Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalyada Bomba Patladi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
sirplayA, 02 Ağustos 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
Valla insanlar aptal oldu nereye gideceklerini sasirdi.Kalabalik yerlerden uzak duralim en cok korktugumda BeachPark ta bole birseyin olmasi puff dusunemiyorum bile.

beach park çok geniş alan ama bi doğu garajını yada valiliğin önünü düşünsene turist dolu..bide 4-5 otobüs turist varmış orda ..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
antalyalılar çıkmayın bugün mümkünse dışarı özellikle beachpark filan, bende duydum bi yerden buralarda bekleniyodu zaten patlama turizmcilere haber gelmişti devletten dikkatli olun diye..(akdeniz bölgesi - antalya filan)[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
said:
trapt, 02 Ağustos 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
geçen senede böyle olmuştu yat limanında,alanyada ve belekte bomba patlamıştı..almanlar direk ülkelerine geri döndüler,çoğu rus turları iptal etti vs vs..

evet, birine klima yüzünden gaz sıkışması, diğerine premixe isabet eden havai fişek dedik, üçüncüsünü direk sümenaltı ettik güya da, duyan duydu yine. zaten bizde böyle bahanelerle yayınlanırken yurtdışında çatır çatır bomba patladı diye geçiyordu haber.

şu anda durum ne acaba, cnn de bir hareket yok henüz, onlara bakıyorum bir yandan.
Mesaj tarihi:
Bıkamdılar insan canı yakmaktan
Bu ne ya[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun millet
sinirden ne yazcağımı bilemiyom başka bişey yazarsam direk başlıcam anabacı...[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
çalıştığım yer zaten kaleiçinin o tarafta..çıkmam lazımdı zaten hem olaya bakarım ciddi bişi yoktur umarım...
e'de g-mall ve beach parktan uzak durun dio..g-mall ne alakaysa ..

Herneyse rehber arkadaşlar vardı umarım bişey olmamıştır..umarım diğerleride ses bombasıdır[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun antalyada bulunanlara .umarım ölen kimse yoktur[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
Yok ben en iyisi ofisten eve kadar yürüyüm.Belli mi olur dolmuşada bomba filan koyarlar.Artık barınaklardan ışıklara kadar nasıl yürüyceksem...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Mesaj tarihi:
Hocam bunun artik terorle filan bir alakasi kalmadi herkes biribirini yiyiyor yakindir valla 3. dunya savasi.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
Mesaj tarihi:
ben duramicam evde ya çıkıyorum...bi rehber arkadaşlara uğricam..büyük bi ihtimalle turların yarısından fazlası iptal edildi..
bakalım bu sefer ne diye uydurucaz? fişek mi? klima mı? ne kaldı artık..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun tüm antalyalılara.artık bu bombalar kabak tadı vermeye başladı,bi şekilde önlenmesi lazım ama nasıl?:([signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
Yok ya artık birşey uydurulmaz buna, çünkü türk haber ajansları kendileri bomba haberi verdiler.Rezervasyonlar iptal edilmeye başlar.Hele ki orda otobüsü olan acentaların işi çok zor.En büyük hasarı onlar alcaklar.İnşlallah küçük işletme değildirlerde kurtulurlar.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Mesaj tarihi:
burda dediğine göre :
Antalya'da patlama
Antalya'nın Kale Kapısı ve Festival Çarşısı'nda iki çöp bidonunda patlama meydana geldi. Patlamalarda 6 kişi hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kalekapısı Saat Kulesi karşısındaki Attalos Heykeli'nin yakınında, temizlik görevlileri çöpü araca boşaltırken patlama meydana geldi. Patlamada, 3 temizlik görevlisinin hafif yaralandığı bildirildi.

Bu arada, Doğu Garajı Baharatçılar Çarşısı önündeki bir çöp kutusunda meydana gelen patlamada da 1'i turist olmak üzere 3 kişi hafif yaralandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını, gerekli güvenlik önlemlerinin alın[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
artık yapanlara dicek birşey bulamıyorum ve 9 gün sonra yapılacak universiad ı korkuyla bekliyorum. :([signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
  • Yeni Oluştur...