Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabahlıcam bu gecede

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HADİ LAN VARTA VAR GARBAGE DE
POST KASMAYIN
GECE VARDİYASINDA KONUŞURSUNUZ....
O KADAR BÖLÜM VAR AYIP YA
DAĞILIN HADİ..

ehm..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
trapt, 04 Ağustos 2005 01:38 tarihinde demiş ki:
HADİ LAN VARTA VAR GARBAGE DE
POST KASMAYIN
GECE VARDİYASINDA KONUŞURSUNUZ....
O KADAR BÖLÜM VAR AYIP YA
DAĞILIN HADİ..

ehm..

Sakin ol yaw ne bu şiddet ne bu celal? gece gece töbeee[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
Toledor la tavla yapıoruz size kim kazanır ?[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
öle ztn =)[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
Millet kendine mesagale bulmus ben kaldım sap gibi pati olmasa napıcam ben böhüü "hüzünlenir"[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Mesaj tarihi:
ya yine bi sivrisinek dah off[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
olm bunun için bölüm yok mu?

kasten post kasanlara inat garbage'a taşınmadı mı?

post kasan zat'ı muhteremler gediklisi oldukları varta'nın yüzüne bakmaz olmadılar mı?

şimdi bir de konu dışı'na bölüm açmak da ne?

şikayet edecem valla[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
büüksün[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
said:
Manti, 04 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki:

post kasan zat'ı muhteremler gediklisi oldukları varta'nın yüzüne bakmaz olmadılar mı?

şikayet edecem valla

Biraz sapmış olabilir olaylardan ama benim anlamadıgım burda bu kadar kişiyi şikayet edince eline ne geçicek?Yazdıgın şeyi okudunmu kaç yaş lafları o ilkokul 1. sınıfa giden birisi gibi davranmışşsın hani yanındaki cocuk kalemini alır kalemi alınan cocukta öretmenim x kalemimi aldı der gibi bişi yazmısın.Şikayet manasında[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

[Bu mesaj khalad tarafından 04 Ağustos 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
khalad, 04 Ağustos 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
said:

şikayet edecem valla

Biraz sapmış olabilir olaylardan ama benim anlamadıgım burda bu kadar kişiyi şikayet edince eline ne geçicek?Yazdıgın şeyi okudunmu kaç yaş lafları o ilkokul 1. sınıfa giden birisi gibi davranmışşsın hani yanındaki cocuk kalemini alır kalemi alınan cocukta öretmenim x kalemimi aldı der gibi bişi yazmısın.Şikayet manasında

+1[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
manti haklı arkadaşlar bunun için bölüm var! su içiyorum, içtim, oturuyorum, monitore bakıyorum gibi bir şeyler yazılacaksa garbıçlıktır. oradan devam edin bence. tepki gelmesi dogal.[signature][hline]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 04 Ağustos 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
hehe gece vardiyası topiğinin yeni versiyonları sanırım =)

olabilir :)
ama eski özelliği kalmadı sanırım vartaların, yaratıcı ve güzel bir çalışmaydı varta gibi şeyler.
dayt, bende sabahlıcam bu gece :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
said:
Bloodless, 04 Ağustos 2005 02:15 tarihinde demiş ki:
manti haklı arkadaşlar bunun için bölüm var! su içiyorum, içtim, oturuyorum, monitore bakıyorum gibi bir şeyler yazılacaksa garbıçlıktır. oradan devam edin bence. tepki gelmesi dogal.

Katılıyorum ama daha düzgün bir şekilde söyliyebilirdi topic taşınsın buna karşı degiliz ama sonuçta arkadasın bizi uyarış tarzı hoş degil.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Mesaj tarihi:
said:
unaccompanied, 04 Ağustos 2005 02:12 tarihinde demiş ki:
said:
khalad, 04 Ağustos 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
said:

şikayet edecem valla

Biraz sapmış olabilir olaylardan ama benim anlamadıgım burda bu kadar kişiyi şikayet edince eline ne geçicek?Yazdıgın şeyi okudunmu kaç yaş lafları o ilkokul 1. sınıfa giden birisi gibi davranmışşsın hani yanındaki cocuk kalemini alır kalemi alınan cocukta öretmenim x kalemimi aldı der gibi bişi yazmısın.Şikayet manasında

+1
[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
ben hergun sabahlıyorum.
vampirim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
  • Yeni Oluştur...