tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: MartinLGore, 29 Temmuz 2005 02:34 tarihinde demiş ki: evet ayunen en büyük avantajlarından biri, yazıldığı gibi okunması.. abi 2 yasindaki cocuklar yazimi bilio ya, ben anayamadim :)
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 gerçektende doru..ben yurt dışında doğdum ve orda okula gittim 11 yaşıma kadar ve dönüş yaptıımızda hiç zorluk yaşamadım türkçe bakımından elbette aksan bozukluu vardı ama olcaktı o kdr..ve gerçektende küfür nedir türkiyede öğrendim ben.. :p
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 En iyi kufurler bizde :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Head, 29 Temmuz 2005 02:27 tarihinde demiş ki: hep küfür öğreniyorlar ama. 1 hafta önce sokakta yürürken 7 yaşında 2 erkek çocugunun benim bile yetişemeyeceğim bir hızda ana bacı saydıklarını duyup , benim o yaşlarda ancak "salak , aptal" gibi küfürlerimi bildiğimi düşünüp , dil öğrenimindeki gelişimin ne denli hızlı olduğunun farkına vardım..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
555 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ama ben bu anketin sonucuna çok şaşırdım. =)[signature][hline]la petite ezique
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: CusTodeM, 31 Temmuz 2005 13:32 tarihinde demiş ki: En iyi kufurler bizde :P katılıyorum hep yaratıcı küfürler war..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hakemin düdüğünün nohutuna ulaşan bi şeyimiz var :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Penthesilea, 29 Temmuz 2005 02:39 tarihinde demiş ki: Her dil yazildigi gibi okunur ama, bikac istisna haric - ki onlar bizde de var. Türkce'de A karakteri A seklinde okunurken, Ingilizce'de A karakteri EY seklinde okunur. Yani sanki Türkce yazildigi gibi okunur gibi geliyor ama aslinda iniglizler de A yazarken EY diye yaziyor yani anlatamadim ama ğhhühühü yazıldıgı gibi okunur ve bi çok dil öyle değildir bunun anlamı şöyle oluyor beautiful - > bidifıl ama bütün sesli harfleri ayrı aryı okudugunda aynı ses çıkmıo hatta alakası olmuo.yane yazıldıgı gibi okunmuo. almanca da büyük ölcüde yazıldıgı gibi okunur mesela. ama fransızca okunmaz[signature][hline]Bornozlu Canavar
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bencede en orijinal küfürler bizde[signature][hline]DN 41
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ai işte zekiyiz :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 İngilizlere bak bu A ama bunu E diye oku demiyorlarki yani adam onu ilk günden E olarak okunur görüyor. Bu işin bir klavuzu mu var beynelminel harflerin okunuş sesleri diye? Her dil kendine göre okuyor işte.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Öne çıkan mesajlar