vardı o tam olrk ne yapıyodu bileniniz varmı arkadaşlar? Bizde peygamber devesi olarak bilinen mantisin şöyle bir özelliği varmış. "Bu canlılar doğadaki en kanlı sevişme örneğini sergiliyorlar. Dişi peygamber devesi çiftleşme anında kendisini yiyecek olarak sunan erkeğin kafasını kopararak yemeye başlıyor. Ancak sinir sistemlerinin merkezi kafalarında değil vücutlarında olduğu için çiftleşme devam ediyor." [spo1=Nerden mi biliyorum?]bkz : fhm temmuz sayısı sayfa 12 cidden orada yazıyor.[/spo][signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... [Bu mesaj bonfbonf tarafından 03 Ağustos 2005 08:56 tarihinde değiştirilmiştir] b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 karadul doğumdan hemen sonra erkeğin bi işi kalmadığından kelli oturur onu afiyetle yer die biliorum..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu böcekler çılgın ya kara sineklerde birbirinin üstüne binip yapışık uçuyolar[signature][hline]trees and i are one... Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Pyro, 03 Ağustos 2005 04:28 tarihinde demiş ki: chiptech i unutmamak lzm. puddy ye şunu.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 beni yiycek ısırcak dişi arıyorum :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 spidermandede vardı karadul[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: SteelBB, 03 Ağustos 2005 04:22 tarihinde demiş ki: Ben genellikle yerim. Dişi misin?[signature][hline]These open doors... Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1155334-erkeklerini-yiyen-di%25c3%25beiler/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ok tmm çok saol bunu arıodum çok takılmıştı kafama=)
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: ucanadam, 03 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki: insan zahuha[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 karadul-black widow en unlusu... orumcektır kendılerı
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 evet karadul ismini de ordan aliyor zaten. Ayrica bazi karinca cesitlerinde erkek ciftlesmeden sonra disiden ayrilamiyor ve disi ciftlesmeden sonra erkegi belinden isirip ikiye bölüyor yani öldürüyor. Yemiyor ama : ) Bu hem populasyonu belli seviyede tutuyor hem de disinin döl yolunu koruyup baska talipleri de önlüyor : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Zyon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bi yaban arısı türüde yakaladıgı bir böcegi bir oyuga götürüp böcegin icine yumurtalarını enjekte ediyor ve oyugun girisini kapatıp kendi yoluna gidiyor,bir süre sonra böcegin icindeki yumurtalar lavraya dönüsuyor böcegi icten kemire kemire dısarı cıkıyorlar gelişene kadar öyle besleniyorlar...
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben genellikle yerim.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 chiptech i unutmamak lzm.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 peygamberdevesi. ismi çok gudik ama bir o kadar gotik kendisi , lan niye yiyon kocanı.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 karıncalar daha barbarmış.Kocasıyla tıkıyor şeysini :yapma:[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Othranx, 03 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: bi de peygamber böceği mi ne vardı o tam olrk ne yapıyodu bileniniz varmı arkadaşlar? Bizde peygamber devesi olarak bilinen mantisin şöyle bir özelliği varmış. "Bu canlılar doğadaki en kanlı sevişme örneğini sergiliyorlar. Dişi peygamber devesi çiftleşme anında kendisini yiyecek olarak sunan erkeğin kafasını kopararak yemeye başlıyor. Ancak sinir sistemlerinin merkezi kafalarında değil vücutlarında olduğu için çiftleşme devam ediyor." [spo1=Nerden mi biliyorum?]bkz : fhm temmuz sayısı sayfa 12 cidden orada yazıyor.[/spo][signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... [Bu mesaj bonfbonf tarafından 03 Ağustos 2005 08:56 tarihinde değiştirilmiştir]
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 karadul doğumdan hemen sonra erkeğin bi işi kalmadığından kelli oturur onu afiyetle yer die biliorum..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu böcekler çılgın ya kara sineklerde birbirinin üstüne binip yapışık uçuyolar[signature][hline]trees and i are one...
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Pyro, 03 Ağustos 2005 04:28 tarihinde demiş ki: chiptech i unutmamak lzm. puddy ye şunu.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 beni yiycek ısırcak dişi arıyorum :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 spidermandede vardı karadul[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: SteelBB, 03 Ağustos 2005 04:22 tarihinde demiş ki: Ben genellikle yerim. Dişi misin?[signature][hline]These open doors...
Öne çıkan mesajlar