Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorular

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öss'den sonra iyi bir mmorpg ye başlamak istiyordum ve eskiden oynadığım Daoc'un ek paketlerle içine edilmiş olduğunu öğrendim. Ayrıca Daoc'un ilk paketinden başka hiçbir paketi elimde yok (SI bile). Heyecanla WoW alacağım günü bekledim ama Türkiye'de bulamadım (en yakın yer Antalya). Bu ayki Level dergisini aldığımda Guild Wars oyununu gördüm. Oyun WoW'kadar puan almıştı. En azından klasik ödülünü almıştı. Anlatılanlar baya ilgimi çekti. Oyunun görüntüleri bayağı hoşuma gitti (hele resmi sitedeki kızı nasıl yapmışlar yaw). WoW'un karikatürümsü görüntüsü pek hoşuma gitmedi doğrusu. Ayrıca warcraft3'ün senaryosuda bende öyle pek ahım şahım bir etki yapmadı. Şimdi mmorpg olarak DAOC ve sphere serverlarda UO oyanmış biri olarak birkaç sorum olacak:
- Oyundaki loot olayı nasıldır?
- Level atlama olayı nasıl? Sıkıyor mu? ürekli mob kesmekten ibaret değilmiş herhalde.
- Guild savaşları nasıl? Büyük savaşlar olabiliyor mu? Bir de Guild Hall denen binaları fethetme veya buna benzer birşey var mı?
- Oyunu senditten alacağım karar verebiirsem. Postanın elime gelmemesi gibi bir sorun yok gümrük sorunu olmadıkça ama bende işbankasının ilk imza kartı var (maestro) onunla alabilir miyim? (Alınıyor galiba ama aınmıyorsa da boşuna uğraşmayayım). Kredi kartı bilglerimizi girdiğimiz yerde issue number mi ne var o nedir ne yazmalı oraya?
- Levelde oyunun senaryolarını bitirmek 100 saat sürüyor demişler. Searyolar nasıl? Sıkıyor mu bir yerden sonra?
- Bu oyunu oynayan eski bir Daoc oyuncusu varsa bu oyunla Daoc arasındaki belli başlı farkları söyleyebilir mi?
- Benim bilgisayarım (daha doğrusu annemim :D ) M.E.B. nin verdiği Toshiba laptop. Sistem özellikleri ise:
* Intel centrino 1.60 Ghz
* 256mb ram
* 32mb onboard ekran kartı
* 40gb harddisk (4200 rpm)
- Bu sistem oyunu iyi bir görüntüde ve az lagsız oynamamı sağlar mı? (256 adsl)[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
Mesaj tarihi:
1- Sadece Moblardan item düşüyor yani bir player öldürdünmü loot falan alamıyorsun.
2- Çok Rahat 2 haftada max lvl a çıkarsın
3- GvG 8 er kişilik takımlarla meydana geliyor 8 sizin guild 8 karşı guild. karşı tarafın Guild Lord unu öldürdünmü savaşı kazanmış oluyorsun. 2 dk de bir otomatik ölenler res oluyor. (öldünmü -15 penaltı yiyosun) mancınık kullanmak mümkün...
4- Oyunu ben box olarak almadım cd key aldim plaync den online.
5- 100 saat de tüm missonları 2 defa yaparsın. bazı missonlar zorluyor sadece diğerleri gayet rahat.
6- Lag olayı çok az oluyor benim başıma sadece 2 defa geldi. bunun dışında bastığın an gidiyor single oynuyor gibi. makina yeter. p2 de bile oynanabiliyo :)
Mesaj tarihi:
plaync. den cd-key almak daha mantikli. ben sendit le 1 hafta ugrastim sonra orderi cancel ettim. plaync sitesine girdikten 45 dakka sonra oynu oynamaya baslmamistim. Oyunu oynadikca download ediosun super bir sistem. Plaync sendit den 10mil daha pahalli
Mesaj tarihi:
Plaync iyi hoşta az da olsa pahalı ve ben kotalı adsl kullanıyorum. Ayrıca daha sonra başka bir bilgisayarda oynamak istediğimde yeniden indirmek zorunda olacağım için kutulu almak daha çok işime geliyor. Şu maestro için gerekli olan yerde ne yazmalı biliyor musunuz? issue number veya start date istiyormuş. Ölünce kaybımız nedir onu da öğrenmek istiyorum. Cevaplar için de çok teşekkürler.[signature][hline]Kuzgun'dum ben...

[Bu mesaj Half_Cow tarafından 11 Temmuz 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayır gercekten indirmek inanılmaz basit mükemmel bir sistem kurmuşlar Gw de bir çok ilkler var zaten ve sanırım ilk pathcde wow a fark atıcak
Mesaj tarihi:
Alacağım artık karar verdim ama şu issue number mıdır start date midir ne o lazım. Kutulu almayı istiyorum :) . Maestro kullanacağım çünkü onda da sanal kart gibi bankadaki hesabımızdan çekiyor. Bilen biri varsa lütfen nasıl yapacaımı anlatabilir mi? Ayrıca bilgi veren herkese teşekkürler.[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
Mesaj tarihi:
Bu arada yukarıda bahsi geçen PII benim makinem (di) artık dizüstü var mutluyum huzurluyum ikisini karşılaştırarak şunu söyleyebilirim iki makine arasında hiçbir fark yok oyun performansı açısından :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
Bu sendit maestro kabul etmiyor, yarın Eğirdir'den Isparta'ya gideceğim Garanti Sanal Kart açtırma hedesi için. Yaşıda tutmuyo zaten hesap açtırmam lazım açtıramıyorum. :( . Sahte imza atsam olurmu acaba babamın? :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben de bugün oyunu aliyorum umarim. Bir kac sorum var:

1) Account basina kac karakter acabiliyoruz?
2) Eski karakterleri silebiliyor muyuz?
3) Karakter yaratirken bir ana meslek, bir de 2. meslek seciyoruz bunu anladim. Peki skill ve attribute'lari ne zaman seciyoruz? Bunlardan hangileri karakter yaratimi sirasinda seciliyor, hangilerini zamanla aciyoruz?
4) Tutorial sistemi nasil? Yeni baslayan rahat ögrenebilir mi?
5) Oyuna baslarken Türk'lere yakin olmak icin dikkat etmem gereken bir sey var mi? Baslangic yeri falan seciyor muyuz?
6) Türk chat kanali var mi? Varsa nasil girilir?

Teskürler efem.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
1) 4 karakter açabiliosun
2)silmek istedigin karakterin ismini yazinca rahatca silinior
3)oyun icinde herzaman h ye basinca destirebiliorsun (attibute leri) skilleri questlerden sonra elemanlar hediye olarak verio ayrica elite skilleri capture skille öldürdügün monsterlerden ögreniosun elite skillsiz bi karakter pvp de bi cacık diildir onun icin bütün missionlari yapip eliteleri toplamak gerekir
4)ufak notlar halinde sana oyunu gösterio fakat abarti diil
5)lady warcryer (veya W A R C R Y E R) a pm at sana 60 türk göstersin :D Baslangic seçemiosun.
6)oyun icinde chat kanallari yoq[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir

[Bu mesaj 667_Antisatan tarafından 25 Temmuz 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eveeet... Guild Wars elime ulasti. Yalniz bir sorun var. içindeki security card bos çikti bembeyaz bisey böle ne yapmaliyim?[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Mesaj tarihi:
biz de bikaç gün önce sendit e sipariş verdik arkadaşla
hayırlısıyla haftaya kadar elimize geçer
şim paketlenme halindeymiş: ))))))))))[signature][hline]Çok sevilcek dostun, saygı duyulcak düşmanın olsun!!!
Mesaj tarihi:
Dün geldi iste sendit ten, açtim hemen paketi, içinden security card diye bisey çikti. Dikkatlice onu a açtim ama içi bos bembeyaz. Security card üzerinde sorunlariniz için plaync ye basvurun diyor. email attim onlara onlar aldiginiz magazaya basvurun diyor. sendite mesaj attim söyle bisey geldi:

Hi Aziz,

The serial code is on the back of the cover of disc one, you need to scratch
off the silver strip to reveal the code, did you scratch it and no code was
there?

Please advise.

--
Colin Porter, Customer Care
www.sendit.com - entertainment to your door

Bana biraz garip geldi bu yanlis anladim galiba daha evvel senditten alanlar nereden buluyordu bu seri kodunu?[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Mesaj tarihi:
Security card'ın içinde yazıyor kod. Yalnız biraz silik olabilir. Kenarlarını yırtıp koparınca ikiye açılıyor kart açılan sayfaların birinde. Oyun kutusunu da ilk senin açmış olman lazım yani direk naylon içinde geliyor oyun. Kutuda 2 klavuz 1 kağıt oyun tuşlarının yazdığı 2 cd bir de security card olması lazım.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
Mesaj tarihi:
Evet security card vardi açtim ama biraz degil tamamen silikti. Bembeyaz bisey hiçbisey yok. O kadar para verdik oyuna giremiyoruz ne is. Kutu ise jelatinin içindeydi.[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
Mesaj tarihi:
Jelatinden kastim ktuyu ilk benim açmis olmamdi. Security card i da 3 tarafindan yirtarak açtim. Baktim bos bembeyaz. Napacam ben :([signature][hline]Kuzgun'dum ben...
Mesaj tarihi:
Sendit'e tekrar cevaplayıp anlat durumu serial olması gereken yerde yazmıyor üretim hatası olabilir falan de mesela. Ama onların da hatası değil en azından malın geri gönderilmesi lazım, bir yandan da mağdur olan sensin. Mal elime ulaşmadı diyenlere hemen yenisini gönderen bir şirket sendit sorun yaratacaklarını sanmıyorum.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
  • Yeni Oluştur...