SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Ruhsuz, 02 Ağustos 2005 11:53 tarihinde demiş ki: Napabılırım 5 kısıye dalıp dayak yemek sacma degılmı sızce malkocoglu degılım ben :)... yedim. bittikten sonra bi değişik oluyor insan;) Ama en azından kaçtı falan demiyorlar. Kaç Kaç nereye kadar. bu arada dayağı konuşmaya gittiğim için yedim. aptal gibi inandım arkadaşa hadi konuşalım çözelim dedi beynimi yıkadı. tmm dedim. bi gittik adamlar 10 kişi. 5 i bana 5 i ona. temiz temiz mis gibi... ohh.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 erkekliğin 10 da 9 u kacmaktır[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Erkek adama bişi olmaz :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: -Wissy, 02 Ağustos 2005 12:16 tarihinde demiş ki: Yok mu senin hic arkadasin? Ayrica mesele dovmek ya da dovulmek degil. Kacmamak. niye kaçmasın 5 kişilermiş fedayi gibi ortalarına mı atlasaymış.cüneyt arkın filmleriyle büyümüş türk gençliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 biraz takım taklavat artı 2 dost[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 al eline bi kelebek salla şöle 2 artiz artiz.. zaten adamlar tırsarlar...[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sen kelebeği salladığında adam silahı çıkartırsa noolcak?, bak bişey yokmuş gibi gidip dangur dungur dalacaksın. adamların bişey çıkarmasına izin vermeden...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Baron, 02 Ağustos 2005 16:32 tarihinde demiş ki: al eline bi kelebek salla şöle 2 artiz artiz.. zaten adamlar tırsarlar... Bu olayı çözümlemez sadece daha da kötü bir hal almasını sağlar intikam almak için cocuk akılları ile dahada büyük birşey yapabilirler birbirlerine zarar verebilirler.Kesinlikle bu tür bir davranış gösterilmemesi lazım.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Jasco, 02 Ağustos 2005 16:20 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 02 Ağustos 2005 12:16 tarihinde demiş ki: Yok mu senin hic arkadasin? Ayrica mesele dovmek ya da dovulmek degil. Kacmamak. niye kaçmasın 5 kişilermiş fedayi gibi ortalarına mı atlasaymış.cüneyt arkın filmleriyle büyümüş türk gençliği Ortalarina atlamazsin. `Nedir hocam mevzu?` dersin. Ustune gelirlerse de en yakindakine bir tane vurursun. Budur olay. Seker Kiz Candy'yle buyumus Turk gencligi...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 - midyat! seyfo![signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 teker teker dağa kaldırıcan sora yalvarırlar abi bi istegin varmı die[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: -Wissy, 02 Ağustos 2005 16:45 tarihinde demiş ki: said: Jasco, 02 Ağustos 2005 16:20 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 02 Ağustos 2005 12:16 tarihinde demiş ki: Yok mu senin hic arkadasin? Ayrica mesele dovmek ya da dovulmek degil. Kacmamak. niye kaçmasın 5 kişilermiş fedayi gibi ortalarına mı atlasaymış.cüneyt arkın filmleriyle büyümüş türk gençliği Ortalarina atlamazsin. `Nedir hocam mevzu?` dersin. Ustune gelirlerse de en yakindakine bir tane vurursun. Budur olay. Seker Kiz Candy'yle buyumus Turk gencligi... hahah peki:) [Bu mesaj Jasco tarafından 02 Ağustos 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hehe bugun gordum veletı kactı :) koptum ya ..ne etkılemısım ama..Benı gordugu halde eve gıttı..Dalmasını beklerdım [Bu mesaj Ruhsuz tarafından 02 Ağustos 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: khas, 02 Ağustos 2005 16:38 tarihinde demiş ki: sen kelebeği salladığında adam silahı çıkartırsa noolcak?, bak bişey yokmuş gibi gidip dangur dungur dalacaksın. adamların bişey çıkarmasına izin vermeden... ona göre ayarlıcan kendini karşındaki silah çıkarcak bi tipse zaten hiç bulaşmıcan...ama büyük ihtimal öyle diildir sen kesici bişey gösterdinmi öhe bu ne yaw adam pisko çıktı bunla uğraşılmaz der... senin dediğin gibi dangur dungur dalsa garanti dayak yicek böyle bi şansı var en azından :)[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: twistedemo, 02 Ağustos 2005 11:14 tarihinde demiş ki: toplanıon dövüşün yüzük tak izi çıksın =) mwhahaha şaka be bulaşma ordan bir anı, bir tecrübe seziyorum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 döv abi sorumu yani, bırak bu kavga kotu ayaklarını döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 çocuk sa dövme bence. yumuşak bi sopa bul. seni döveceğime kendimi döverim de kafanda kır.. sonra ver sopaları. hala dalcaksa döversin.. deymez çoluk çocuğa :) [sağlam yapılıysan tabi][signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 uslanmıyorlarsa sopalayacaksın.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 5 e tek dalıcaksan ceki çen filmi fln izle veya bulursan bruce lee izle daha etkili olur ama kara murat fln izleme üstlerine zıplayamadıgını farkettigin an çok geç olacaktır. kavga etmek kötüdür sonra oran buran kırılırsa tatilde heba olur hatta parmagın büküldü bağlar koptu diyelim birdaha eskisi gib idüzelmez[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben şeyi anlamadım sen burda bok yoluna gitmiş oluyorsun yani sana giren çıkan yok kavgayı sen etmemişin sana niye dalıyorlar saf mısın adamı aramaya gittin ? Neyse kaçmış seni görünce...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla tek söylenecek şey yere düşürmüşken hazır dövecektin.[signature][hline]D'akmor J.Matthew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 savasmayin sevisin[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: BulletRide, 03 Ağustos 2005 11:22 tarihinde demiş ki: valla tek söylenecek şey yere düşürmüşken hazır dövecektin. Neden şiddet? O orda onu dövse sonra dieri adam toplıycak bunu dövücek bu konu böle uzayp gider kan davası falan :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya adamlar kurtlar vadisi zaten belli her ihtimal dayak yicek o yüzden hazır yatırmış patlatsın kulağına tekmeyi yani ne var bunda ben şiddet göremiyorum?? :p[signature][hline]D'akmor J.Matthew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savage1912 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Valla en kralı kemer tak herzaman biri sataştığında tokasyıla kafasına vur iyi damage veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar