Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ilkbakar çünkü aşk mevsimi...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
irin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sonbahar,cok guzel ya ılık ılık[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kasım çünkü kasımda aşk başkadır (tamam irencim)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: bonfbonf, 02 Ağustos 2005 19:48 tarihinde demiş ki: said: Mandoo, 02 Ağustos 2005 19:45 tarihinde demiş ki: nisan..doğum günüm ve güzel mevsimdir ne çok sıcak ne çok soğuk ilkbaharın altın dönemi gibi gelir bana...en kıral mevsimdir.. Ama? Ama? Mevsim? Nisan? I-ıh. said: _Mikael_, 02 Ağustos 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Şubat..Hem tatil,hem de soğuk ne güzel. Ama?? Ama?? Mevsim? Şubat? I-ıh. said: Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Hem sıcak ve güzel. Ama?? Ama??... Mevsim... Ağustos... I-ıh. __________________ Kış diyorum ben. Sonbahar çok depresif, yazın da 1.5 aydan sonra sıkılmaya başlıyorum. İlkbahar da olabilir. Ama kış. Böyle soğuk, soğuk.. Hele bi de sevgilin varsa sarılır ısıtırsınız birbirinizi. Ama olmuyo işte.. Son kararım.Kış. ______________________________ Ben mi yanlış yazdım acaba diye şüpheye düştüm 3 yanlış mevsimden sonra :) Ben de Cumartesi mevsimini çok sewiom anasnı satim..
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben Sonbaharı çok severim.NE sıcak ne soğuk oh be..[signature][hline]
tBF Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Tabiki kış cevabıda çok basit.. İSTEDİĞİN KADAR GİYİNEBİLİRSİN AMA ASLA İSTEDİĞİN KADAR SOYUNAMASSIN:)
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Chris_Metcalf, 02 Ağustos 2005 19:43 tarihinde demiş ki: Kış, bereyle soğuk / yağmurlu sokakta yürümek çok hoşuma gider.. off abi içimi bi hüzün kapladı ya...:( zamanı iyi değerlendirmek lazım ilerde göz yaşlarıyla hatırlamamak için :(s[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sonbahar birinci tabiyki o zaman doğdum o zaman hayatımınnn ennn önemli ilişkisine başladım sonra tabiyki yaz onun doğumgünü dondurma hafif giysileri eğlenceli renkleri rahatlığı güneşi denizi havuzu dondurma demiş miydim ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Benim içinde bahar geçenlere karşı alerjim var, yaz diyorum o yüzden hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 baharı severim bende ama arada feci bastırmasa yağmur romantik romantik yağsa daha çok sevicem.en iyi yanı terletmiyo adamı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Şubat veya herhangi soğuk bir ay..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: tBF, 02 Ağustos 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Tabiki kış cevabıda çok basit.. İSTEDİĞİN KADAR GİYİNEBİLİRSİN AMA ASLA İSTEDİĞİN KADAR SOYUNAMASSIN:) ulan aynı benim kafa lan helal olsun :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Hem sıcak ve güzel.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Hem sıcak ve güzel. ya bi insan gaf yaparda daha ilk mesajdamı yapar be kardeşim rezil kişilik ! =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
555 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ilkbahar[signature][hline]la petite ezique
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sonbahar.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog [Bu mesaj Chiptech tarafından 02 Ağustos 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dışarda mevsim ister kış olsun ister yaz Önemli olan içimizde hangi mevsimi yaşadığımız değil midir ? ha dostlar ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 If I ruled the world, everyday would be the first day of spring demişler. yaaaaa :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
arina Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kış,çünkü kış mevsiminde insanların davranışları hoşuma gider.insanlar sımsıkı giyinirler,sarınırlar bi güzel,hep bişeylerden kaçıyomuş gibi acele çabuk hareket ederler.bi hengame vardır kış mevsimi boyunca.tabi kar yağarkenki sessizliği ve dinginliğide unutmamak lazım.insani muthiş dinlendirir o karanlık beyazlık.tabi daha sonra eriyip,ortalığı vıcık vıcık yaparlar ama o kadar kusur kadı kızındada olur:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 her mevsim değişir fikrim :)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sonbahar-kış farketmez yeter ki hava soğuk olsun..doniiim böle ellerim falan uyuşsun soğuktan..yağmurda yüriim deli gibi ıslaniim falan.. =)[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yaz ve kış derim. ilkbahar ve sonbahar mevsimleride fena değil fakat, ilkbahar ve sonbahardaki sıcaklar ve okul insanı öldürüyor. yazın tatil oluyorsun, tatile gidiyorsun, havuza, yeşil ve mavi oohh.. kışında kışın soğukluğu, üşümenin hissetirdikleri, beyaz örtü vb. şeyler insanı kendinden alıyor..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 KIŞ, yazdan nefret ederım nem sıvrısınek yapısır hersey terlersın kotu koku... kıs super, uzun geceler falan cok sewerım ben
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kış tabiki .. Soğuk günler içinde Çay içip dışarda yağan kar veya yağmuru izlemek ... Veya çıkıp yağmur altında dolaşmak çok güzeldir ... Ama yazıda severim oda sadece Deniz ve havuza girdiğimiz için :) ve tabiki ortamlar ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Neverwinter.[signature][hline]g3nk.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Alexi_Septimus, 03 Ağustos 2005 02:48 tarihinde demiş ki: Neverwinter. (:
Öne çıkan mesajlar