Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Napıyım sımdı bunlara

Ruhsuz

Öne çıkan mesajlar

said:
Ruhsuz, 02 Ağustos 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
Napabılırım 5 kısıye dalıp dayak yemek sacma degılmı sızce malkocoglu degılım ben :)...

yedim. bittikten sonra bi değişik oluyor insan;) Ama en azından kaçtı falan demiyorlar. Kaç Kaç nereye kadar. bu arada dayağı konuşmaya gittiğim için yedim. aptal gibi inandım arkadaşa hadi konuşalım çözelim dedi beynimi yıkadı. tmm dedim. bi gittik adamlar 10 kişi. 5 i bana 5 i ona. temiz temiz mis gibi... ohh.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Sosyal ağlarda paylaş

sen kelebeği salladığında adam silahı çıkartırsa noolcak?,

bak bişey yokmuş gibi gidip dangur dungur dalacaksın. adamların bişey çıkarmasına izin vermeden...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
If you talk to god, it is named prayer
If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baron, 02 Ağustos 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
al eline bi kelebek salla şöle 2 artiz artiz.. zaten adamlar tırsarlar...

Bu olayı çözümlemez sadece daha da kötü bir hal almasını sağlar intikam almak için cocuk akılları ile dahada büyük birşey yapabilirler birbirlerine zarar verebilirler.Kesinlikle bu tür bir davranış gösterilmemesi lazım.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jasco, 02 Ağustos 2005 16:20 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 02 Ağustos 2005 12:16 tarihinde demiş ki:
Yok mu senin hic arkadasin?
Ayrica mesele dovmek ya da dovulmek degil. Kacmamak.

niye kaçmasın 5 kişilermiş fedayi gibi ortalarına mı atlasaymış.cüneyt arkın filmleriyle büyümüş türk gençliği

Ortalarina atlamazsin. `Nedir hocam mevzu?` dersin. Ustune gelirlerse de en yakindakine bir tane vurursun. Budur olay.

Seker Kiz Candy'yle buyumus Turk gencligi...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 02 Ağustos 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
said:
Jasco, 02 Ağustos 2005 16:20 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 02 Ağustos 2005 12:16 tarihinde demiş ki:
Yok mu senin hic arkadasin?
Ayrica mesele dovmek ya da dovulmek degil. Kacmamak.

niye kaçmasın 5 kişilermiş fedayi gibi ortalarına mı atlasaymış.cüneyt arkın filmleriyle büyümüş türk gençliği

Ortalarina atlamazsin. `Nedir hocam mevzu?` dersin. Ustune gelirlerse de en yakindakine bir tane vurursun. Budur olay.

Seker Kiz Candy'yle buyumus Turk gencligi...

hahah peki:)

[Bu mesaj Jasco tarafından 02 Ağustos 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 02 Ağustos 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
sen kelebeği salladığında adam silahı çıkartırsa noolcak?,

bak bişey yokmuş gibi gidip dangur dungur dalacaksın. adamların bişey çıkarmasına izin vermeden...

ona göre ayarlıcan kendini karşındaki silah çıkarcak bi tipse zaten hiç bulaşmıcan...ama büyük ihtimal öyle diildir sen kesici bişey gösterdinmi öhe bu ne yaw adam pisko çıktı bunla uğraşılmaz der...
senin dediğin gibi dangur dungur dalsa garanti dayak yicek böyle bi şansı var en azından :)[signature][hline]Baron was here ...
Sosyal ağlarda paylaş

çocuk sa dövme bence. yumuşak bi sopa bul. seni döveceğime kendimi döverim de kafanda kır.. sonra ver sopaları. hala dalcaksa döversin.. deymez çoluk çocuğa :)
[sağlam yapılıysan tabi][signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
5 e tek dalıcaksan
ceki çen filmi fln izle
veya bulursan bruce lee izle daha etkili olur

ama kara murat fln izleme üstlerine zıplayamadıgını farkettigin an çok geç olacaktır.

kavga etmek kötüdür sonra oran buran kırılırsa tatilde heba olur
hatta parmagın büküldü bağlar koptu diyelim birdaha eskisi gib idüzelmez[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 03 Ağustos 2005 11:22 tarihinde demiş ki:
valla tek söylenecek şey yere düşürmüşken hazır dövecektin.

Neden şiddet? O orda onu dövse sonra dieri adam toplıycak bunu dövücek bu konu böle uzayp gider kan davası falan :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...