trapt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 HADİ LAN VARTA VAR GARBAGE DE POST KASMAYIN GECE VARDİYASINDA KONUŞURSUNUZ.... O KADAR BÖLÜM VAR AYIP YA DAĞILIN HADİ.. ehm..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: trapt, 04 Ağustos 2005 01:38 tarihinde demiş ki: HADİ LAN VARTA VAR GARBAGE DE POST KASMAYIN GECE VARDİYASINDA KONUŞURSUNUZ.... O KADAR BÖLÜM VAR AYIP YA DAĞILIN HADİ.. ehm.. Sakin ol yaw ne bu şiddet ne bu celal? gece gece töbeee[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 trampt bizi dovcek gibime gelio arkadaslar vartaya geçelim hakikatten burası limon tadı vericek birisi gorurse[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Toledor la tavla yapıoruz size kim kazanır ?[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 toledor alır aga ben sana diim[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 öle ztn =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 me tavlası gece gece ya offf offf[signature][hline]
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben ichi the killer la sin city izlemeye baslıorum sizede seytanınız bol olsun diim bari[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Millet kendine mesagale bulmus ben kaldım sap gibi pati olmasa napıcam ben böhüü "hüzünlenir"[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya yine bi sivrisinek dah off[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 olm bunun için bölüm yok mu? kasten post kasanlara inat garbage'a taşınmadı mı? post kasan zat'ı muhteremler gediklisi oldukları varta'nın yüzüne bakmaz olmadılar mı? şimdi bir de konu dışı'na bölüm açmak da ne? şikayet edecem valla[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 büüksün[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Manti, 04 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: olm bunun için bölüm yok mu? kasten post kasanlara inat garbage'a taşınmadı mı? post kasan zat'ı muhteremler gediklisi oldukları varta'nın yüzüne bakmaz olmadılar mı? şimdi bir de konu dışı'na bölüm açmak da ne? şikayet edecem valla Biraz sapmış olabilir olaylardan ama benim anlamadıgım burda bu kadar kişiyi şikayet edince eline ne geçicek?Yazdıgın şeyi okudunmu kaç yaş lafları o ilkokul 1. sınıfa giden birisi gibi davranmışşsın hani yanındaki cocuk kalemini alır kalemi alınan cocukta öretmenim x kalemimi aldı der gibi bişi yazmısın.Şikayet manasında[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum [Bu mesaj khalad tarafından 04 Ağustos 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: khalad, 04 Ağustos 2005 02:10 tarihinde demiş ki: said: Manti, 04 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: olm bunun için bölüm yok mu? kasten post kasanlara inat garbage'a taşınmadı mı? post kasan zat'ı muhteremler gediklisi oldukları varta'nın yüzüne bakmaz olmadılar mı? şimdi bir de konu dışı'na bölüm açmak da ne? şikayet edecem valla Biraz sapmış olabilir olaylardan ama benim anlamadıgım burda bu kadar kişiyi şikayet edince eline ne geçicek?Yazdıgın şeyi okudunmu kaç yaş lafları o ilkokul 1. sınıfa giden birisi gibi davranmışşsın hani yanındaki cocuk kalemini alır kalemi alınan cocukta öretmenim x kalemimi aldı der gibi bişi yazmısın.Şikayet manasında +1[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aferin.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 manti haklı arkadaşlar bunun için bölüm var! su içiyorum, içtim, oturuyorum, monitore bakıyorum gibi bir şeyler yazılacaksa garbıçlıktır. oradan devam edin bence. tepki gelmesi dogal.[signature][hline]
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben her gece saahlıyorum, bi kere bile reklamımı yapmadım...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Mavi, 04 Ağustos 2005 00:42 tarihinde demiş ki: hehe gece vardiyası topiğinin yeni versiyonları sanırım =) olabilir :) ama eski özelliği kalmadı sanırım vartaların, yaratıcı ve güzel bir çalışmaydı varta gibi şeyler. dayt, bende sabahlıcam bu gece :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Bloodless, 04 Ağustos 2005 02:15 tarihinde demiş ki: manti haklı arkadaşlar bunun için bölüm var! su içiyorum, içtim, oturuyorum, monitore bakıyorum gibi bir şeyler yazılacaksa garbıçlıktır. oradan devam edin bence. tepki gelmesi dogal. Katılıyorum ama daha düzgün bir şekilde söyliyebilirdi topic taşınsın buna karşı degiliz ama sonuçta arkadasın bizi uyarış tarzı hoş degil.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: unaccompanied, 04 Ağustos 2005 02:12 tarihinde demiş ki: said: khalad, 04 Ağustos 2005 02:10 tarihinde demiş ki: said: Manti, 04 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: olm bunun için bölüm yok mu? kasten post kasanlara inat garbage'a taşınmadı mı? post kasan zat'ı muhteremler gediklisi oldukları varta'nın yüzüne bakmaz olmadılar mı? şimdi bir de konu dışı'na bölüm açmak da ne? şikayet edecem valla Biraz sapmış olabilir olaylardan ama benim anlamadıgım burda bu kadar kişiyi şikayet edince eline ne geçicek?Yazdıgın şeyi okudunmu kaç yaş lafları o ilkokul 1. sınıfa giden birisi gibi davranmışşsın hani yanındaki cocuk kalemini alır kalemi alınan cocukta öretmenim x kalemimi aldı der gibi bişi yazmısın.Şikayet manasında +1 [signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben hergun sabahlıyorum. vampirim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Öne çıkan mesajlar