DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 geliyoz bak o kadar yoldan kalkıp güsel ossun artık :)[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: HymnOfSnuk, 17 Temmuz 2005 21:50 tarihinde demiş ki:. hatta ufak çaplı bir pati buluşması olsun diyorum ben , bilmem siz ne dersiniz ? ??evet olur ne güsel olur ben yalnız gelecem cünküm :)[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Harvest çalmayanın ağzına tarkanın dili girsin : )[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hadi bakalım ben yollaniorum caravana doğru... :) solonor yine vocalleri böle bağırmadan sessiz yaparsa kafasına bira şişesi atacam :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 şimdi geldim caravandan, boynum feci ağırıo 2 saate yaknı çaldılar nerdeyse, playlist efsaneydi, çok ii di performans.. harika eğlendik... :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eğlednik güseldi. teşkür.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 neler çaldılar şoyle bahsedin biraz.gelemedim içimde kaldı....[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hakkaten süperdi.ilk setin sonuna kadar durdum ben ilk set: Godhead's Lament Bleak Drapery falls Forest of October A Fair Judgement Sinana burdan çok teşekkür ediyorum tekrar :) özllikle fair judgement ı bana adadığı için =) ayrıca mortisede taşkınlık yapmadan yanımda headbang yaptığı için :) boğazım ağrıyo valla bağırmaktan. forestta çok bağırdım gitti ses boğazda kalmadı hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Playlist: 1. Set: Godhead's Lament Bleak The Drapery falls Forest of October A Fair Judgement 2. Set: Black Rose Immortal (13. dakkadaki efsane riff) Ending Credits Harvest Deliverance The Lepper Affinity Master of Puppets Deamon of the Fall sıra yanlış olabilir... kesinlikle harikaydı. boynum ağrıyor kafa sallamaktan :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ah boynum,başım ...[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 FoC. foc foc.. ulan hala kulagim cinliyo. Kolonlarin yanina oturan zihniyeti stiim ben.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 helal olsun, kaydettiniz mi konseri? yalnız master of puppets çok mu alakasız durmuş orda desem)[signature][hline]Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 01 Ağustos 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 aaa... master of puppets herşeyle gider =)... playlist süpermiş ya. ankarada olmasam kesin bende gelirdim[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 lan ne hasta olmuştur Forest Of October be. abi kaydettiniz di mi ?[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 çok sağlam playlist olmuş ya haydin artık video , mp3 , resim ne varsa isteriz eheh[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Valla ne desem boş. 14 saat uyudum 3 günlük yorgunluk sonucunda ve 4 te kalktım. =) Şimdi öncelikle, gelen-gelmeyen, kayıtları dinleyen-dinlemeyen, ama en uzantan da olsa bizimle ilgilenen herkese teşekkür ederim. Ne de olsa 1 sene kadar buralarda(sahneyi kastediyorum) olamayacağım(ğız) o yüzden bunu bir borç bildim sizlere karşı. Üzerimde asla atamadığım bir hüzün, melankoli var bir amacımız vardı, belki de hayatımda olması için en çok uğraştığım ve en özene bezene hazırladığım şeydi bu. Sonuçta hayatımda hiçbir grubu bu kadar sevmedim ben seveceğimi de sanmıyorum, şuan yazarkenki kadar da duygulandığımı asla hatırlamıyorum... Konsere gelince, o kadar uzun uğraşlar sonunda playlist i belirledikten sonra sahneye çıktığımızda (ki playlistte mortisin mesajına ek olarak black rose immortaldan sonra to bid you farewell in son riffi vardı geri kalan tamamen doğru) soundcheck yaparken joker daki abimiz(!) suatın, ne kadar müzikten anlayan ve ne kadar sakin bir insan olduğunu gördük(!). 2 sete ayırmıştık konseri, ben birinci sette sadece 2. gitaristi duyarak çaldım ve söyledim, ne vokal duyuldu ne benim gitarım. 2. sete çıkarken ise gitarları kıstırdık ama yine de çok fayda ettiğini söyleyemicem. Ayrıca şuanda davulcuyla konuşuyorum, twinin adam gibi çalışmadığını nerdeyse tek kick le çaldığını söyledi eh ne diyim... Ayrıca tabi tüm suçlu da ses sistemi ve tesisat değil, ben 1-2 yerde sözleri unuttum =), ve yanlış çaldık tabi bazı yerlerde. Genel olarak saydığım sebeplerden dolayı açıkcası kendi seviyemize göre daha düşük seviyede ve bol hatalı bir konser(özellikle ilk set) oldu. Forest of october gibi bi parçayı az daha anfinin azizliği yüzünden mahfediyorduk.(Anfiye bişeyler oldu benim, pedal ın ışığı kapandı, ve gitar tamamen iptal oldu 1. riffte) ve baştan girdik parçaya. Tüm bunlara rağmen, güzel bir final olduğunu düşünüyorum. Kayıt yaptık ama ne kadar kaliteli olur, uğraşmaya değer mi bilmiyorum, dvd yapıcam kaydı sonra bakarım, güzel çıktıysa koyarım. Tekrardan ilgilenenlere teşekkürler. Opeth'i ve Nocturnal Disguise'ı unutmayın, bakarsınız bir kez daha karşınıza çıkarız. =) Sinan.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostofperdition Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu grup kesinlikle desteklenmeli diyorum kayıtlardan özellikle a fair judgement dikkatimi çekmişti gayet güzel çalıyorlar opeth i sadece 1 kez izleyebilmiş bir ülke olarak böyle bir grubun cover grubunun olması ki grup halinde çalması zor bir müzik yapıyorlar böyle adam gibi bi cover grubu olması harika umarım ankaraya da gelirsiniz seneye buraya konser imkanı olursa kesinlikle teknik olarak destekleyebiliriz ekipmandı vs. di birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum başarılar başarılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 teşekkürler ama ara veriyoruz 1 sene kadar. =( sonra da ne olur bilemiyorum. ama çok isterdim. umarım allahın belası en büyük köstekcimiz ÖSS den kurtuluruz da yeniden "searching my way to perplexion" diye bağırabiliriz. :) (ağlarkenki bir gülümsemedir bu=[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 solonor msjını okyunca melakoni oldum gerceten bir cover grubu dinnerken bu kadar eğlendiimi pek hatıralmıorm,teknik sorunalra rağmen çok güsledi bence,üüf bu bir yılda kopmayın ltfen olaydan,geri gelin,özletmeyin kendinizi,başarularınzın dvamı bekliorum,gercekten,hebele hebele ne diiyim,1 yıl sora yine devam etmeyen DOP ossun emi.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 olsun abi. elimden geleni yapıp en kötü yeni bir grup toparlayıp devam etmeye çalışıca. bu sefer besteler de olur ama boku çıkmaz 1-2 tane den fazla çalmayız onları. sonuçta biz opethciyiz, gitarist olduğumdan vokalist olduğumdan daha çok opethciyim. opeth hayatıma en çok yön veren 2. grup ve en uzun süre dinlediğim 1. grup oldu.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hmm bu arada kosnerde elimde telfonla arada sorada kopmak zorunda kaldım ama kulaım sizdeydü haa(hatun kişi şşte) siz gönlünüzü verdikten sonra yaptıuınız işe,daima sizi izleyekleri,takip edecekleri bulrusunz,seviyom la sizi.pravo.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 03 Ağustos 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 :) saol abi. ne diyim, çok duygulandım gerçekten. çok duygu yüklü ve çok güzel bir veda olduğu kanaatindeyim sizin de katkılarınızla. ama 1 sene sonra bu topici uplıcam(gözlerim doldu yine. =() ve bunu sadece geçici bir veda olduğunu elveda olmadığını göstericem. umarım...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 valla harika bir konserdi.forest of octoberın başındakia rıza senin metal zone a giren kablonun çıkmasıydı o yüzden öyle oldu,sonra beraber taktık düzeldi =) ya bence harika bir konserdi...allah öss nin belasını versin diyorum.=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar