Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yasamak ıcın yemek?yemek ıcın yasamak?

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

bu kadınlarda en cok anlayamadıgım seylerdendır ,sureklı dıyetdeler yanı hayattan nası zevk alıolarkı anayamam...
nese, 8 turkle kalan 1 alman arkadas war hayvan gıbı yedıgımızı we catal yerıne ekmek kullandıgımızı gorunce "oha" dedı :D bende dedımkı " we, turkısh people, dont eat to survive, we live to eat..." :D adamda güldü, doru ama;
dedem kalp hastası et yaglı seyler falan yemesını yasakladı doktor. ama dedem daha cok yemeye basladı dede yapma dede etme dedıkce daha cok yıyo. cunku ; dıyokı amaan et yemıceksem yasamanın ne anlamı war ben et ıcın yasıorm dıo dede barı az ye dıorz dıyokı olm doktor yemek yeme falan dıo az zamanımız kalmıs yıyebıldıgımız kadar yıyelım :D hihih ters tepti .
ama gercekkı mıllet olarak cok yıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen lanet etmiyorum değil evet evet hatta her zaman lanet ediyorum bünyem o kadar ağır ki ne yesem kilo yapıyor ama yine dayanamayıp yiyiyoruz kebaptır vesayredir :p.Kadınların çoğuda bünye yavaşlığından dolayı diyet yapıyorlardır şahsen şu ana kadar bünyesi über çalışan yedikçe kilo almayan bir bayan görmedim.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

yani hastalık veya işte aşırı kilo falan yoksa yiyeceksin çatlayana kadar iskender , mantı , et döner oyşh.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

abi yemeksiz olmaz ya öle yok sağlıklı yaşıycam die yememezlik yapılırsa hayatın tadı olmaz :P
atın ölümü arpadan olsun..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide gidip böcek möcek yiyolarya hueuhe.. ne gerek var öyle saçma sapan şeyleri yemeye.Yok suşi yok buşi yok ibrahim tatlıses O_o falan Fıstık gibi Doğu yemekleri varken gidip böcek yemenin mantığı nedir :)

Doğu yemekleri gibisi yok.Full acı full et ohş...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

1.80 falan boy 90 falan kilo 92 falandım az yıyorum 2 haftadır hele bu 3 gündür hiçbişi yemiyorum galiba . bide ders falan çalışıyorum tansiyonum düşüyor galiba ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

et yerim genelde , sebze filan da yerim.
kereviz , ıspanak , pırasa vs. yemem ama.
etli oluyolarsa yerim.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

antepe geldiğimin ilk günleri..eski isuzu 25lik falan halk otobüsleri burda.sabah sınavıma doğru gidiorum.zaten hayvan gibi sınav,geçme kalma stresi var üstümde deli gibi.çalışmışım baya gece sabahta geç kalkmışım..dönerken baktım şöför kenara çekti..dürümcünün birine inmiş adanaı götürüo!
ben ne olup bittiğini anlamaya çalışıp şöföre tip tip bakmaya başladım...
yanımdaki çocuğa sınava geç kalacam dedim..adam yemek yiyo dedi çocuk..höbele kaldım orda..
camdam kafayı asagi cikardim.adama afiyet olsun dedim..adam da saolasın dedi:)sonra bakınca ona..
-gel kardeş bi dane de sana ismarlayam beraer yiyak dedi..
bende battı balık,bari dürümden olmayalım mantığıyla ver abi bi tane dedm..
sonuç olrak sınava geç kaldım ve dersten kaldım..şu an yaz okulunda alıorum...
Hayat hiç bi şeydir,açlık her şey..açlığını dinle:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah

[Bu mesaj tahakiraz tarafından 03 Ağustos 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj tahakiraz tarafından 03 Ağustos 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Et tabiki yenmeli ama ızgara olmasına ve yağsız olmasına dikkat edilmeli ayrıca sakatat ve kokoreç direk insan sağlığına zarar AB kokoreçi Yunanistan'da yasaklayamadı ama sözü bize geçmez umarım.Yani beyler yaş flm önemli değil benim bi tanıdığım çocuğunu 5 yaşından itibaren yağlı yiyeceklerden,sakatattan,kokoreçten fln uzak tutuyo doğrusu da bu gibi gözüküyo ama çocuk en süfer tatlardan uzak kalıyo..[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...