tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu kadınlarda en cok anlayamadıgım seylerdendır ,sureklı dıyetdeler yanı hayattan nası zevk alıolarkı anayamam... nese, 8 turkle kalan 1 alman arkadas war hayvan gıbı yedıgımızı we catal yerıne ekmek kullandıgımızı gorunce "oha" dedı :D bende dedımkı " we, turkısh people, dont eat to survive, we live to eat..." :D adamda güldü, doru ama; dedem kalp hastası et yaglı seyler falan yemesını yasakladı doktor. ama dedem daha cok yemeye basladı dede yapma dede etme dedıkce daha cok yıyo. cunku ; dıyokı amaan et yemıceksem yasamanın ne anlamı war ben et ıcın yasıorm dıo dede barı az ye dıorz dıyokı olm doktor yemek yeme falan dıo az zamanımız kalmıs yıyebıldıgımız kadar yıyelım :D hihih ters tepti . ama gercekkı mıllet olarak cok yıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 dogru tabi iskender ,dürüm.adana urfa yemedikten sora nie yaşiyim hakkaten ama herşeyin bi sınırı vardır.hepsinden ye ama haddini bil yani güselim şeyi zararlı hale getirmemek lzm[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla ben bazen abarırım.. çokta zevkli olur ama tartıya çıktığımda 98 kilo oldugumu gorunce hiçte zevkli olmadı. 93 e düştüm zar zor.. hedef 85[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bazen lanet etmiyorum değil evet evet hatta her zaman lanet ediyorum bünyem o kadar ağır ki ne yesem kilo yapıyor ama yine dayanamayıp yiyiyoruz kebaptır vesayredir :p.Kadınların çoğuda bünye yavaşlığından dolayı diyet yapıyorlardır şahsen şu ana kadar bünyesi über çalışan yedikçe kilo almayan bir bayan görmedim.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bizim fizik hocası öyleydi.. kahve yapardı fincanin içinde 5 tane şeker atardi. yediği zaman ekmekti kırmızı etti falan süpürürdü ama 1 65 falansa en fazla 55 kiloydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yani hastalık veya işte aşırı kilo falan yoksa yiyeceksin çatlayana kadar iskender , mantı , et döner oyşh.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben tereyağından iskenderden tümmm kebap çeşitlerinden tiksiniyorum bide kızarmış ama pane harcıyla kızarmış tavuktan !!!!!!! böööğğkk oh be haykırdım sonunda =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi yemeksiz olmaz ya öle yok sağlıklı yaşıycam die yememezlik yapılırsa hayatın tadı olmaz :P atın ölümü arpadan olsun..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yaşamak için yiyorum. mutluyum.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya bide gidip böcek möcek yiyolarya hueuhe.. ne gerek var öyle saçma sapan şeyleri yemeye.Yok suşi yok buşi yok ibrahim tatlıses O_o falan Fıstık gibi Doğu yemekleri varken gidip böcek yemenin mantığı nedir :) Doğu yemekleri gibisi yok.Full acı full et ohş...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yemek için yaşamk tabii ki de en güzeli.[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ama kebap yemeden ne bileyim et yemeden tandır yemeden yaşanmaz ki öyle yaşamayı .... Ama sebze yemek de güzeldir tabi etliyse :D[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yemek için yaşamadığım gibi sadece yaşamak için de yemem[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan cıkar[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1.80 falan boy 90 falan kilo 92 falandım az yıyorum 2 haftadır hele bu 3 gündür hiçbişi yemiyorum galiba . bide ders falan çalışıyorum tansiyonum düşüyor galiba ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sizde etsiz sofraya oturmayanlardan mısınız? Damar tıkanıklığı,kolestrol,ritim bozukluğu uğraşırsınız ilerde.[signature][hline]D'akmor J.Matthew Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yin gari[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 et yerim genelde , sebze filan da yerim. kereviz , ıspanak , pırasa vs. yemem ama. etli oluyolarsa yerim.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 antepe geldiğimin ilk günleri..eski isuzu 25lik falan halk otobüsleri burda.sabah sınavıma doğru gidiorum.zaten hayvan gibi sınav,geçme kalma stresi var üstümde deli gibi.çalışmışım baya gece sabahta geç kalkmışım..dönerken baktım şöför kenara çekti..dürümcünün birine inmiş adanaı götürüo! ben ne olup bittiğini anlamaya çalışıp şöföre tip tip bakmaya başladım... yanımdaki çocuğa sınava geç kalacam dedim..adam yemek yiyo dedi çocuk..höbele kaldım orda.. camdam kafayı asagi cikardim.adama afiyet olsun dedim..adam da saolasın dedi:)sonra bakınca ona.. -gel kardeş bi dane de sana ismarlayam beraer yiyak dedi.. bende battı balık,bari dürümden olmayalım mantığıyla ver abi bi tane dedm.. sonuç olrak sınava geç kaldım ve dersten kaldım..şu an yaz okulunda alıorum... Hayat hiç bi şeydir,açlık her şey..açlığını dinle:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah [Bu mesaj tahakiraz tarafından 03 Ağustos 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tahakiraz tarafından 03 Ağustos 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Et tabiki yenmeli ama ızgara olmasına ve yağsız olmasına dikkat edilmeli ayrıca sakatat ve kokoreç direk insan sağlığına zarar AB kokoreçi Yunanistan'da yasaklayamadı ama sözü bize geçmez umarım.Yani beyler yaş flm önemli değil benim bi tanıdığım çocuğunu 5 yaşından itibaren yağlı yiyeceklerden,sakatattan,kokoreçten fln uzak tutuyo doğrusu da bu gibi gözüküyo ama çocuk en süfer tatlardan uzak kalıyo..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 her şeyde ölçülü yiyeceksin..zaten her sey de var bizim çin yarar..dengeli yersen problem yok bu yüzden entel vegetariancılığa da gerek yok..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 walla yiyin.. ben kaç günden beri yagsuz makarna yagsız pilav yemekten kusucam walla..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 atın ölümü arpadan olsun... yemeyip 60 yaşına kadar yaşayacağıma yiyip 50 yaşında giderim. ama giderken keşke demem :-)[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 o zaman inekler niye $i$man !![signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hareketsizlikten hem şişmanlatan şey et değilki.Kaplanlar fln yesin pasta börek çörek nasıl obez oluyorlar.[signature][hline]D'akmor J.Matthew Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar