Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir dolaylarında meteorumsu bişi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız değilsin : )[signature][hline] harvester
Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki:

18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak
lylidn...
Mesaj tarihi:
said:
Dagger, 01 Ağustos 2005 04:34 tarihinde demiş ki:
Hadi ben kafayı kırdım dielim kuzenim,teyzem ve babam da mı kırdı?

genetik? *!şaka be*[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
Ya buna benzer birşeyi bende yaşadım dün gece tv izliyordum bir anda dışarıya baktığımda perde arkasından şimşek çakmış gibi ortamın aydınlandığını gördüm.
geçti sonra belki bunla bi alakası vardır.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
Arkadşalar Dün Yeni Foçada yazlıktaydım .. Gece 1:30 - 2.00 gibiydi .. dışarda abimle oturup kağıt oynuyorduk Dağın arkasından Böle şimşek çarparmış gibi bişi Mas mavi bi ışık çıktı Ve biz yere yattık .. Gerçekten şuanda yazarkende Tüylerim diken diken oluyor .. DÜnyanın sonu geldi sandım direk içeri girdim ama neydi o bilmiyorum :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
eheh aydınlatma fişeği? :)
(tabanca gibi birşeyden atılıyor bu. paraşütü var. havada süzülüyor hayvani derecede ışık saçıyo. askerlerimiz gereksiz yere harcamayı çok seviyor bu meretleri. paraşütünü delip atıcan aslında ufo olur tam)[signature][hline]kedi
Mesaj tarihi:
oha metromsu okuyanlarla ordu kurarım ben şimdi=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Mesaj tarihi:
o degil başlarda böle telsz konuşması gibi olmuş komikti .D :D

tamam..[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Mesaj tarihi:
ilginç şeyler olmaya başladı türkiye üstünde.depremler falan arttı,böyle cisimlerde görülmeye başladıysa kıyamet yaklaşıyo demektir...[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
star warsta kullanılan lightsaber satılmıştı onu alan yapmıştır kesin.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
eheh ben olsam ben de sallamam öyle ortalığa[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
o kadar parayı verdikten sonra hayal edecek artık =)ya da ışıklı oyuncak gibi bişiydir ona efekt yapıolardır...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
topicin etiğine aykırı bu mesaj , ben bu kadar bilimsel bi mesajı kaldıramam bu saatte=) şaka bi yana onca msg oldu tek açıklama yani tbrk ediyorum=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
"aa yeni metro mu yapılıyomuş" diye girdim topic'e. gece gece gözler görmüyo iyi mi. tabi her tarafımdan uyku akarken "metromsu bişey"in nasıl birşey olabileceğini de aklımda tarttım hemen. tahtravalye geldi aklıma.

tahtravalyeee.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
  • Yeni Oluştur...