ivan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ne kadar zor bişey bu ya yapış yapış oldum sağa döndüm sola döndüm yok ya bi türlü uyunmuyo :/[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivan Valiant, R/N @ GW
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 harbi ya bende uyuyamıyorum[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 aynen birde o sivrisinekler yok mu[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abi o sivrileri bi şekilde ilaçla tabletle fln uzak tuttuk da yani ne blim hava uyumamızı istemiomudur nedir bayıltıyo beni[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivan Valiant, R/N @ GW
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 vantilatör hem sivrileri hemde sıcaklığı gidermekte birebir :) hemde pek pahalı bir alet değil .. herkeze tavsiye olunur :)[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor...
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu saatte uyunurmu ya :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yok ben de zaten sıkıntıdan uyumayı deniyim dedim de yine 4ü 5i bulacak uyumak. zaten bu sıcakta yattığı anda uyuyacak birine rastlamak zor :) yatakta 1 saat falan kesin sağa sola dönülecek hehe[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivan Valiant, R/N @ GW
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kitap okuyun iyi uyuyosunuz dün öyle uyudum. Sıcağı falan unutturuyo
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet uyunmuyo bu sıcakta[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ilık bi duş al rahatlar iyi uyursun bence...Ben aldım da demin...[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
555 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bi de ben hırsız paranoyası yapıp camları kapattım hadi hayırlısı[signature][hline]la petite ezique
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 katılıyorum, kuşadası'ndayım. şuan vantilatör açık, geldiğimden beri bu sezon bu kadar sıcak olmamıştı. deprem sıcağı olabilirmi diyeceğim ama :( klima şart oldu artık..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 vantilatör diosunuz da o da sıcak werio yaa daha beter yapıştım[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bizde cam acık yine bi fayda yok valla esmiyo ki inatçı rüzgar[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivan Valiant, R/N @ GW
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 valla zaten sıkıntıdan itiraf.com arkadaşlık sitesini geziyorum. Full 40 yaş üstü azmış hatunlar, eğlence oldu gece gece[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ilık bir duş beni uyandırır uykum kaçar en az 1 saat etrafta dolaşma ve arada sırada buz dolabına bakma ihtiyacı duyuyorum yatmadan önce :)
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sen umudu camdan geilicek hawaya bagladıysan hiç uyuma daha ii =)[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Klimanin kumandasini bulamiyorum 8+ saattir 18derecede calisan klima yuzunden uzun kollu giymek zorundayim odada,memnun muyum ? hayir. Bu soguktada uyunmuyo! :/[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 En iyisi 2 bira al kendine. Sonra mışıl mışıl uyursun.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Muhallebi, 03 Ağustos 2005 02:02 tarihinde demiş ki: En iyisi 2 bira al kendine. Sonra mışıl mışıl uyursun. tuttum bunu kral bi teklif[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ahah canım çekti ya yapılmaz akşaam akşam üşengeçliğe gel[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: wussy, 03 Ağustos 2005 02:01 tarihinde demiş ki: sen umudu camdan geilicek hawaya bagladıysan hiç uyuma daha ii =) L şeklinde koridor var odayla salon arasında. salon ve odanın pencerelerini açıyorum kışı aratmıyo :) ben ceyran yaptırıyorum oh mis gibi :)
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 cleglaw aynısını denedim ama bi yerde bi hata yaptım kapının o çarpış sesini sen düşün :) evdekiler de delirdi hehe[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivan Valiant, R/N @ GW
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ahahah pardonn =)[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: ivan, 03 Ağustos 2005 02:04 tarihinde demiş ki: cleglaw aynısını denedim ama bi yerde bi hata yaptım kapının o çarpış sesini sen düşün :) evdekiler de delirdi hehe hehe atlamışım ben kapnın menteşesine kağıt sıkıştırdım ;)
Öne çıkan mesajlar