FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya Bruce abimiz oynuyo baska soze gerek var mı ?[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: sir, 03 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: gereksiz şiddet nedir ben onu çözemedim. yönetmen hikayeyi istediği gibi anlatır, demekki onun için gerekliymiş bu kadar şiddet. haneke filmlerine "gereksiz bunaltıcı", takashi miike filmlerine "gereksiz vahşet", tarantino filmlerine "gereksiz muhabbet" diyebilir miyiz? aşırı denir de, gereksiz diye bişey yok bence, yönetmenin seçimidir bu, sin city, şiddet sahneleri olmadan sin city olmazdı. belki de cin sity olurdu eöeööe Kesinlikle katılıyorum, Kaldıki sin city cizgi romanında bile kendisiyle eş tutulabilecek diyer romanlardan daha sertti. İfade yöntemleri daha vahsiydi.. Bence cizgi romandan sinemaya uyarlanan en iyi filimdir Sin City...[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Eğer bu "sadistlikleri" biraz daha az yapsalarmış çok daha güzel olurmuş onu söyleyim. Bu elijah wood un kızın ellerini yemesi falan abartı gibi geliyor. Filmin beğendiğim yanları oldu bazı felsefeleri de güzeldi fakat bu şiddeti abartmışlar tepkim oraya.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Fakat ozaman sin city olmazdı o filim bunu demeye calısıyorum.[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos [Bu mesaj nindalf tarafından 03 Ağustos 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 [spo1=sin city elijah wood ]Adam fahişeleri yiyen bir yamyam üstelikte ruhlarını da yediğine inanıyor bu adam o kadının eli yemeyecekte napacak? O na yavaş yavaş nasıl işkenceler yapacağını gösteriyor ve kurbanı korkup delirdikçe zevkten dört köşe oluyor. Resmen o rada o elin olmadını görünce yüzüme bir tokat yedim ve filme bir dahada aşık oldum.[/spo][signature][hline]you know we Ain't gonna die!
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 elin orda olmadığını görünce yüzüne bir tokat yedin? Sonra filme tekrar aşık oldun? :) eheh ne fanatikler var vay be[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sinema hayatımda çoğu şeyden önce gelir.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sadist elijah'ı daha iyi ifade edebilmek için "eli yenmiş kadın" imajı konmuş. her yerde "aşırı şiddet aşırı şiddet" felan duyuyorum da, asıl elijah'ın o eli yiyişini gösterseydi, o zaman aşırı şiddet olurdu işte.[signature][hline]Beş Hececiler
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 :D ahah aşırı sadist diye sadece filme dememek lazım galiba :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla o yazılara bakanlar varmıymıs ya bayaa sasırdım yane cok gzl bır fılmdı laf etmeyııııınnnnnnn[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Öne çıkan mesajlar