Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3:Meyveli soda icme tutoriyali(ANIMASYONLU)

Queen

Öne çıkan mesajlar

Ahahaha süper ya yeni bi çağ başlatcaksın galiba tutorialler de :) eskiden resimliydi, şimdi animasyonlu.
Eeee artık ne kampanyası başlatalım? Animasyonsuz Tutorial İstemiyoruz...!!!! :P
Devamını bekliyoruz, iyi çalışmalar hehehe[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.

[Bu mesaj Janitschar tarafından 23 Temmuz 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 23 Temmuz 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
Kızmı erkekmi şüphelerdeyim.

aynen..birde yaş kaç acep :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız ben bi yerde takıldım. Şişeyi açmak için şişe açıcağını yukarı doğru ittim fakat şişe de yükseldi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...