Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sizce bir "PvP" realm ında shadow priestin grupta warlock olduğu halde "Dreadmist" e roll laması ninja lıkmıdır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 E tabiiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Dreadmist: Warlock>Priest(bu ikisi en uygun)>Mage>Geriye kalanlar. Dreadmist'ime rollayan priestin Devout'una rollarım.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Devout una rolladığın için shadowun kızıcağını hiç sanmıyorum ama :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yine de "N" diye bağırdığı bişey çıkar sonuçta :). Daha sonra da tanımıyorsam o kişiyle bi daha gruba girmem. ROLLAMAYIN YA DREADMİSTİME![signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 çekin elleriniziii dreadmistimizden .. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yaf ben daha lvl 43 shadowum hayalimi hep Dreadmist süslerdi şimdiye kadar. Bu gün arkadaş sayesinde onun Warlock seti olduğunu öğrendim şok oldum. Nasıl ya Dreadmist bana göre Shadow için tasarlanmış, yapılmış bir set. Shadow priest için dreadmist dışında bir set alternatifi var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Warlockta aynısından varsa rahatça rollayabilirsin. Priest Dreadmist için alternatif bir class.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Shadow Priest için cok ıyı bır set.. Guild run yaparsanız boylece problemde yaşamazsnız guildte 4 Shadow Priest var birtek ben disc hollyim. Onlar sadece Dreadmist Sete Roll atıyorlar ama guild run oldugu için problem cıkmıyor.[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 shaman ların hunter olan grupta beaststalker a rollaması ninjalıkmıdır? onlara göre değil gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Beaststalker ın özelliklerine bakınca en azından huh işte bu hunter içindir diyebiliyorsun en azından. Dreadmistte shadow un işine yaramayan tek özellik yok :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Dreadmist nedir? Cloth. Ne veriyor? Int ve Sta. Warlock only mi? Değil. Eod :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bu arada shamanın the Element seti yokmuydu yoksa ben mi karışıtrıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Evet ama Shaman only değil.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben beaststalkera bakınca bariz shaman seti diyorum açıkçası..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Gangren, 01 Ağustos 2005 15:09 tarihinde demiş ki: Dreadmist nedir? Cloth. Ne veriyor? Int ve Sta. Warlock only mi? Değil. Eod :) Sakın yapma !!![signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hadi ya, shamanı pek bilmediğim için bana öyle gelmiş olabilir. Benim tanıdığım hiç bir shaman ranged wepon kullanmıyor da şaşırdım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Alfred, 01 Ağustos 2005 15:08 tarihinde demiş ki: Beaststalker ın özelliklerine bakınca en azından huh işte bu hunter içindir diyebiliyorsun en azından. Dreadmistte shadow un işine yaramayan tek özellik yok :? shadow priest larında kullandıgı bi demon var tabi tek oselligi yok işine yaramayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 increase damage done to demons by magical spells and effects...... diyor sadece. Ben mi yanlış anlıyorum?? Evet şimdiye kadar yanlış anlamışım pardon :) . Evet 6 taneden birtanesi yaramıyor. :) [Bu mesaj Alfred tarafından 01 Ağustos 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 set önceliği warlockundur.. warlock need derken rolleyen priestlere ninja muamelesi yapılması caizdir..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 komik olan şu ki level 60 da mail giyen 2 class hunter ve shaman.. shamanlar hem kendi elemental setlerine roll yapıyor hem hunter ınkine el uzatıyor. hunter ise shamanınki bir işine yaramıyor sadece beaststalker istiyor. yazık deilmi bize ? bu arada beast stalker set bonusları 3: Attack Power increased by 15 when fighting Beasts. 5: Increased Crossbow +4. 5: Increased Bows +4. 5: Increased Guns +4. 6: Improves your chance to get a critical strike by 1%. 7: +20 Attack Power. 8: +60 ranged Attack Power. buna bakıp shaman için diyorsan... sadece ağzımla gülmem. tamam shaman ın işine yarar belki elements den de fazla ama shamanların hem beasterstalker a hem elements e el uzatması ayıptır :P ha bi de suistimal de edildiğine eminim. shamanlar zar atıp sonra ah ye koşuyorlar.. neyse kimse sallamıyor zaten burda tartışmak bişi ifade etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: ermynorac, 01 Ağustos 2005 18:59 tarihinde demiş ki: komik olan şu ki level 60 da mail giyen 2 class hunter ve shaman.. shamanlar hem kendi elemental setlerine roll yapıyor hem hunter ınkine el uzatıyor. hunter ise shamanınki bir işine yaramıyor sadece beaststalker istiyor. yazık deilmi bize ? bu arada beast stalker set bonusları 3: Attack Power increased by 15 when fighting Beasts. 5: Increased Crossbow +4. 5: Increased Bows +4. 5: Increased Guns +4. 6: Improves your chance to get a critical strike by 1%. 7: +20 Attack Power. 8: +60 ranged Attack Power. buna bakıp shaman için diyorsan... sadece ağzımla gülmem. tamam shaman ın işine yarar belki elements den de fazla ama shamanların hem beasterstalker a hem elements e el uzatması ayıptır :P ha bi de suistimal de edildiğine eminim. shamanlar zar atıp sonra ah ye koşuyorlar.. neyse kimse sallamıyor zaten burda tartışmak bişi ifade etmez. sana katılıyorum kardeşim.. bu durumlardan ancak guild ile ins run yaparsan kurtulursun.. yoksa çoookk aç oyuncu var..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Grupta warlock varken ve adamcağzı n atmışken "n" çekilmez, ayıp. Gruba girmeden warlock ile anlaşıp onda olmayan parçaları almak ya da daha baştan warlock'suz gruba "dreadmistleri bana bırakın" demek mümkün. Zaten çoğu sunucuda insanlar gruba katıldığınız için bile mutluluktan ölecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Shamanlar genelde, int veren Beaststalkerlara rolllarlar. 8 piece set toplamaları söz konusu değil. Örnek olarak, Dreadmist Robe 20 sta & 20 int ile bütün clothwearerlar için gayet iyi bir parçadır.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Acıkcası ben bi mage yada pri nin ustunde dreadmist parcası gorunce ciddi olarak sinirleniyorum. herkes kendi setini toplasın canım. Neyseki sadece leggings kaldı... bıktım artık baron kesmekten... I HATE YOU BARROOOOOOON!!!![signature][hline]Soulless - Burning Legion Undead - 60 Warlock Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! [Bu mesaj Epilepsy_Ray tarafından 01 Ağustos 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar