Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Sizin skorunuz 138 Üstün zekalısınız!. Yaa tabii o yüzden ÖSS'yi kazanamadım di mi?[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 zeka ile bilgiyi karıştırmayın.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Zekayla bilgi (öğrenme kapasitesi) doğru orantılıdır.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ama her zeki insan bilgi sahibi değildir.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Ama bu bu iki kavramın birbiriyle doğru orantılı olduğu gerçeğini değiştirmez[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ehehe değiştirirmi değiştirmezmi bilmem ama einstein de okulda çok zorluk çekmiş. nokta[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 felsefe yapmayin arkadaslar lol[hline]Daverc...WTF ?! -->
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 156 yaptım. En yüksek 160 saırım ya da kaç? maarifet sırf zeka da değil onu kullanmaya da bağlıdır. Bende de zeka var ama kullanamıom (ailem öle dio :-P )[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 banada oyle diyolar. okuldaki durumum her zaman berbatti benim. ama ne zaman bi mantik sorusu olsa butun ineklerden once yapardim. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 09 December 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 3 puan aldım İntihar edin yazıo :D :P[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bütün soruları yanlış yapsan 75 puan alıyosun. sallamasyon yapmayınız[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 max puan 165mis. dogru cevap linkini buldum kucuk bi hata yapmislar buttona koyarken : aha bu[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 hehe bende denedim onu :D[hline] edit: (hepsini yanlış yapmaya bu) [Bu mesaj Mirluin tarafından 09 December 2003 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 144 banane banane sayılmaz ben daha zekiyim :-p[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 masallah ya. biz harcaniyomusuz buralarda su IQ'lara bakin.130dan assa olan(yada oyle oldugunu soyleyen) yok.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 hehehe ben riski alarak ilk yazdım yani en az zeki olma riskini aldım üzerime :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
can Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ahahahah, üstün zekalıymışız. lol 26'dan sonrasında baydım ve salladım:144 yalan abiler bu iq testleri fln. girin asıl bir iq testine de görün. ayrıca insanları gaza getirmek için üstün zekalısınız yazmışlar da üstün zekalı insanların problemli olduklarını ve şimdi benim kendimde ne problemim var diye düşüneceğimi düşünememişler. türk aklı işte![hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Fistan, 09 December 2003 16:51 tarihinde demiş ki: bütün soruları yanlış yapsan 75 puan alıyosun. sallamasyon yapmayınız[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Hocam kızmayın ya sadece biraz Matraksiyon yapalım dedik... :D :P[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ben 8yasimdayken IQ testine girmistim. tam hatirlamiyorum 120kusur bi deger cikmisti ama yaptirmadiklari , sormadiklari sey kalmamisti. puzzle lar cartlar curtlar. bu hicbisi sayilmaz yani. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 IQnun da birçok çeşidi var tabiki. Biri hafıza olarak çok ileri olabilirken diğeri kulak, resim veya matematikde normalin ilerisinde olabiliyor. Yani IQ derken herşeyde ileri olacak diye birşey yok yüksek IQluların.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Etos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 En yüksek puan 165'ten daha yukarı sanırım çünkü benim 2-3 boşum vardı ve 165 aldım. Gerçek bir IQ testi ile karşılaştırılamaz tabi ki. Ama yine de basit ve eğlenceli bir test. Normal IQ testinde olaylara karşı reaksiyonunuz bile gözlenir, bir sürü aşaması vardır.
can Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 thanatos; abi sen 120 küsür aldıysan ve o cidden bir sürü soru sordularsa, yani ciddi bir testse(ki 8 yaşındayken ne kadar ciddi olur tartışılır) sen durma, git matematikle falan uğraş. 120 üstün zeka sınırı değil mi zaten?[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Natural Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 165 yaptım çok zekiyim... cevap anahtarı...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 puan 75 den başlıyor hersoru 3 puan 33 soru var. hesap edelim mi edelim. 75+(33*3)=174 ama site kendine göre bi sınırlama koyduysa onu bilemicem.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Öne çıkan mesajlar