Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıldırmak Üzereyim!!!!

khalad

Öne çıkan mesajlar

Lise 2 de fen bölümündeydim Fizik dersinden nefret etmeye başladım hocası ile aram bozuldu lise sonda eşitağırlık bölümüne geçtim ama lise 2 den borçlu olarak fizik uygulamam var hala ve ben mezun olamıyorum eylülde sınavı var!! Ben ise dersten hiç birşey anlamıyorum o dersi dinlemek hatta görmek dahi istemiyorum ama ailem bunu anlamıyor sürekli kavga ediyoruz ve delirme durumuna geldim artık!Ders aldırıcaz bilmem ne yapıcaz die süründürüyorlar sırf bir ders yüzünden okuldan diploma alamıyorum.Kafayı sıyırmak üzereyim sırf rahatlamak için yazdım.içimdekileri döktüm buraya...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malkavian, 02 Ağustos 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
özel hoca tut ben öyle yaparım çok iyi anlatırlar

Ailemde öle diyor ama ben dersin kendisinden nefret ediyorum benim istemedigim şey o dersi ögrenmek hatta lise ile ilgili bir ders görmek istemiyorum.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

bende bazı nedenlerden dolayı dersleri ço kboşa ladım bu sene ama özel hoca nedirki günde gelcek 1-2 saat vercek gitcek vakit ayırmalısın bence geleceğini düşün derim 1-2 saat sıkıntıyı göze al[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khalad, 02 Ağustos 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
said:

Ailemde öle diyor ama ben dersin kendisinden nefret ediyorum benim istemedigim şey o dersi ögrenmek hatta lise ile ilgili bir ders görmek istemiyorum.

aynı durumdayım..tüm yıl maryo(fizik hocasının lakabı)nun
''bakın çocuklar burda bir top var ipe bağlı ipte bir yüzeye ne olmuş ip sallanmış..biz ne yapıyoruz...vs.vs.'' diyerek ders anlatışı sonucu fizikten tiksindim...özel dersi dinlemek bile istemiyordum...ama harbi biraz bakınca çok kolay geldi...biraz kafanı rahatlat ne biliym bişiler yap ondan sonra fizik çalışmaya çabala...çok zor değil...ben başardıktan sonra herkes başarır...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 03 Ağustos 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
said:
said:

Ailemde öle diyor ama ben dersin kendisinden nefret ediyorum benim istemedigim şey o dersi ögrenmek hatta lise ile ilgili bir ders görmek istemiyorum.

aynı durumdayım..tüm yıl maryo(fizik hocasının lakabı)nun
''bakın çocuklar burda bir top var ipe bağlı ipte bir yüzeye ne olmuş ip sallanmış..biz ne yapıyoruz...vs.vs.'' diyerek ders anlatışı sonucu fizikten tiksindim...özel dersi dinlemek bile istemiyordum...ama harbi biraz bakınca çok kolay geldi...biraz kafanı rahatlat ne biliym bişiler yap ondan sonra fizik çalışmaya çabala...çok zor değil...ben başardıktan sonra herkes başarır...

İşin kötü tarafı TM ögrencisiyim :D 2 senedir fizik görmüyorum eheh[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
khalad, 02 Ağustos 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
Lise 2 de fen bölümündeydim Fizik dersinden nefret etmeye başladım hocası ile aram bozuldu lise sonda eşitağırlık bölümüne geçtim ama lise 2 den borçlu olarak fizik uygulamam var hala ve ben mezun olamıyorum eylülde sınavı var!! Ben ise dersten hiç birşey anlamıyorum o dersi dinlemek hatta görmek dahi istemiyorum ama ailem bunu anlamıyor sürekli kavga ediyoruz ve delirme durumuna geldim artık!Ders aldırıcaz bilmem ne yapıcaz die süründürüyorlar sırf bir ders yüzünden okuldan diploma alamıyorum.Kafayı sıyırmak üzereyim sırf rahatlamak için yazdım.içimdekileri döktüm buraya...

Özelime gel sana kendi ders aldığım ve kaliteli diyebileceğim adamın numarasını veriym..Ben de onun sayesinde 4 düsürdm :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokkkan, 03 Ağustos 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
said:
khalad, 02 Ağustos 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
Lise 2 de fen bölümündeydim Fizik dersinden nefret etmeye başladım hocası ile aram bozuldu lise sonda eşitağırlık bölümüne geçtim ama lise 2 den borçlu olarak fizik uygulamam var hala ve ben mezun olamıyorum eylülde sınavı var!! Ben ise dersten hiç birşey anlamıyorum o dersi dinlemek hatta görmek dahi istemiyorum ama ailem bunu anlamıyor sürekli kavga ediyoruz ve delirme durumuna geldim artık!Ders aldırıcaz bilmem ne yapıcaz die süründürüyorlar sırf bir ders yüzünden okuldan diploma alamıyorum.Kafayı sıyırmak üzereyim sırf rahatlamak için yazdım.içimdekileri döktüm buraya...

Özelime gel sana kendi ders aldığım ve kaliteli diyebileceğim adamın numarasını veriym..Ben de onun sayesinde 4 düsürdm :)

Saol arkadasım ailem ile konustuktan sonra ulaşırım sana ilgin için çok teşşekür ederim.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

izmirdeysen çok iyi bir hocam var..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
555, 03 Ağustos 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
ya o fizikten tamamıyla nefret etmen o hocanın yüzündendr

Katılıyorum fizik çok zevkli bir ders en sevdiğim en iyi yapabiliğim derstir ama bazen hocalar dersten uzaklaştıryo nefret etmene neden olabiliyor.

Bide ben bunu anlamıyorum, yapamıyorum gibisinden düşünüyosan en iyi hocanda ders al gene alamssın çünkü bu olay anlmak istemiyosundur demektir.Sevmeye calış okuldaki hocanıda stir et ki dersi çok rahat anlayabilip rahatça geçebilesin.Kısacası burada herşey sana kaldı.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

White Rose//Anialeyn - Priest(60)

[Bu mesaj slayer77 tarafından 03 Ağustos 2005 05:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
555, 03 Ağustos 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
ya o fizikten tamamıyla nefret etmen o hocanın yüzündendr,ders alırsan o kadar kabus gibi olmaz heralde ..

evet mesela metin tevetoğlu

bu sene yine kaldık, yine sınava giricez hadi hayırlısı[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

GEçmiş olsun arkadasım nasıl bir şey oldugunu iyi biliyorum ah şu hocalar biraz daha anlayışlı olsalar bölüm deişmiş birine bile hala eski bölümünden ders bırakıp işkence yapıyorlar görüyosun diploma alamıyorum.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

said:

bende su an össye tekrar girecek olmamdan nefret ediyorum. ders calısacak olmaktan nefret ediyorum. dersler bittikten sonra iş hayatında hergün işe gitmek zorunda olmaktan nefret ediyorum.
tatilin hep devam etmesini istiyorum. nightwish türkiyeye gelsin istiyorum. evde kola yok ama kola icmek istiyorum.

ama malesef istediğimiz şeylerin her zaman olamayacagı gibi, istemedigimiz şeyler her an olabilir.[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mix, 03 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
said:

bende su an össye tekrar girecek olmamdan nefret ediyorum. ders calısacak olmaktan nefret ediyorum. dersler bittikten sonra iş hayatında hergün işe gitmek zorunda olmaktan nefret ediyorum.
tatilin hep devam etmesini istiyorum. nightwish türkiyeye gelsin istiyorum. evde kola yok ama kola icmek istiyorum.

ama malesef istediğimiz şeylerin her zaman olamayacagı gibi, istemedigimiz şeyler her an olabilir.

İşin en ilgnç yanı ne biliyomusun? Senin istediklerinin hepsini istiyorum üstüne bide 68 Mustang istiyorum :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...