Way Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 beaststalker i crit shaman lar giyiyo cunku hem int hemde dex veriyo beaststalker..element seti cok kotu statlara sahip o yuzden shaman olsam kafama gore 1-2 item a rollerdim.. dreadmist bence oyunun en ii rare cloth seti bakıyosun priest in devout una sacma sacma statları veriyo mage in magister i aynı sekilde hala pvp yapmaya WS AV e gittigimde bi kac parca dreadmist giyerim..ama bu demek degildir ki grupta warlock varken ben bunu kullanırım diye adamın rare setine rolleyebilirim..adam da vardır bende de hala lvl .. lardan kalma igrenc bi rare item vardır direk N derim alırım kimsede bisi diyemez hatta benim ilk robe um dreadmist ti gruptaki warlock ta vardı N hakkımı kullanmamıstım almıstım.. bu arada bu ubrs a gidip group loot yapma olayı bi alliance ta var galba raid le gidilen yerlerde master looter secenegi yapılır ki bole ninjalıklar olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 alt yapıdan gelen shamanlara iyi terbiye verememişiz o yüzden böle şeyler oluyo heralde. bizim zamanımızda böle şeyler olmazdı, sadece hunterların rouge warrior ve bilimum insanları hiçe sayıp bi çok şeye atladıgını görürdük :)[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: OmeN, 01 Ağustos 2005 20:48 tarihinde demiş ki: alt yapıdan gelen shamanlara iyi terbiye verememişiz o yüzden böle şeyler oluyo heralde. genelde hunterların rouge warrior ve bilimum insanları hiçe sayıp bi çok şeye atladıgını görürdük :) [signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yaf dreadmist giyen shadowpriest e neden kızılır ki. Devout kadar saçma bir set olamaz PvP yapmak isteyen priestin tek seçeneği dreadmist?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Warlock napacak peki devout mu giyecek? Magister mi?[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İstiyorsan devouta rollayablirsin kimsenin kızacağını sanmıyorum. Holly ler kızablir ama onlarda max bir ay içinde dread aramaya başlaycaklarından sorun yok :) . Bu arda grupta warlock varsa, kesinlikle adam g dese bile dreadmiste rollamayacam bu konuda çok hassaslar yaf:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Gangren, 01 Ağustos 2005 15:09 tarihinde demiş ki: Dreadmist nedir? Cloth. Ne veriyor? Int ve Sta. Warlock only mi? Değil. Eod :) Warlock olan bir group ta eger warlock dreadmist set ini istiyorsa ve Shadow Priest yada her kimse oda roll atiyor yada sulaniyorsa item a ninja dir. Yada acliktir bunun adi. Warlock istemiyorsa cloth giyen her class atabilir zar ama warlock varsa once warlock lara birakilmasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Dreadmist sadece warlocklar için hazırlanmış bir set değil. Bonusları classına uyuyorsa rollar tabi ki, niye ninja olsun adamcağız?[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ninja sayılır, çünkü 3 cloth rare seti var. Devout priest için, Magister mage için, Dreadmist Warlock için. Warlockun amacı Dmisti tamamlamak olduğundan, grupta warlock varken, bi priestin/magenin dreadmiste rollaması ninjalık olarak sayılır. "Statları uyuyor ama" demeniz için Warlock'un g demesi lazım, yoksa diğer "statları uyuyor ama"yı warlock da yapar sonra, warrior, paladin necklerine, backlerine (stam/int), mage itemlerine (int), priest itemlerine (int+spirit) rollar. Sonra kaos olur "ee statleri uyuyor bana rollayacam gitsin, bu neckin 23 stam 20 str bonusu var, benim neckiminse 20 stam bonusu var bana lazım o neck" diyip rollar herkes. Daha sonra insanlar coşup "ee statleri uyuyor, onlar uymasa bile arkadaşıma vercem, ona da uymazsa satacam ben" diye rollarlar, boe bop epic her iteme roll on sight yapılır sonra. Daha sonra "OEH" diyip silerim oyunu bilgisayarımdan. SONUÇ: DREADMİSTİME ROLLAMAYIN PLS![signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yahu priestsin zaten. dreadmistin cıktıgı instancelarda warlock nedir ki. de ben dreadmiste rollayamazsam gelmiyorum diye. bakalım yolu prieste mi göstercekler warlocka mı :) dandik set bonus veriyor diye setlerin bi classa ait olması komik birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 "Dreadmiste rollamazsam gelmem" dersen warlock çıkar gruptan zaten. Wipe yiyince yarım saat koş dur sonra. Priest yerine druid de alınabilir; ama soulstone != replacable.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 alliance san olabilir tabi. horde da elini sallasan 50 tane shamana ve onların ankhına carptıgı icin basit instancelarda gerekmiyor soulstone :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Way, 01 Ağustos 2005 20:43 tarihinde demiş ki: beaststalker i crit shaman lar giyiyo cunku hem int hemde dex veriyo beaststalker..element seti cok kotu statlara sahip o yuzden shaman olsam kafama gore 1-2 item a rollerdim.. dreadmist bence oyunun en ii rare cloth seti bakıyosun priest in devout una sacma sacma statları veriyo mage in magister i aynı sekilde hala pvp yapmaya WS AV e gittigimde bi kac parca dreadmist giyerim..ama bu demek degildir ki grupta warlock varken ben bunu kullanırım diye adamın rare setine rolleyebilirim..adam da vardır bende de hala lvl .. lardan kalma igrenc bi rare item vardır direk N derim alırım kimsede bisi diyemez hatta benim ilk robe um dreadmist ti gruptaki warlock ta vardı N hakkımı kullanmamıstım almıstım.. bu arada bu ubrs a gidip group loot yapma olayı bi alliance ta var galba raid le gidilen yerlerde master looter secenegi yapılır ki bole ninjalıklar olmasın.. Valla Backwood Helm, Ogre Forged Hauberk, Leggings of Destruction, Warpwood Bindings gibi efsanevi crit+agi+stam+int veren eşyalar oldukça Shamanımada Arkadaşın hunterınada beaststalker almam :p. En gereksiz gördüğüm şey zaten çok zor düşen ve üzerinde +1agi bile olmayan pauldrons of elements e roll atan hunterlar. Onlar sayesinde 28. gidişimde(guildrun) alabildim -.-.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 grupta warlock varsa ve bu warlockun o dreadmist setine ihtiyacı varsa onundur , diğer classlar rollayamaz. Forsuyla konuyu kitler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: cemad, 02 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: yahu priestsin zaten. dreadmistin cıktıgı instancelarda warlock nedir ki. de ben dreadmiste rollayamazsam gelmiyorum diye. bakalım yolu prieste mi göstercekler warlocka mı :) dandik set bonus veriyor diye setlerin bi classa ait olması komik birşey. ii o zaman general için sırf priest istedi die 3 uncu bi warrior ararsın gruba .. nie priest dreadmist robe u alamıcak die . bide cidden bu rollama olayı nedirr .. mesela dreadmist shoulder ı aldıgımda yeni 60 olmus bi priest N demişti ben hiç bişey solemeden adama grubun master looter ı ve dier adamlar cvbını verdi ve shoulder ı direk bana verdiler .. [Bu mesaj Noyanh tarafından 02 Ağustos 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben Bi Shadow Priest oalrak Bu Konudan Şikayetçiyim Warlocklar Bence Çok Cimri Devout sadece Spirite Abanılmış bi set magister bile ondan iyidir ki devout yüksek stasıyla mükemmel bi pvp seti eğer sırf warlocklar için olsa requies clasS:warlock der zaten ben grplara girmeden önce söylüyorum rollicam die rollamicam dersem rollamam :) zaten genelde öyle diyen warcloklar ya genelde grptan çıkıyo yada devam edio ben dreadmisti alıncada küfredip ignore a alıo beni :) (e ama şimdi ben 23 atıpda adam 8 atmışsa buna ilahi adalet denmezde ne denir !!! ) ama sonunda tamamladım seti mis gibi pvp mi yapıyorum oh be !!![signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yahu dreadmistte class:warlock var mi? yok 3 pieces: +4 Fire Resistance. 3 pieces: +4 Shadow Resistance. 5 pieces: Increases damage done to Demons by magical spells and effects by up to 14. 6 pieces: Increases damage done by Shadow spells and effects by up to 21. 7 pieces: Restores 2 health every 5 sec. 8 pieces: Improves your chance to get a critical strike with Shadow spells by 2%. set bonusları shadow priestin isine yarıyor mu? evet olay bitmiştir benim için. ki set bonusları olayın yalanı. set bonus ne ya. 2 tane kıytırık bonus veriyor. mage istese onun da hakkıdır yani. magister de devout da pvp için rezalet ötesi setler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Helal Olsun + 1 Yanındayım !! :)[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Siz bu mantikla giderseniz bulundugunuz serverda size ninja demeyen kalmaz. Peki sizin mantikla Warrior yada Paladin Stamina si yuksek olan Mail Cloth leather bunlara zar atabilir sonucta kullaniyor dimi ? Armor umrumda degil kardesim bunun staminasi benden fazla bende PvP yapicam yeteri kadarda Str var ustumde 1 parca cloth giyicem der. Paladinler warrior itemlarina zar atarlar. Ben Sahsen MC den Dark İron Ring e zar atarim warlock olarak nede olsa kullanabiliyorum. bide 20 stamina stamina demek warlock demek zaten. oh bide Defense veriyor her class a gerekli. Ha bide tabi dagger sword bunlarada warlock olarak atabilirim uzerinde nede olsa yazmiyor. elimde diyelim 4 staminalik dagger var baska biis yok dustu sole cillop gibi 6 stamina lik bi dagger yada sword ne diyoruz uzerinde Class: Rogue yaziyormu kardesim hayir ozaman bende roll larim. Zaten uzerinde dreadmist gordugum her priest den killanirim shadowpriest diye group lardada nefret ederim. Aninda out of mana olur heal basamaz manasi dolmaz. Madem sirf PvP istiyorsunuz bekleyin warlock da yoksa rollayin yada PvP set i kasin almasi cok zor degil heleki shadow priest isen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dethatt üzgünüm ama istediğin kadar bu konuyu savunabilirsin. Daha önce birçok kez konuşuldu, birçok kez tartışıldı ama birşey değişmedi. Class-only olmayan bir item üzerine, abes olmadıkça herkes rollayabilir. Özellikle Dreadmist gibi INT ve STA veren itemler bütün cloth giyenlerin ilgisini çekecektir.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dreadmist giyebilirsin ona dedigim hic bir sey yok. Ama Warlock olan bir group ta eger warlock Dreadmist set ini istiyorsa ve gidip bir priest yada bir Mage buna zar atiyorsa bunun adi ninja liktir acliktir. Adamda vardir yada istemiyordur ozaman tum cloth weaver lar buna zar atabilir. Ama item lari kimin alacagina kazar vermeden once o item 1. planda kimin isine daha cok yariyor ona bakiliyor. Dreadmist full set bonus u warlock pet ine atack power veriyor bu isine yariyormu priest yada mage lerin ? shadow spell dmg veriyor isine yariyormu mage in ? Neden ozaman hunter lar her gordukleri silaha roll atmak istediklerinde onlara kiziyorlar neden dunya alemde dalga gecme konusu olarak Hunter lar geciyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nasi shaman'lar mail giyebildikleri halde leather giyiyolarsa, hatta cloth giyiyolarsa yeri geldiginde, dreadmist'e priest roll'lamasi normal. ancak su da onemli bi nokta ki priest'in raid baslamadan once bunu soyleyip onay almasi, diger insanlarin anlayissizliklarina karsi daha saglikli. 3 sayfa boyunca soylenmis, anlamamak icin ugrasmis insanlar yine. ben devout set biriktiriyosam, gidip dreadmist'e roll'larsam bu yanlis olur tabi. ama basindan beri dreadmist toplamissam, benim setim buysa, o zaman bunu toplarim. ancak onemli olan bi nokta var, dreadmist biriktiren birisi iki gun sonra MC'ye girecekse insanlarin tepkisini topladigiyla kalir. ordan cikan duzgun esyalar salak dreadmist'ten cok daha iyi. ustelik MC'de shadow'un pek bi +si yok. yani devout MC icin cok daha iyi bi konumda. bu nedenle uzun sure oynamayi goze almissaniz hic insanlarla atismaya gerek yok. dahasi zaten MC icin cok daha iyi parcalar var, DM'den cikan vs, bunlari toplamaniz instance'larda sizi daha destekleyici olur. liste burada. ama illaki dreadmist dreadmist diyen bi priest, devout'tan vazgecip bunu toplamissa, bu onun bilecegi istir. warlock itiraz ederse, priest daha baslamadan gruptan cikar...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dethatt verdiğin cevaptan, oyunda çok ilerlemediğini varsayıyorum. High-end instancelara giren birçok oyuncu zaten epic setleri veya itemleri toplamaya başladıklarından, Dreadmist Set'in verdiği bonuslar ile hiç ilgilenmezler. Bir mage, bir priest Dreadmist giyiyor diye zaten akıllarına bile getirmezler. Ve ayrıca şu "Ninja"lık kavramını da artık tam anlamıyla öğrenseniz diyorum. Bir iteme ihtiyacı için rollayan kişi Ninja değildir. Magedir, Dreadmist Robe düşer, "20 INT & 20 STA" veren bir Cheste ihtiyacı olduğundan ve itemde "Warlock only" olmadığından rollar ve kazanırsa alır. Ninja nası olunur peki? FFA gibi bir durumsa ve direk gidip BoP bir itemi alırsa veya Warlock only olan bir Felheart Set itemini alıyorsa Ninja olunur.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 peki bişey sorucam .. ben 50 kere ubrs ye girdim sırf dreadmist robe icin .. hadi anca 30 unda general i kestimizi varsayalım ve 51 inci run da dustu dreadmist robe anca (ki ben en az 50 kere kestim general i bi kere dustu ondada dier warlock aldı benim sansızlıgım :) felheart robe u daha kolay aldım valla ) onu da priest ın biri aldıı bu adil mi şimdi ? bide ubrs de sole bi durum var genelde priest lar devout shoulder icin bi bossla urastırıoo adamı ki .. o bossdan baska işe yarar bişey dusmuoo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Anlatmak istediğim, Dreadmist Robe cidden daha MC yapamayan bir herhangi bir cloth giyicisi için gayet kullanışlı bir item. Bir mage veya bir priestin bu iteme ilgi göstermesi çok doğal. Burda olay bence Raid liderinde sonuçlanıyor. Raid lideri inisiyatifini kullanarak, "Bu item sadece Warlock'lara" derse, amennah derim. Ama böyle birşey sölenmezse, Roll veya DKP kullanarak o itemi almaya çalışırım.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar