Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu sıcakta da uyunmuyo ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne kadar zor bişey bu ya
yapış yapış oldum sağa döndüm sola döndüm yok ya
bi türlü uyunmuyo :/[signature][hline] the legendary tamer of oldies..

Ivan Valiant, R/N @ GW
Mesaj tarihi:
aynen birde o sivrisinekler yok mu[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
abi o sivrileri bi şekilde ilaçla tabletle fln uzak tuttuk da yani ne blim hava uyumamızı istemiomudur nedir bayıltıyo beni[signature][hline] the legendary tamer of oldies..

Ivan Valiant, R/N @ GW
Mesaj tarihi:
vantilatör hem sivrileri hemde sıcaklığı gidermekte birebir :) hemde pek pahalı bir alet değil .. herkeze tavsiye olunur :)[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor...
Mesaj tarihi:
Bu saatte uyunurmu ya :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
yok ben de zaten sıkıntıdan uyumayı deniyim dedim de yine 4ü 5i bulacak uyumak. zaten bu sıcakta yattığı anda uyuyacak birine rastlamak zor :) yatakta 1 saat falan kesin sağa sola dönülecek hehe[signature][hline] the legendary tamer of oldies..

Ivan Valiant, R/N @ GW
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
katılıyorum, kuşadası'ndayım. şuan vantilatör açık, geldiğimden beri bu sezon bu kadar sıcak olmamıştı. deprem sıcağı olabilirmi diyeceğim ama :(
klima şart oldu artık..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
bizde cam acık yine bi fayda yok valla esmiyo ki inatçı rüzgar[signature][hline] the legendary tamer of oldies..

Ivan Valiant, R/N @ GW
Mesaj tarihi:
Klimanin kumandasini bulamiyorum 8+ saattir 18derecede calisan klima yuzunden uzun kollu giymek zorundayim odada,memnun muyum ? hayir. Bu soguktada uyunmuyo! :/[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
Mesaj tarihi:
En iyisi 2 bira al kendine. Sonra mışıl mışıl uyursun.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 03 Ağustos 2005 02:02 tarihinde demiş ki:
En iyisi 2 bira al kendine. Sonra mışıl mışıl uyursun.

tuttum bunu kral bi teklif[signature][hline]
ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST
Mesaj tarihi:
said:
wussy, 03 Ağustos 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
sen umudu camdan geilicek hawaya bagladıysan hiç uyuma daha ii =)

L şeklinde koridor var odayla salon arasında. salon ve odanın pencerelerini açıyorum kışı aratmıyo :)

ben ceyran yaptırıyorum oh mis gibi :)
Mesaj tarihi:
cleglaw aynısını denedim ama bi yerde bi hata yaptım kapının o çarpış sesini sen düşün :) evdekiler de delirdi hehe[signature][hline] the legendary tamer of oldies..

Ivan Valiant, R/N @ GW
Mesaj tarihi:
said:
ivan, 03 Ağustos 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
cleglaw aynısını denedim ama bi yerde bi hata yaptım kapının o çarpış sesini sen düşün :) evdekiler de delirdi hehe

hehe atlamışım ben kapnın menteşesine kağıt sıkıştırdım ;)
  • Yeni Oluştur...